Har du provat Headway 3.0 Ànnu? Ditt sinne svimlar

Som du antagligen vet frÄn den sista mÄnaden av att lÀsa den hÀr webbplatsen, Headway 3.0 var i process. Vi visar dig en praktisk video om hur din sistema dra och slÀpp rutmönster. Tja, för tvÄ dagar sedan lanserade de Àntligen sin omdesign med den nya versionen som Àr tillgÀnglig för alla. För er som köpte den tidigare var de smarta. Det Àr nu spawned för att fÄ livstid uppdateringar. Detta inkluderar naturligtvis inte framtida barnens teman. Ja, Headway har nu sekundÀra teman. NÄgra av de kÀnda teman frÄn topp-temautvecklare som Press75, Allure-teman och andra kommer inte att vara tillgÀngliga för Headway-basen.

Vad Àr nytt pÄ Headway 3.0

Kort svar: mycket. Det finns sÄ mycket som lÀggs till 3.0 vilket Àr fantastiskt. Jag har orkar med det, och det Àr verkligen det mest nybörjarvÀnliga WordPress-temat. VÄr favorit Àr sistema rutnÀt (se videon)

Nedan följer nÄgra av de nya sakerna tillagda:

Headway 3 Det har skrivits om helt frĂ„n början. Den har en helt ny kodbas som Ă€r snabb. Nu kan du göra mer Ă€n nĂ„gonsin utan att skriva en enda rad med koder – Ă€ven saker som droppskuggor och rundade hörn i dina mönster. Headway har nu barn-teman, av vilka nĂ„gra Ă€r kĂ€nda temaporter frĂ„n stora temautvecklare som Press75, Allure och Organic. MĂ„nga andra kommer direkt frĂ„n Headway och vi kommer att ha nya hela tiden. Varje temautvecklare kan skapa sekundĂ€ra teman för Headway och till och med sĂ€lja dem pĂ„ Headway Marketplace! Du kan designa din webbplats helt enkelt genom att rita levande rektanglar pĂ„ sidan. Vi kallar dem block. Klicka bara och dra, berĂ€tta för Headway vilken typ av block du vill ha (rubrik, navigering, innehĂ„ll med mera) och du Ă€r klar – du skapar en anpassad design utan kodning. Du kan enkelt konfigurera teckensnitt, fĂ€rger, bakgrunder och andra designelement i Headway Visual Editor. Se dina förĂ€ndringar direkt pĂ„ skĂ€rmen utan gissningar. Spara bara dina Ă€ndringar för att fĂ„ dem live pĂ„ din webbplats. Vi har lagt till i rel = author för författarlĂ€nkar, en ny SEO-funktion baserad pĂ„ Googles tillkĂ€nnagivande om att de skulle inkludera den xfn-informationen i deras ranking mer kraftfullt. För utvecklare har live-CSS-redigeraren nu syntaxfĂ€rgkodning och det finns ett block-API för utvecklare att skapa sina egna anpassade blocktyper … och till och med sĂ€lja dem pĂ„ Headway Marketplace!

TyvÀrr Àr de av er som missade det fantastiska priset en bummer. Men det finns nÄgra flytande kuponger som du kan anvÀnda för att fÄ det bÀsta erbjudandet.

Om du anvÀnder kupong: HW33 kan du fÄ 33% rabatt pÄ alla planer utom BASE. (Vi vet inte nÀr den hÀr kupongen gÄr ut.)

Men om den löper ut kan du anvÀnda Headway-kupongen som aldrig löper ut för att fÄ 25% rabatt.

Ja, priserna Àr lite höga, men om du tittar pÄ videon ovan vet du att det Àr vÀrt det. Jag vet pÄ deras webbplats att de föreslÄr att standardpaketet Àr det bÀsta vÀrdet. Men jag hÄller inte med. Det priset inkluderar endast 3 Headway Child-teman och 1 Är med support och uppdateringar. Om du ska investera i den hÀr fantastiska produkten, rekommenderar jag att du gÄr hela vÀgen för att fÄ Lifetime Pass.

Jag gillar alltid att fÄ livstidsuppdateringar och nya mindre teman nÀr de kommer ut. SÄ jag har Headway Lifetime Pass. Invester en gÄng och njut av livets fördelar istÀllet för att betala för ett nytt barntema som kommer fram.

Vad tycker du om Headway 3.0?