Gratis bingappar för Android

Gratis bingappar för Android 1

Bingo kan vara ett ganska roligt sĂ€tt att passera tiden – medan det enligt stereotypen Ă€r ett spel mest för Ă€ldre mĂ€nniskor, sĂ„ Ă€r det inte sant – det finns mĂ€nniskor i alla Ă„ldrar och bakgrunder som tycker om dessa spel. Nedan Ă€r nĂ„gra av de bĂ€sta bingospel som du kan hitta i Google Play Store. Spela alltid ansvarsfullt. Även om dessa spel kanske inte erbjuder riktiga kontantutbetalningar som slotsspel, inkluderar de alla mikrotransaktioner som kostar riktiga kontanter.

BINGO! – 10M + nedladdningar

Med mer Àn tio miljoner installationer, BINGO! Àr populÀrt av en anledning, det Àr enkelt kul. Medan BINGO! erbjuder inte ett sÄ stort utbud av olika spellÀgen som vissa andra alternativ, det finns inga begrÀnsningar för antalet gratis dagliga spel. Mikrotransaktioner Àr naturligtvis nÀrvarande men du fÄr dagligen gratis mynt bara för att spela. Offline-spel Àr Äterigen en viktig funktion som erbjuds.

Bingo Bash erbjuder en mÀngd olika upplevelser med tretton olika minispel, allt frÄn ett förmögenhetshjul till ett bingospel för jordbruk. Bingo Bash har mer Àn trettio levande bingorum sÄ att du kan spela med andra spelare, du kan till och med slÄ ihop med dina vÀnner för extra bonusar.

För er som bara inte kan fÄ tillrÀckligt med bingo, inkluderar Bingo Blitz ett bingominispel mellan omgÄngar. Det finns ett begrÀnsat antal unika spellÀgen, men det finns en rad begrÀnsade tids- och sÀsongsevenemang för att liva upp upplevelsen. Bingo Blitz inkluderar ocksÄ chattrum, lÄter dig prata med vÀnner och rivaler.

Bingo-showdown Àr ett allround-bra alternativ för bingoentusiaster, det erbjuder PvP mot andra spelare, har en facebook-version och stöder offline-spel för de resor som tar dig utanför mobildata. Som med alla freemium-appar inkluderar det mikrotransaktioner, i det hÀr spelet Àr du begrÀnsad till bara nÄgra gratis rundor per dag innan du mÄste köpa mer.