Gratis IP-appgranskning, funktioner och nedladdningsprocess för PC och Mac

FreeIP-ikonenSÀkra ditt hem och kontor genom att övervaka med Free IP-applikationen

Borta Àr de dagar dÄ du var tvungen att vara fysiskt nÀrvarande i ett omrÄde för att övervaka aktiviteter i ditt hem eller kontor. Tekniken har gett oss tillstÄnd att verifiera och övervaka nÄgon plats genom CCTV och webbkameror installerade var som helst. Det finns flera applikationer tillgÀngliga i Play Store för att hjÀlpa dig med att övervaka en plats. De flesta applikationer Àr dock inte bra och kommer inte att tjÀna dig alls, men förvirrar dig med deras grÀnssnitt.

GratisIP-applikationen i Play Store Àr en av de applikationer som designats av utvecklarna med hÀnsyn till anvÀndarens applikation. Det Àr lÀtt att anvÀnda, det har ett enkelt grÀnssnitt och det bestÄr av flera funktioner som Àr otroliga att anvÀnda.

GratisIP-applikationen kan enkelt anslutas till webbkamera, CCTV eller övervakningskamera med ett sekvensnummer som ska sĂ€ttas in i applikationen pĂ„ telefonen. Det finns mĂ„nga fördelar med appen eftersom det finns ett antal funktioner att utforska. LĂ„t oss gĂ„ vidare och kolla vad GratisIP ​​erbjuder sina anvĂ€ndare.

Relaterad artikel: Hur man installerar AnySee-applikationen pÄ PC (Windows och Mac)

Gratis applikationsfunktionerIP

freeip-app-download-for-PCwindows-Mac

Det finns olika fördelar och funktioner som gör denna applikation till en vÀrldsklassapplikation för din anvÀndning. NÀr applikationen har installerats pÄ telefonen och anslutits till kameran med hjÀlp av ett sekvensnummer kan följande funktioner utforskas i applikationen:

Den första funktionen att utforska Àr förhandsgranskningen av flera installerade kameror. Med applikationen kan du se och övervaka totalt 16 skÀrmar samtidigt. De flesta applikationer som har denna funktion bestÄr av inte mer Àn 4 Gratis IP-kameror ger dig friheten att se de kameror som andra applikationer kan övervaka fyra gÄnger.

Ta skÀrmdumpar av videon

En annan funktion som Àr ett paradis för anvÀndare passerar snabbt appen. Om du bevittnar nÄgon misstÀnksam aktivitet pÄ din telefonskÀrm, kan du snabbt ta ögonblicksbilden för framtida referens. Denna funktion Àr anvÀndbar för anvÀndare i olika fall och att ha den hÀr funktionen Àr fördelaktig för nÀstan alla mÀnniskor.

Om du Àr villig att övervaka en viss tid i din ansökan men du har ett viktigt jobb att göra och inte skulle vara tillgÀngligt för att se det Videon i förhandsgranskningen. I det scenariot Àr allt du behöver göra att aktivera inspelningsfunktionen i appen och din telefon spelar in skÀrmen för just det ögonblicket. Du kan se den senare nÀr du har tid och du kan kolla videon nÀr du vill.

Även om du kan se kamerorna live sĂ€ndning pĂ„ din telefon. Men med denna fantastiska applikation kan du spela upp videon i ett senare skede och övervaka de aktiviteter som hĂ€nde i ditt hem. Den hĂ€r funktionen hjĂ€lper anvĂ€ndaren att titta pĂ„ videorna vid en senare tidpunkt. Du kan ocksĂ„ ta en stillbild av skĂ€rmen medan du tittar pĂ„ videon.

Flera enhetsanslutningar

Appen kan para enheter upp till sexton. Detta gör denna app unik, eftersom de flesta appar i samma nisch har La sistema stöd för inte mer Àn 4 enheter. Anslutningen till flera enheter gör verkligen den hÀr appen till en av de bÀsta apparna som anvÀnds i den hÀr kategorin.

Tekniken har blivit avancerad och det finns nu fler funktioner tillgÀngliga pÄ din telefon Àn nÄgonsin. GratisIP-applikationen, förutom att ha nÄgra fantastiska funktioner, har ocksÄ funktionen för att se skÀrmen i panoramautsikt. Om du har ett VR-headset kan du ansluta det till de installerade webbkamerorna och du kan se bilderna och videon frÄn webbkameran via ett VR-headset. Detta Àr en av de unika funktionerna som ingen annan app har och utsikten kan Ätnjutas nÀr du Àr nÀrvarande pÄ platsen.

Att ansluta webbkamerorna har aldrig varit sÄ enkelt förut. Allt du behöver ange Àr sekvensnumret för din webbkamera och applikationen kommer automatiskt att upptÀcka kameran och börja visa bilderna pÄ den. Den hÀr funktionen Àr mycket enkel att anvÀnda och de personer som anvÀnder appen föreslÄr att den hÀr funktionen Àr The standout-funktionen i appen pÄ grund av dess enkla anslutning.

Installera gratis IP-applikationen pÄ skrivbordet

Vi Àr alla vÀldigt upptagna i vÄra liv och framför allt har vi inte den perfekta tiden att luta dig tillbaka och hÄlla din telefon upptagen med att titta pÄ bilderna frÄn webbkameror. Det Àr dock ocksÄ nödvÀndigt att övervaka de installerade kamerorna. Lösningen pÄ detta problem Àr att du kan installera en emulator som Bluestacks-program eller Nox Player pÄ din stationÀra eller bÀrbara dator sÄ att samma app kan anvÀndas effektivt pÄ bÀrbara datorer ocksÄ.

Instruktioner för att installera pÄ PC

    Det första steget Ă€r att ladda ner Android Emulator och installera den pĂ„ din PC. Öppna programvaran nĂ€r den har installerats. Öppna menyn och blĂ€ddra till PlayStore-appen i emulatorn Ladda ner och installera Free IP-appen och njut av att anvĂ€nda appen pĂ„ din bĂ€rbara dator.

avslutande

GratisIP-applikationen Àr bland de bÀst rankade applikationerna i Play Store för just denna nisch. Den bestÄr av alla nödvÀndiga funktioner som gör appen komplett. Om du har kravet pÄ att se kamerorna frÄn din plats pÄ en avlÀgsen plats kan ingen bÀttre app ge dig de funktioner och funktioner som erbjuds av denna app. SÄ kolla in den hÀr appen nÀr du installerar kamerorna i ditt hem. Lycka till