High-End AppleHeadphone kan förmodligen visa Touch Gesture Control

Ord lÀngs vÀgen Apple planerar att lansera ett par avancerade hörlurar. Vi Àr inte sÀkra pÄ vilka funktioner hörlurarna kommer att ha, men enligt AppleInsider hittade de ett patent som visar att en av de möjliga egenskaperna för hörlurarna Àr pekskontrollen.

Detta kommer att likna hur andra hörlurar fungerar, till exempel Sony, dÀr anvÀndare kan knacka, skjuta och utföra vissa funktioner. Detta inkluderar uppspelning av media, volymkontroll, etc. Förutom beröringskontroll, visar patentet ocksÄ att hörlurar kan vara tillrÀckligt smarta för att ta reda pÄ hur framsidan eller baksidan av pannbandet sitter pÄ anvÀndarens huvud.

Detta Ă€r ett intressant patent, Ă€ven om det Ă„terstĂ„r att se om dessa funktioner nĂ„r hörlurarna. Apple De har blivit alltmer intresserade av att producera sin egen ljudutrustning. Även om företaget Ă€ger Beats har Beats-hörlurarna inte uppdaterats med nya produkter pĂ„ ett tag.

TvÀrtom, vi har sett Apple tryck pÄ produkter som AirPods, AirPods Pro, och nu om ryktena ska tro, ett par hörlurar. Ta det med ett saltkorn, men förhoppningsvis fÄr vi mer information inom en snar framtid.

Publicerat i LÀs mer om och. kÀlla: Appleinsider