Hur du Ă„tgĂ€rdar meddelandet “Ditt konto har inaktiverats” i App Store och iTunes

SĂ„ din Apple ID har inaktiverats, va? Hur fixar du det?

Vad du ska göra nÀr din Apple ID har inaktiverats, och du kan inte logga in igen? Först och frÀmst Àr det okej, fÄ inte panik, det finns sÀtt att fixa detta fel, och vi kommer att gÄ igenom dessa korrigeringar i den hÀr korta artikeln av oss.

Vad exakt berÀttar det hÀr felet?

Det Àr ett ganska betydande fel utan att fungera och fungera Apple ID, mÄnga av AppleTjÀnster och appar Àr lÄsta och eller begrÀnsade. Appar som Facetime och iMessage Àr lÄsta utan ett fungerande ID, och andra appar som iTunes har reducerad funktionalitet, sÄ att fixa detta fel Àr mycket viktigt.

Samtidigt utan att fungera Apple ID, anvÀndare kommer inte att kunna köpa eller hyra nÄgot frÄn sina butiker, inklusive musik, filmer, TV-program och andra produkter och tjÀnster.

Hur fixar vi det dÄ?

Okej, kontrollera inloggningsuppgifterna först. Som en sÀkerhetsÄtgÀrd, Apple (och mÄnga andra företag och tjÀnster) kommer att lÄsa dig frÄn ditt konto om nÄgon anger fel information för mÄnga gÄnger. Du kan i allmÀnhet försöka igen efter ungefÀr en dag eller tvÄ.

NÀsta steg att försöka Àr att gÄ hit. Genom att gÄ till den hÀr lÀnken kan du starta processen för att lÄsa upp ditt lÄsta konto. Processen kommer att ta nÄgra minuter eftersom den stÀller dig en serie frÄgor för att avgöra om kontot tillhör dig. NÀr du har svarat pÄ frÄgorna fortsÀtter du att följa anvisningarna som anges innan du lÄser upp ditt konto.

Naturligtvis, om detta inte fungerar, kan du försöka ÄterstÀlla ditt lösenord, men Apple har gjort det lite mer komplicerat Àn andra system för ÄterstÀllning av lösenord. För en, till skillnad frÄn andra system dÀr du bara behöver din e-postadress, för Apple, mÄste du ha en betrodd enhet, (jag rekommenderar din telefon eftersom det alltid Àr nÄgot du kommer att ha pÄ dig) men det Àr bara jag. DÀrifrÄn kan du följa anvisningarna som ytterligare hjÀlper dig att ÄterstÀlla ditt konto.

Men om detta inte fungerar, eller om du stöter pÄ fler problem, Àr det enda andra tillgÀngliga alternativet för den hÀr saken kundsupport. Kontakta dem sÄ kan de ytterligare hjÀlpa dig med att ÄterstÀlla ditt konto.

Är det allt?

SjÀlvklart, ja, detta Àr delvis genom design eftersom ju fler sÀtt det finns att ÄterstÀlla ett konto, desto fler sÀtt hackare och tjuvar kan fÄ tillgÄng till konton, sÄ för att skydda anvÀndarnas integritet och konton finns det i allmÀnhet bara en till tvÄ sÀtt att ÄterstÀlla förlorade eller lÄsta konton.

Men vad som finns finns generellt anvÀndbara och enkla metoder för att ÄterstÀlla ett konto. Det Àr dÀrför om nÄgot hÀnder, att kontakta och prata med en kundtjÀnst Àr vanligtvis ett av de bÀsta sÀtten att ÄterstÀlla lÄsta konton.

Slutliga tankar och Ă„sikter.

Även om den hĂ€r artikeln Ă€r mycket kort, hoppas jag att den ger lite insikt om hur du kan Ă„terstĂ€lla ett lĂ„st / inaktiverat konto frĂ„n Apple. Ja, det Ă€r vĂ€ldigt irriterande nĂ€r nĂ„got liknande hĂ€nder, men panikera inte eftersom det finns system för att hjĂ€lpa dig Ă„terstĂ€lla ditt konto, du mĂ„ste bara följa dem.

0 Shares