Hur du överför samtalsloggar frÄn din iPhone till Android

Har du en ny telefon och Àr det en Android-telefon? Men du har ingen aning om hur du överför samtalsloggar frÄn din iPhone-enhet till en ny Android-telefon? Oroa dig inte; vi har dem alla tÀckta.

Det Àr helt undvikligt att oroa sig nÀr du byter frÄn iOS till Android. Förutom att oroa dig för foton och kontakter Àr det första som fÄr ditt öga samtalsloggarna. Och hur kan du överföra samtalsloggar frÄn iPhone till Android. Oroa dig inte; Vi har den bÀsta lösningen för dig nedan.

kopiera samtalsloggar frÄn iPhone till Android

Tekniskt sett Àr det inte möjligt att manuellt kopiera samtalsloggarna frÄn iPhone till Android. För att lösa detta problem finns det mjukvara för att överföra allt frÄn dina samtalsloggar till varje liten sak att överföra pÄ din nya Android-telefon.

LÄt oss veta vad den hÀr appen Àr först innan vi njuter av hur vi kan överföra samtalsloggar frÄn iPhone till Android-enhet.

Vad Àr AnyTrans för Android?

Anytrans för Android Àr en mjukvara utvecklad för att överföra data frÄn Android-telefonen till en PC eller annan Android-telefon. Det fungerar ocksÄ för att flytta all information frÄn din iPhone till en Android-enhet. Denna programvara Àr utan tvekan en av de bÀsta programvarorna som utvecklats för att överföra varje material pÄ din telefon till en annan PC eller telefon.

Om du byter telefon Àr det allt du behöver och du kan kopiera din gamla telefon till den nya. Det har ett vÀnligt anvÀndargrÀnssnitt och Àr extremt lÀtt att hantera. Du mÄste utföra minimifunktioner för att fÄ all information pÄ dina nya Android-telefoner, frÄn filer till samtalsloggar. Det Àr 100% sÀkert och rent att vÀlja det hÀr alternativet. Inga tvivel!

Varför behöver vi AnyTrans för Android?

Det Àr en professionell tredjepartsapplikation som rÄder pÄ marknaden med namnet AnyTrans för Android. Det Àr frÀmst svaret pÄ alla dina frÄgor och problem. Den viktigaste frÄgan som de flesta av oss har Àr hur man kopierar samtalsloggar frÄn iPhone till Android i enkla steg och Àr extremt sÀkra pÄ det. Denna programvara rekommenderas starkt för alla anvÀndare för referenser som dessa.

Det Àr en dataöverföring över alla enheter, dvsAnyTrans för Android, och det mÄste vara ditt huvudval för överföra samtalsloggar frÄn iPhone till Android av de skÀl som nÀmns nedan:

  AnyTrans för Android Àr en sÀker produkt verifierad av Norton och McAfee, vilket garanterar förlust av data, Àven av misstag, som kan ske inom processen. Du kan behÄlla samtalsloggöverföringar frÄn olika enheter till andra enheter som iPhone till Android, Android till dator och Android till Android. Du kan kopiera samtalsloggar frÄn iPhone till Android snabbare och lÀttare. Du kan till och med överföra alla typer av data frÄn iPhone till Android, till exempel textmeddelanden, kontakter, musik, foton, filmer, böcker, kalendrar och mycket mer.

Steg för steg-guide för att kopiera samtalsloggar frÄn iPhone till Android

Processen att överföra samtalsloggar frÄn iPhone till Android Àr enkel och mycket lÀtt Àven för dem med mindre teknisk kunskap. Allt du behöver göra Àr att följa stegen nedan. Om du följer denna guide noggrant kan du göra det Kopiera enkelt samtalsloggar frÄn iPhone till Android.

  Först, ladda ner och starta AnyTrans för Android programvara pÄ din PC eller Mac. DÀrefter mÄste du ansluta bÄde din Android och iPhone till din dator med USB-kablar eller via WiFi. Om du Àr ansluten via USB-kabel mÄste du först aktivera USB-felsökning i utvecklaralternativ.
  Aktivera USB-felsökning pÄ Android VÀlj nu i AnyTrans-programvaran Flytta Android menyalternativ pÄ vÀnster sida. VÀlj iOS till Android för att kopiera samtalsloggar frÄn din iPhone till Android-enhet.
  AnyTrans iOS till Android Move

  Kolla Ring historia och klicka sedan pÄ NÀsta -> för att starta processen.
  VĂ€lj samtalshistorik i AnyTrans-kategorier

  Nu börjar AnyTrans för Android överföra samtalsloggar frÄn din iPhone till Android-smarttelefon. Det tar vanligtvis ett par minuter att överföra samtalsloggarna helt.
  Kopiera samtalsloggar frÄn iPhone till Android

Du kommer att mÀrka att denna process Àr kort och enkel att utföra. DÀrför gör denna enkelhet den vÀl valda och passar alla typer av anvÀndare. En viktigare anledning till att denna programvara lyckas pÄ marknaden Àr dess enkelhet.

slutsats

Med hjÀlp av AnyTrans för Android tar det bara nÄgra fÄ klick för att överföra samtalsloggar frÄn iPhone till din Android-enhet. Dessutom erbjuder det sÀkerhet för all information som rÄder pÄ din Android eller iPhone.

SÄ varför inte börja med din nedladdning och vara 100% sÀker? Dessutom kan du dra nytta av alla andra fantastiska funktioner som kan göra ditt liv sÄ mycket lÀttare.