Huawei P40 Pro: Vi försökte smarttelefonen som ger en framtidsvision

Löfte om en stor ny smartphone frÄn Huawei gavs. P40, det nyaste elementet i det kinesiska mÀrkes P-serien, lovade att vara en visionÀr om vad tekniken kan erbjuda och leder vÀgen in i framtiden.

Nu nÀr det har introducerats och kÀnt i presentationen av varumÀrket Àr det dags att lÀra kÀnna det bÀttre. Pplware har redan provat den nya smarttelefonen och kommer att ge de första intryck av vad P40 Pro erbjuder.

Huawei P40 Pro

Presentationen som Àgde rum idag visade vÀrlden vad Huawei har förberett. Efter att vi lÀrde oss Mate 30 Pro och Mate Xr var det dags att gÄ Ànnu lÀngre. Det Àr hÀr den nya P40 kommer in i sitt spel 3 modeller: P40, P40 Pro och P40 Pro +.

P-serien Àr kÀnd för sina unika funktioner inom fotograferingsomrÄdet, men mÄnga hade problem. Hur kan den hÀr smarttelefonen utvecklas vidare? Svaret Àr enkelt och du kommer att kunna lÀsa nedan.

P40 Pro

Nya linjer i en visionÀr design

Den första kontakten med P40 visar en smartphone som har utvecklats frÄn den tidigare modellen. SkÀrmen kÀnns nu Ànnu större tack vare den 4 böjda sidor och kammare med bara 2 smÄ hÄl.

Vi har P40 med en skÀrm 6,1 tum, ett förhÄllande pÄ 19.5:9 och en upplösning pÄ 2340 x 1080. I de ÄterstÄende modellerna har vi en skÀrm med 658 tum, ett förhÄllande pÄ 19.8:9 och en upplösning pÄ 2640 x 1200.

Huawei P40 Pro

Det finns ocksÄ betydande förbÀttringar i ett annat element som alltid har utmÀrkt sig i smartphones frÄn Huawei. Fingeravtryckssensorn Àr nu större och Ànnu snabbare. VarumÀrket tillkÀnnager att var och en av dessa artiklar har förbÀttrats med 30% jÀmfört med föregÄende modell.

Slutligen har vi ocksÄ förÀndringar i ansiktsigenkÀnningen. Den bibehÄller alla funktioner i de tidigare modellerna, men lyckas förbÀttra responstiderna, sÀrskilt i svagt ljus tack vare en infraröd sensor installerad i den frÀmre kameran.

P40 Pro 2

Den stora tillgÄngen för fotografering pÄ P40

Numera Àr det inte vettigt att prata om smartphones Huawei och inte ta hÀnsyn till dess unika fotokvalitet. VarumÀrket har investerat kraftigt i denna pelare och dess partnerskap med Leica har bÀra de frukter vi kÀnner.

SÄledes följer P40, P40 och P40 Pro + denna tradition. VarumÀrket presenterade för dessa modeller den största och mest avancerade Ultra Vision-sensorn, vilket ger mer ljus, HDR-kvalitet och mindre brus. Den har ocksÄ AI Image Engine, som uppnÄr superupplösning, ett Super Night Mode och ett fokus i millisekunder, Àven i svagt ljus.

Huawei P40 Pro 3

SÄ vi har i P40 Pro a sistema av 4 Leica-kameror. Dessa Àr en 50MP Ultra Vision Wide Angle Lens, en 40MP Ultra Wide Angle Cinematic Lens, en 12MP 5x optisk zoom periskopisk lins och en HUAWEI TOF-objektiv.

NÀr det gÀller P40 har vi en trippel Leica-kamera, med 50MP Ultra Vision Wide Angle Lens, en 16MP Ultra Wide Angle-objektiv och ett telelins med 3x 8MP optisk zoom.

I bÄda modellerna hittar vi en 32MP frÀmre kamera framför som tar 4K-video och ger en Bokeh-effekt och autofokus.

P40 Pro 5

Videon har ocksÄ en framtrÀdande plats pÄ P40 Pro

Den hÀr gÄngen beslutade Huawei att satsa starkt pÄ ett annat omrÄde dÀr det snart kommer att bli en referens. Vi pratar om videon, som nu har en professionell filmkamera. Detta översÀtter till en bildstabilisator under zoom, ISO 51200 för videor i miljöer med svagt ljus och 7680 fps Ultra Slow Motion.

En nyhet Àr förekomsten av automatisk ljudjustering under zoom, vilket förbÀttrar inspelningen av denna komponent i videon. Den har ocksÄ 4K Time Lapse, 4K 60fps högupplöst video och ett Professional Mode med justerbara parametrar. Allt detta i en Ultra Wide Angle och HDR.

Topp prestanda pÄ unik hÄrdvara

Med alla dessa funktioner Àr SoC Kirin 990 5G, vÀrldens första 7nm 5G SoC. Detta Àr ocksÄ vÀrldens första dubbla NPU-arkitektur SoC. VarumÀrket tillkÀnnager bÀttre prestanda (CPU + 23% | GPU 39% | NPU 460%) och högre energieffektivitet (CPU 23% | GPU 32% | NPU 290%).

I batterifÀltet har vi ett 4200mAh Long Life-batteri i de tvÄ största modellerna och ett 3800mAh-batteri i P40. Superhurtig laddning med kablar pÄ 40W pÄ P40 Pro och 22,5W pÄ P40 krÀvs. 40W trÄdlös Super Snabbladdning Àr endast tillgÀnglig pÄ P40 Pro.

P40 Pro 6

EMUI 10.1 och alla andra nyheter

Huawei har förnyat sitt grÀnssnitt och det Àr sÄ EMUI 10 verkar första hand.1. Detta Àr utvecklingen av vad vi redan har i den tidigare versionen, med förbÀttringar pÄ flera omrÄden och en Ànnu bÀttre prestanda.

Det finns en intressant nyhet, MeeTime, en videokonferensservice frÄn Huawei, som möjliggör skÀrmdelning och till och med stöd för externa kameror. Integrationen med mÀrkes bÀrbara datorer vÀxer ocksÄ med den naturliga sammansmÀltningen av dessa system, som nÀr de slÄs pÄ blir ett.

Huawei P40 PRo 7

Efter att ha övervunnit alla Huawies problem Àr det dags att dra nytta av App Gallery och varumÀrkets tjÀnster. PÄ detta omrÄde finns det mycket intressanta nyheter för vÄrt land. Det Àr dags att lÀra kÀnna Huawei Music och Huawei Video. TjÀnsterna förklarar sig sjÀlva och tar med sig alla multimediaaspekter.

Huawei erbjuder alla anvÀndare som köper de olika modellerna av P40 en upplevelse av 3 mÄnader med Huawei Music-tjÀnst. Och eftersom tiderna krÀver det beslutade varumÀrket att erbjuda alla sina kunder samma sak 3 mÄnader av denna tjÀnst.

Huawei P40 Pro 8

Huawei P40 Pro: En visionÀr smartphone?

FrÄn vad vi kunde testa Àr detta verkligen en smartphone som Àndrar spelets regler. Summan av alla dess delar placerar den pÄ en nivÄ som tÀvlingen mÄste Ätminstone matcha.

Snart kommer vi att detaljera alla dess egenskaper i en djup analys och tillkÀnnage i detalj allt som Àr nÀrvarande och som kan utforskas.

Huawei P40 Pro 8

den Huawei P40 och P40 Pro kan förköpas idag hos stora detaljhandlare och operatörer. Kostnaden för dessa smartphones kommer att vara 829,99 € för P40 och 1049,99 för P40 Pro.

Detta förköp har en tillhörande kampanj dÀr Freebuds kommer att erbjudas 3, en 15W Huawei trÄdlös laddare och VIP-service. Dessutom kommer Huawei P40 och P40 pro att erbjuda 50 GB lagringsutrymme pÄ Huawei Cloud under ett Är.