Hur du sparar batteri pÄ Xiaomi-telefoner

Hur du sparar batteriet pÄ Xiaomi-telefoner genom att programmera energibesparing

Hur du sparar batteriet pÄ Xiaomi-telefoner genom att programmera energibesparing. NÀr batterispararen Àr aktiverad kan alla enheter spara en god mÀngd energi till kostnaden, men att minska prestandan, Àven om det bara Àr nÄgot.

Och eftersom det finns tider pÄ dagen dÄ du definitivt inte anvÀnder din Xiaomi, varför inte programmera energibesparingen och se till att den bara aktiveras under dessa timmar? Sagt och gjort: MIUI erbjuder ett enkelt verktyg för att konsumera mindre batteri, vi berÀttar hur du anvÀnder det och vad det gör.

Xiaomi erbjuder flera sÀtt att spara batteriet pÄ dina mobiltelefoner med MIUI, utöver sistema han samarbetar i inneslutningen av energi. Och det finns ett sÀtt som Àr vÀrt att anvÀnda om du inte anvÀnder din smartphone under dagen: schemalÀgga din batterisparare.

Under natten eller nÀr telefonen inte anvÀnds under arbetstid, till exempel: programmera batteribesparingen och din Xiaomi kommer knappast att konsumera batteriladdningen under den tidsperioden.

Hur du sparar batteriet pÄ Xiaomi-telefoner genom att programmera energibesparing

Generellt sett bör telefonen inte konsumera för mycket nÀr skÀrmen Àr avstÀngd, men det kan finnas ett program som fungerar i bakgrunden eller som hanteringen av aviser tenderar att konsumera mycket. SÄ om du vet det telefonen kommer att vara inaktiv ett tag, det Àr inte en dÄlig idé att schemalÀgga batteribesparing och se till att du inte tappar ditt Xiaomis batteri onödigt.

I MIUI kan du manuellt justera batterisparandet och konfigurera aktiveringen av energisparprogrammet. För att utföra denna programmering Àr det nödvÀndigt:

Öppna instĂ€llningarna för din Xiaomi-mobiltelefon och gĂ„ till batteri-alternativen. Beroende pĂ„ modell finns dessa alternativ tillgĂ€ngliga i avsnittet “Prestanda”. Du kan ocksĂ„ anvĂ€nda sökningen i instĂ€llningarna. Klicka pĂ„ menyn lĂ€ngst upp (vĂ€xelhjulet) och leta efter alternativen “Batterisparare”. Aktivera instĂ€llningen “Planera nu för att vĂ€xla lĂ€gen”Och vĂ€lj start och slut pĂ„ aktiveringen. MIUI kommer automatiskt att ta hand om processen.

NÀr batterisparlÀget har programmerats kommer telefonen att gÄ in i sparlÀget under den konfigurerade perioden en gÄng om dagen. Som vi sade i början Àr den hÀr instÀllningen perfekt för att spara energi under natten, samtidigt som det bibehÄller fördelen att inte missa nÄgra samtal om nÄgon har lust att kontakta dig.

Genom att programmera för att stÀnga av telefonen sparar du mycket batteri, men du tappar ocksÄ möjligheten att nÄs genom ett brÄdskande telefonsamtal. Med Xiaomi-batteriet sparas detta inte

Tja, med batteribesparing aktiverad sparar du ocksÄ energikostnader. Men i vilka aspekter begrÀnsar MIUI konsumtionen? LÄt oss se.

Med MIUI begrÀnsar batteribesparing aktiviteten för vissa applikationer sistema
Bakgrundsappar Àr blockerade för att minimera extra avgifter för sistema samma. MIUI rensar cachen sÄ snart telefonen fryser.

Bakgrundssynkronisering stannar. Detta leder till realtidsförlust av aviseringar.

Genom att programmera batteribesparing optimeras telefonens förbrukning kraftigt under perioder dÄ det Àr kÀnt att den inte kommer att anvÀndas. Det Àr ett enkelt sÀtt att inte slösa bort extra mAh utan att oroa dig för nÄgonting: de sistema tar hand om allt.

Du kanske Àr intresserad av: Hur du laddar Android-enheter snabbare och förbÀttrar batteriets prestanda

0 Shares