Huawei's Mate 30 Pro slÄr till och med butiker i Portugal

Huawei har gjort en anmÀrkningsvÀrd anstrÀngning för att fÄ sin Mate 30 Pro pÄ marknaden. Efter alla de problem som USA skapade, beslutade varumÀrket att ta pÄ sig smarttelefonen och frÄnvaron av Googles tjÀnster.

SÄ han försökte slÀppa den pÄ marknaden och öppnade dörrarna till sin app-butik. Portugal hade det redan till försÀljning pÄ exklusiv basis och förbereder sig nu pÄ att ta emot det i sin helhet. Huawei's Mate30 Pro slÄr till och med portugisiska butiker.

Mate 30 Pro Huawei Portugal till salu

Mate 30 Pro kan nu köpas av alla

Det har inte varit sÀrskilt lÀtt att sÀlja den nya Mate 30 Pro frÄn Huawei. VarumÀrket har ett stort antal försÀljningar i sitt ursprungsland, vilket sÀkert ocksÄ har spridit sig över hela Europa och andra kontinenter.

Portugal finns pÄ listan över lÀnder dÀr den hÀr smarttelefonen redan kan köpas. Ursprungligen beslutade Huawei att göra denna försÀljning uteslutande i sin Huawei Experience Store, pÄ Colombo Shopping Center. Det ögonblicket har gÄtt och frÄn och med den 13 februari kommer Huawei's smartphone dock att finnas i utvalda butiker.

Erbjudande att följa försÀljningen i Portugal

Lanseringen av Mate 30 Pro Ätföljs av en speciell kampanj mellan 13 februari och 12 mars, dÀr Huawei MediaPad M610 surfplatta erbjuds. Denna nya surfplatta frÄn Huawei ser omdefiniera underhÄllningsstandarder inom smart surfbranschen och Àr kÀnd för sin utmÀrkta prestanda, en lÄng batteritid och en sistema premiumljud.

PÄ den hÀr smarttelefonen hittar vi en sistema av fyra kammare. En 40MP SuperSensing-kamera, en 40MP Cine-kamera, en 8MP-tele-kamera och en 3D-djupdetekteringskamera. Det finns ocksÄ ett 4500mAh-batteri, som kan laddas snabbt med 27W ström per trÄdlös laddning och 40W i kabelladdningar.

Mate 30 Pro Huawei Portugal till salu

Topp specifikationer för en exceptionell maskin

I detta kan smarttelefonen dra nytta av Huawei App Gallery, varumÀrkets app store. För nÀrvarande har Huawei App Gallery mer Àn 390 miljoner aktiva anvÀndare varje mÄnad, i mer Àn 179 lÀnder / regioner dÀr det Àr tillgÀngligt med sina mer Àn 1,2 miljoner applikationer.

Denna nu utökade försÀljning kan ocksÄ bevisa vad som lÀnge vÀntats. Mate 30 Pro Àr en utmÀrkt smartphone, som vi redan har bevisat, och att bristen pÄ appen Google App Store lÀtt kan övervinnas, som vi ocksÄ har förklarat.

0 Shares