Headway 3.0 – Det hĂ€r ser ganska fantastisk ut för nybörjare

Och vi tror Headway WordPress tema Àr vÀnligare för nybörjare. Nyligen pÄ sin officiella blogg publicerade de en liten förhandsvisning i Headway 3.0 och nÄgra andra nyheter mycket intressant / viktigt.

För det första har Headway-teamet samarbetat med 3 temaföretag i vÀrldsklass för att producera nÄgra vÀldigt fina barnsteman. SÄ vÀnta pÄ att en mÀngd olika Àmnen ökar för att gÄ vidare. Detta Àr en fantastisk nyhet för alla Àlskare av Headway.

För det andra, Grant Griffiths vittnade ocksÄ om att förÀndring vÀgen prissÀttning pÄ grund av hÄllbarhets. För nÀrvarande Àr alla kunder Headway gjort en enda investering för Headway Teman inklusive support och livstid uppdateringar. Men med lanseringen av Headway 3.0, Priserna kommer att stiga och kommer att bli en Äterkommande avgift, antingen Ärligen eller halvÄrsvis. De anvÀndare som redan Àr skyddade före lanseringen av Headway 3.0 fortfarande obegrÀnsat uppdateringar och support utan extra betalning. SÄ om jag var du, skulle jag kÀnna mig undantagen just nu! FÄ ditt exemplar av Headway Teman nu och fÄ 20% rabatt om du anvÀnder kupongen "wpbeginner".

Sist men inte minst, för att titta pÄ videon se vad som kommer i Headway 3.0.

Slösa inte tid och slutar med att bli sena adapters som betalar Ă„terkommande för uppdateringar och support. FĂ„ en kopia av den gamla betalningsmodellen genom att ta din kopia av Headway-teman nu (20% rabattkupong – wpbeginner)

PS En av vĂ„ra anvĂ€ndare frĂ„gade var de ska ange kupongkoden. NĂ€r du gĂ„r till kassasidan, titta lĂ€ngst ner till höger, under knappen Registrera och köpa. Det finns en mycket liten lĂ€nk som sĂ€ger "Har du en kupongkod?" Klicka pĂ„ den, och du kan ange den dĂ€r …

Uppdatering: De har precis slÀppt en detaljerad screencast om hur du anvÀnder sistema Grid:

Slösa inte tid och i slutĂ€ndan betalas sent adaptrar Ă„terkommande uppdateringar och support. FĂ„ en kopia av den gamla betalningsmodellen genom att ta din kopia av Headway-teman nu (20% rabattkupong – wpbeginner)