Huawei Mate 30 Pro visas vid 360 ° i en video

Huawei Mate 30 Pro visas vid 360 ° i en video 1

Det finns flera dagar kvar för presentationen. Huawei Mate 30 Pro, Àr planerad till 19 nÀsta september. Medan du vÀntar pÄ att fÄ veta alla officiella detaljer, Àr det möjligt att titta nÀrmare pÄ denna intressanta enhet, markerad av en viktig skÀrm för vattenfall och fotografering, tack vare CAD-representationen som finns tillgÀnglig online som visar vad som borde vara typiskt av nÀsta 360 ° frÄn Huawei.

Huawei Mate 30 Pro: rendering

Huawei Mate 30 Pro kommer att visa en kaskadskĂ€rm 6,6 Ă€r inches Diagonalt under fingeravtryckslĂ€saren kan döljas. SkĂ€rmen kĂ€nnetecknas av mycket krökta kanter och stora intryck dĂ€r de passar tre selfie-kameror. Bakom oss, tvĂ€rtom, hittar vi i mitten ovanför ett mörkt rum placerat i en lĂ„da 2 × 2 pĂ„ den runda ön Denna konfiguration sĂ€gs bestĂ„ av en kombination av huvudsensorerna 40mP, 40 MP ultram vidvinkel, 8MP teleobjektiv och sensor 3D ToF. Fyrkameran flankeras till vĂ€nster med en LED-blixt tillsammans med LEICA-mĂ€rket tryckt pĂ„ botten.

PÄ höger sida av telefonen finns en strömbrytare, men det verkar inte vara volym rockerDet berÀknas ersÀttas av en pekplatta placerad runt strömbrytaren sÄ att anvÀndarna kan justera volymen genom att skjuta fingret upp och ner.

Dörren har placerats pĂ„ telefonens underkant. USB-C flankerad av högtalare, huvudmikrofon och SIM-kortplats. Överst finns en sekundĂ€r mikrofon Ă„tföljd av en IR Blaster. Under kroppen kunde Huawei Mate 30 Pro gömma sig Kirin 990 SoC, tillkĂ€nnages den 6 September För att faststĂ€lla att Huawei inte officiellt har delat nĂ„gra detaljer med Mate 30 Pro, Ă€r det möjligt att en del av de detaljer som visas i videon skiljer sig frĂ„n de versioner som kinesiska tillverkare kommer att presentera under de kommande veckorna.

0 Shares