Huawei P40 datoriserade bilder avslöjar flera delar av dess design

Utvecklingen av Huawei P40 har redan bekräftats av den kinesiska tillverkaren. High-end förväntas tillkännages i mars nästa år, med fler och mer datoriserade bilder som visar designdetaljer som troligen kommer att finnas på smarttelefonen.

Som har varit fallet kommer den här handen att konkurrera med high end Samsung, OnePlus och andra konkurrerande tillverkare. Så Huawei implementerar sina bästa tekniker!

Huawei P40 datoriserade bilder avslöjar flera delar av dess design

Huawei är redan en solid referens i världen av smartphones, men avser att växa ännu mer. För detta kommer utvecklingen av ditt nästa flaggskepp P40 att vara avgörande.

När hon är helt medveten om svårigheterna som hon kommer att möta på grund av den amerikanska bojkotten som hindrar henne från att samarbeta med amerikanska företag, måste höjdpunkten på Huawei P40 vara specifikationer och designelement.

Huawei P40 datoriserade bilder avslöjar flera delar av dess design 1

När ansökningsdatumet närmar sig får rykten fart. I den meningen har datorbilder skapats som redan visar olika delar av din design!

Se hur Huawei P40 kommer att se ut

Bilderna skapades och sprids av 91mobiles, baserat på alla kända rykten och läckage av information hittills. Vi står inte inför en revolution, utan en utveckling av P30 som lanserades förra året.

Huawei P40 datoriserade bilder avslöjar flera delar av dess design

Som med iPhone 11, Pixel 4 och tydligen på Samsung Galaxy S20, Huawei P40 kommer att ha förändringar i den bakre kameramodulen design. Denna modul kommer att bestå av tre sensorer med Leica-linser Рsom traditionen har varit Рoch Pro-modellen kan ha fyra sensorer.

P40s design kommer att vara enklare √§n toppmodellen, med en icke-b√∂jd sk√§rm, men den har fortfarande tv√• fr√§mre kameror! Naturligtvis kommer SoC att vara Kirin 990 med 5G-st√∂d och sistema operativo bekr√§ftat att vara Android 10 … Trots det √§r n√§rvaron av Google Play Services fortfarande ok√§nd!

Det förväntas att det nya utbudet av smartphones Huawis toppmärke avslöjades 18 mars 2020. Det datumet har ännu inte bekräftats, men det finns flera rykten som pekar på det, baserat på det kinesiska varumärkets historia.

Du kan installera Google Play Services p√• Mate 30 Pro …

0 Shares