Hulu höjer priset för live-tv-prenumeration igen, kostar nu $ 55 / mÄnad

De flesta live-tv-prenumerationer följer samma vÀg: de börjar billigt med nÄgra kanaler, lÀgger sedan till nÄgra fler kanaler och höjer sedan priserna för att kompensera för kostnaderna för att lÀgga till fler kanaler. Hulus live-TV-alternativ ökade redan i pris en gÄng i Är, och nu kommer tjÀnsten att bli Ànnu dyrare.

FrĂ„n och med 18 december kommer Hulu + Live TV att öka till $ 54,99 per mĂ„nad, en ökning av $ 10 frĂ„n föregĂ„ende $ 45 / mo-prissĂ€ttning. I ett blogginlĂ€gg sade företaget att den nya kostnaden “bĂ€ttre Ă„terspeglar det betydande vĂ€rdet av Hulu + Live TV och gör att vi kan fortsĂ€tta att erbjuda alla populĂ€ra livenyheter, sport och underhĂ„llningsprogrammering som ingĂ„r i planen.”

För dig som inte föredrar ett billigare a-la-carte-alternativ för fĂ€rre kanaler, hör Hulu dig. “Vi undersöker aktivt sĂ€tt att ge ytterligare, mer skrĂ€ddarsydda live-TV-alternativ till dig i framtiden,” sade blogginlĂ€gget.

Med tanke pÄ hur nÀtverksleverantörer Àr ytterst tvekande att sÀlja sina kanaler utanför buntar, skulle jag inte hÄlla andan om att nÄgra framtida planer skulle ge betydande besparingar. Men med tanke pÄ att Hulu nu har företagets stöd av Disney, kan det kanske ha en starkare hand i förhandlingarna.

Hulu: Stream TV-program och titta pÄ de senaste filmerna

Hulu: Stream TV-program och titta pÄ de senaste filmerna

Försök rulla

0 Shares