Hur fungerar legendariska förmÄner i Fallout 76?

Hur fungerar legendariska förmÄner i Fallout 76? 1

Fallout 76 gÄr in i 2020 med trevliga nyheter under hela Äret. Eftersom vi Àr nÀstan halvvÀgs fram till 2020 kommer spelare frÄn Fallout 76 att bevittna drastiska spelÀndringar de kommande dagarna. Det kommer att finnas fler uppdateringar pÄ vÀgen och den efterlÀngtade sÀsongen 1 Àr pÄ vÀg att rulla in. SÀsong 1 kommer att Ästadkomma mÄnga vackra förÀndringar i spelet, och allt börjar med Update 20.

Varje Fallout 76-spelare har tillgÄng till den nya uppdateringen. Det ger nÄgra stora förÀndringar som 100 nivÄer fulla av utmÀrkelser, ytterligare spelmekanik, Legendary Perks, etc. Nu Àr de legendariska förmÄnerna nÄgot som Àr fantastiskt, det Àr vÀrt vÄrt samtal idag. SÄ i den hÀr guiden kommer vi att titta nÀrmare pÄ den. LÄt oss se hur Legendary Perks fungerar i Fallout 76, utan att göra nÄgot annat.

Hur fungerar legendariska förmÄner i Fallout 76?

Hur fungerar legendariska förmÄner i Fallout 76?

Legendary Perks i Fallout 76 kommer att lanseras under uppdateringen 20 i sÀsongen 1, vilket ocksÄ ger mÄnga andra möjligheter att krÀva en handfull belöningar. Vad Legendary Perks egentligen Àr Àr bara en högre nivÄ och bÀttre version av de befintliga förmÄnerna i spelet. TyvÀrr har vi inte tillrÀckligt med kÀllor för att bekrÀfta exakt vad de legendariska förmÄnerna Àr och hur mycket det pÄverkar spelet men för tillfÀllet kommer vi att avslöja all information som vi har samlat in.

En annan sak Àr hur vi kan samla de legendariska förmÄnerna nÀr de anlÀnder till spelet. Enligt utvecklarna Àr Legendary Perks inte uteslutande begrÀnsade till nÄgon grupp spelare, vilket innebÀr att vem som helst kan samla in dem sÄ snart Update 20 tar med dem. Du kan spela spelet och slutföra dagliga och veckovisa utmaningar för att samla dem , eller till och med anvÀnda Atom för att rangordna och samla snabbare.

Sammanfattning av vÄr guide, Legendary Perks Àr en bÀttre version av de befintliga i Fallout 76, som kommer att vara tillgÀngliga för spelare som Update 20 i sÀsongen 1 rullar in. En gÄng efter ankomsten kan spelare samla Legendary Perks genom att utföra dagliga och veckovisa uppdrag och genom att anvÀnda Atomer. Som sagt hoppas vi att lÀsningen av guiden ovan har gett dig vÀrdefull information och hjÀlp till dig. VÀnligen meddela oss genom att kommentera nedan om du har ytterligare frÄgor angÄende samma.

Kolla ocksÄ in vÄra iPhone-tips och -tricks, PC-tips och -tricks och Android-tips och -tricks om du har frÄgor om det eller vill ha hjÀlp. Tack!

0 Shares