Hur du anvÀnder WhatsApps webbplats frÄn din mobil

WhatsApp Web Àr en WhatsApp-klient för att anvÀnda snabbmeddelandetjÀnster via vÄr dator. I teorin Àr detta utformat sÄ att vi kan njuta av tjÀnster pÄ en PC, men tack vare den hÀr metoden att ansluta till klienten kan vi vara lite mer kreativa.

SÄ lÄt oss visa det hur kan du anvÀnda WhatsApps webbplats frÄn din mobil (och andra enheter), för att övervinna vissa av begrÀnsningarna i tjÀnsten, sÀrskilt om vi jÀmför den med alternativ som Telegram.

AnvÀnd WhatsApp Web frÄn mobil

Whatsapp-webben

Som vi förvÀntat oss Àr WhatsApp Web designad för att huvudsakligen anvÀndas via en PC, men ingenting hindrar oss frÄn att anvÀnda webbversionen av dess sida för att ansluta via Android. För denna process du mÄste ha en andra enhet, eftersom det inte Àr möjligt att anvÀnda WhatsApp och WhatsApp-webben pÄ samma telefon.

För att kunna anvĂ€nda WhatsApp Web mĂ„ste du skanna BIDI-koden. Om vi ​​försöker skanna frĂ„n en mobiltelefon som har WhatsApp installerat kommer den att returneras till applikationen

För att verifiera omöjligt med denna process har vi tagit ett foto av BIDI WhatsApp-webbkoden för att skanna med vÄr egen telefon och ansluta till kunder via vÄr egen kod. Efter att ha gjort denna process, vi gÄr tillbaka till sjÀlva WhatsApp-applikationen, sÄ det Àr inte möjligt att anvÀnda den hÀr klienten frÄn den telefon dÀr applikationen Àr installerad.

För att klargöra denna punkt ÄtergÄr vi till den ursprungliga idén, anvÀnder WhatsApp mobilwebbplats (eller annan sekundÀr enhet). Processen Àr densamma som vi skulle göra med en dator, sÄ det tar inte mer Àn nÄgra sekunder att slutföra anslutningen.

Öppna WhatsApp Web pĂ„ din sekundĂ€ra mobiltelefon StĂ€ll in skrivbordsskĂ€rm Skanna BIDI-kod frĂ„n din primĂ€ra mobila enhet (dĂ€r du installerade WhatsApp-applikationen)

WhatsApp

Utfört Efter att ha slutfört processen kan vi anvÀnda WhatsApp Web med vÄrt huvudtelefonnummer pÄ vilken annan smartphone som helst. Detta huvudverktyg verkar tydligt, du har tvÄ (eller fler) öppna WhatsApp-chattar med ett telefonnummer. I vissa alternativ som Telegram har detta varit möjligt lÀnge, men pÄ WhatsApp, för tillfÀllet, Àr vi begrÀnsade till en enhet.

Naturligtvis mÄste vi komma ihÄg att WhatsApp-webbgrÀnssnittet inte Àr optimerade för mobila enheter av uppenbara skÀl, och att det förmodligen Àr nödvÀndigt Placera telefonen horisontellt. för att kunna se hela chatten.

Skicka multimediafiler, kameror, tangentbord etc. Allt fungerar med WhatsApp Web, Àven om det Àr i nÄgot mer obekvÀmt format

Tangentbordet, filöverföring, integration med kameran och andra funktioner fungerar korrekt, sÄ vi har inga begrÀnsningar. Vi försöker ocksÄ operation nÀr det visar att vi Àr online och nÀr inte. Det huvudsakliga "problemet" med WhatsApp Web Àr att det stannar kvar, sÄ Àven om vi inte Àr anslutna verkar det som om vi Àr online.

Du kan gÄ lÀngre Àn mobiltelefoner

WhatsApp

Att se att WhatsApp Web Àr lika enkelt som att skanna en QR-kod, du kan anvÀnda den för att ansluta fler enheter, vare sig det Àr mobiler, datorer, surfplattor, tv-apparater etc. Eftersom enheter som surfplattor (inklusive iPad) kanske inte installerar WhatsApp, Den hÀr metoden Àr perfekt för applikationer. Det Àr inte nödvÀndigt att installera samma.

Alla enheter som kan visa webbversionen av WhatsApps webbplats kan ladda dess grÀnssnitt och kan dÀrför anvÀndas för att chatta och ta emot aviseringar

PÄ samma sÀtt har vi framgÄngsrikt anslutit vÄr tv till WhatsApp Web, sÄ Bluetooth-tangentbordet rÀcker för att anvÀnda den som en bildskÀrm och för att kunna prata frÄn soffan. Kort sagt kan nÀstan alla enheter som lÄter dig öppna webbversionen av WhatsApp Web ansluta till klienten.