högre 5 Myter om exponerade sociala nÀtverk

Verktyg för sociala medier

Den roliga delen Àr Allt du behöver Àr information för att övertyga mÀnniskor om att dina mÄlkunder verkligen finns pÄ sociala medier..


högre 5 Myter om exponerade sociala nÀtverk 1

Till exempel har 80% av InternetanvÀndarna blivit Fans av en produkt eller ett mÀrke pÄ en social media-webbplats och 72% sa den Jag fick reda pÄ en ny produkt pÄ sociala medier.Som grafen hÀr visar Àr det mer Àn hÀlften av Facebook och Twitter AnvÀndare Àr över 35 Är, för att inte tala om LinkedIn.

Sociala nÀtverk Àr ett riktigt kulturellt fenomen och de finns dÀr. Det finns inga demografiska data som inte representeras vÀsentligt en eller flera platser

Detta diagram visar demografisk information frÄn sociala nÀtverkssajter och visar att ett brett spektrum av Äldersgrupper har tillgÄng till dem. (Med tillstÄnd av Pingdom.com.)

myt 2: Jag kan inte mÀta pÄverkan av sociala medier pÄ mitt företag

ROI-debatten pÄ sociala medier har avslutats med sÄ mÄnga smarta och kreativa marknadsförare att man skulle tro att det inte var pÄ den hÀr listan. Men det Àr fortfarande högt pÄ listan över invÀndningar mot sociala medier, och jag förstÄr helt varför.

Eftersom mekanismerna för interaktion med sociala nÀtverk skiljer sig frÄn konventionell marknadsföring Àr det en ny fÀrdighet för mÄnga marknadsförare att bedöma inköpsintensiteten och potentiella kunder för byggandet av sociala nÀtverk.

Det behöver dock inte vara för komplicerat. Om du implementerar nÄgra av dessa metoder för att kombinera onlinebeteende med offlineÄtgÀrder kan du göra det FrÄga vilken inverkan sociala medier har pÄ din linje.

TÀnk ocksÄ pÄ rekommendationerna frÄn webbplatser för sociala nÀtverk. pÄ dina webbplatser och beteendet hos dessa mÀnniskor jÀmfört med anvÀndare som kommer Ät din webbplats pÄ andra sÀtt.

myt 3: Jag har inte tid att hantera sociala medier

Att lÀra sig interagera pÄ sociala medier Àr mycket enkelt eftersom det bara handlar om att prata med mÀnniskor och att ha Àrliga konversationer om intressanta Àmnen. Du bör spendera tid pÄ att interagera med mÀnniskor och skicka engagerande och anvÀndbart innehÄll, men avkastningen pÄ din tid borde vara tillrÀckligt för att göra interaktioner mellan sociala medier vÀrda.

Efter en grundlÀggande exponering kan du göra det Se hur lÀnge interaktionen mellan sociala medier och offline-konversationer vararoch det borde komma naturligt.

Vissa anvÀndbara verktyg kan underlÀtta interaktion, inklusive HootSuite eller TweetDeck för Twitter Interaktion och Ping.fm. att publicera uppdateringar av flera profiler frÄn ett enda grÀnssnitt.

Ping.fm-klient för att hantera flera sociala medieprofiler frÄn en plats.

Myt # 4: NÀr jag gÄr med pÄ sociala nÀtverkssajter fÄr jag mÄnga negativa kommentarer

Ingen gillar att höra negativa kommentarer om deras arbete, produkt eller tjĂ€nst. MĂ„nga företagare Ă€r rĂ€dda för att deras profiler pĂ„ sociala medier genomsyras av mĂ€nniskor som publicerar klagomĂ„l och konkurrenter som "kritiserar" deras varumĂ€rke. Men det bĂ€sta med att interagera med sociala nĂ€tverk Ă€r det Öppenhet och lyhördhet avgör dagen.

NÀr en kund gör ett klagomÄl offentligt har de en möjlighet att visa sin kundtjÀnst för en bredare publik. Om personen Àr orimlig och fortsÀtter att posta negativ information, beundrar de personer som följer dialogen dina anstrÀngningar för att korrigera situationen istÀllet för att ta den missnöjda kundens klagomÄl pÄ allvar.

Dessutom gör din kundbas ibland det tunga lyftet för dig som denna American Airlines pÀrla Facebook Side.

högre 5 Myter om exponerade sociala nÀtverk 1

myt 5: Sociala medier Àr hÄrt arbete

Detta Àr inte en myt, men det Àr vÀrt att ta itu med medan vi gör det. SÀker, vÀxande och framgÄngsrik interaktion med ett samhÀlle pÄ sociala medier krÀver engagemang och adekvat och hÄllbart deltagande.

Om detta verkar vara hÄrt arbete för dig, sÄ Àr detta men Det lönar sig att göra belöningarOm du Àr allergisk mot hÄrt arbete borde du förmodligen inte ha affÀrer ÀndÄ.

Var stolt och nöjd med de interaktioner du har med ditt samhÀlle, och ett annat objekt pÄ din to-do-lista kommer snart att vara en av de bÀsta delarna av din dag. Och nÀr du pÄvisande pÄverkar försÀljningen och fÄngar upp köpsintensioner genom interaktioner pÄ sociala medier, lönar sig det hÄrda arbetet.

Jag hoppas att dessa myter inte hindrar dig frÄn att fortsÀtta gÄ med pÄ sociala medier. Det finns kunder som vÀntar pÄ att prata med dig, och allt du behöver göra Àr att delta i konversationen.

Vilka andra myter pÄ sociala medier tycker du behöver vara "utsatta"? Har du varit ett offer för allt detta? Har du nÄgot att lÀgga till nÀr du tar upp dessa myter? LÀmna dina kommentarer i rutan nedan.

0 Shares