Hur fixar Netflix undertexter som inte fungerar eller saknas fel?

Hur fixar Netflix undertexter som inte fungerar eller saknas fel? 1

Netflix tillÄter alltid anvÀndare att aktivera undertexter, bildtexter och erbjuda ljud för mÄnga TV-program och filmer pÄ vilket sprÄk som helst. Men om du inte kan se undertexterna eller undertexterna inte visas ibland, har du möjlighet att lösa problemet.

NÀr du stÄr inför Netflix-undertexter som inte fungerar eller saknas fel kan du följa felsökningsstegen som vi nÀmnde nedan för att lösa det hÀr problemet. Du kan gÄ igenom anvisningarna nedan för att lösa problemet.

Hur fixar Netflix undertexter som inte fungerar eller saknas fel? 2

SÄ hÀr aktiverar du Netflix-undertexter pÄ din Android-telefon eller surfplatta

Kontrollera streaming av nÀtverksstöd

Om du Àr borta frÄn ditt hem betyder det att du Àr pÄ skolan, pÄ kontoret eller pÄ nÄgon annan plats. Du kan se till att din nÀtverksadministratör tillÄter strömningstjÀnster som Netflix stöds och se till att de omedvetet blockerade tjÀnsten. NÀsta Àr att du mÄste kontrollera nÀtverkets begrÀnsade bandbredd.

Om den valda nÀtverkets lÄga hastighet kan orsaka undertexter, inte fungerar eller saknas fel. NÀr du anvÀnder ett mobildatanÀtverk eller satellitinternet Àr anslutningshastigheten för dessa nÀtverk lÄngsammare Àn kabelinternet eller DSL. SÄ bÀttre prova ett annat nÀtverk.

Stream med en annan internetanslutning

Om du har problem med ett hemnÀtverkskonfiguration, försöker du ansluta din Android-enhet till en annan internetÄtkomstpunkt. Till exempel kan du komma Ät en annan Wi-Fi-anslutning, eller du kan anvÀnda din enhet till din vÀns hus med ett annat nÀtverk.

I den situation du stÄr inför ett strömningsproblem frÄn din hemnÀtverkskonfiguration kan du anvÀnda ett mobildatanÀtverk, men vi Àr inte sÀkra pÄ att det hÀr inte kommer att lösa problemet.

StandardanslutningsinstÀllningen mÄste ÄterstÀllas

Om du nÄgonsin har gjort en Àndring i din streamingenhet för att anvÀnda anpassade anslutningsinstÀllningar, ÄterstÀller du internetleverantörens standardinstÀllningar för att lösa problemet.

InstĂ€llningsĂ€ndringar behövs – inaktivera Virtual Private Network (VNP) eller proxyservice och prova en direktanslutning till ditt heminternet. ÅterstĂ€ll DNS-instĂ€llningarna frĂ„n anpassade DNS-instĂ€llningar till automatiska DNS-instĂ€llningar.

Öka Wi-Fi-signalstyrkan

Du mÄste förbÀttra din Wi-Fi-anslutningsstyrka för att bli av med Netflix-undertextsfel. För att övervinna Wi-Fi-signalstyrka flyttar du routern pÄ den centrala platsen. Och du mÄste flytta trÄdlösa enheter som trÄdlösa telefoner eller mikrovÄgsugnar lÄngt borta frÄn routern. NÀsta alternativ Àr att placera routern pÄ toppen av alla höga möbler.

För att aktivera Netflix-undertexter pÄ Nintendo 3DS

Du kan följa dessa steg för att lösa problemet:

Se en annan TV-program eller film

NĂ€r du tittar pĂ„ en annan TV-program eller film spelar undertexten korrekt utan avbrott, gĂ„ sedan till sidan “Visningsaktivitet” och vĂ€lj “Rapportera ett problem” -lĂ€nk som du kan se nĂ€ra titeln som inte fungerade. Om du inte sĂ„g lĂ€nken “Rapportera ett problem” mĂ„ste du förstĂ„ att problemet automatiskt har rapporterats.

Titta pÄ med hjÀlp av en annan enhet

Netflix-undertexten visas inte pÄ nÄgon TV-show eller film; i den hÀr situationen kan du anvÀnda vilken annan enhet som helst för att spela Netflix TV-program eller filmer med undertexter.

För att slÄ pÄ Netflix-undertexter pÄ Smart TV

För att lösa problemet, starta om ditt hemnĂ€tverk först. Om du vill starta om ditt hemnĂ€tverk följer du denna process – Koppla ur smarttv och all hemnĂ€tverksutrustning i 30 sekunder. Efter att ha kopplat bort modemet i 30 sekunder, koppla sedan in modemet och vĂ€nta tills indikatorlamporna blinkar. SlĂ„ sedan pĂ„ din Smart TV och spela Netflix.

Men de nyligen tillagda Netflix TV-programmen och filmerna har inte undertexter. Och i vissa fall uppdateras inte din streamingenhet; det finns en möjlighet att enheten inte stöder undertexter.

Efter att ha lÀst den hÀr artikeln hjÀlper du att fixa Netflix-undertexter som inte fungerar eller saknas fel. Du kan följa vÄra pÄlitliga instruktioner ovan och utan hjÀlp av nÄgon teknisk expert kan lösa problemet. Om du har frÄgor eller feedback, skriv ned kommentaren i kommentarrutan nedan.

0 Shares