Hur kan man titta pÄ IMDb TV utanför USA?

I motsats till vad man tror, ​​kan du faktiskt lagligen se filmer och TV-program online gratis. Det finns nĂ„gra webbplatser som erbjuder tjĂ€nsten gratis och har en anstĂ€ndig katalog. En av dessa tjĂ€nster Ă€r IMDb TV, den har en katalog med populĂ€ra filmer som The Social Network, Gravity, Megamind, Hacksaw Ridge och La La Land. NĂ„gra av de populĂ€ra TV-programmen inkluderar Gordon Ramsays Kitchen Nightmares, The A-Team, Dallas, etc.

IMDb TV Àr en helt gratis men annonsstödd tjÀnst för att titta pÄ TV-program och filmer. Det enda förbehÄllet Àr att IMDb TV endast Àr tillgÀnglig i USA. Men du kan fortfarande se det utanför USA, lÄt oss se hur.

Titta pÄ IMDb TV utanför USA

1. I en webblÀsare

Steg 1: GĂ„ över till IMDb.com/tv med en webblĂ€sare pĂ„ din dator, ser du det hĂ€r felmeddelandet "IMDb TV Ă€r endast tillgĂ€ngligt för kunder i USA just nu”.

IMDb TV Àr inte tillgÀnglig utanför USA

För att ÄtgÀrda det hÀr felet behöver du bara en bra VPN. Installera ett VPN pÄ din dator om du inte redan har gjort det. SÀtt pÄ den och anslut till U.S.servern, men du kan experimentera för att se vilken som fungerar bÀst för dig. Jag anvÀnder Smart DNS Proxy VPN-servern och den fungerade pÄ Los Angeles-servrar pÄ vissa enheter och New York-servrar pÄ andra.

VPN-app som ansluter till en amerikansk server

Steg 2: Om du gÄr tillbaka till IMDb TV-sidan och uppdaterar den, bör den visa dig en normal skÀrm dÀr du mÄste Logga in eller skapa ett konto. Tryck pÄ knappen Logga in för att fortsÀtta.

IMDb TV inloggad utanför USA

Steg 3: Om du redan har ett IMDb-konto mÄste du skapa ett nytt konto eftersom IMDb lÀnkar din ursprungliga landplats till kontot. Bara skapa ett nytt konto med VPN pÄ och du borde ha det bra.

logga in eller skapa ett konto pÄ IMDb

Steg 4: Logga in pÄ IMDb nÀr du har skapat ett konto. Du kanske mÄste verifiera din e-post och nÀr du gör det kan du se IMDb TV gratis utanför USA.

inloggad med framgÄng

Hela katalogen stöds av annonser, och det finns inget sÀtt att betala för att ta bort annonserna, och annonserna Àr oöverskÄdliga, precis som en vanlig TV men utan kabelabonnemang.

2. PĂ„ en app

Det finns inga dedikerade IMDb TV-appar för Android och iOS, men du kan fortfarande titta pÄ IMDb TV med hjÀlp av standard IMDb-appen. Men det Àr ganska svÄrt, lÄt mig visa dig hur det fungerar pÄ Android, och stegen bör vara desamma för iOS ocksÄ.

Steg 1: Börja med installera IMDb-appen frĂ„n Play Store eller den App Store. Öppna inte den Ă€nnu, för Ă€ven om du öppnar den finns det inget alternativ att spela IMDB TV. För att komma runt detta problem anvĂ€nder vi en mobil webblĂ€sare pĂ„ din smartphone.

IMDb-app i App Store

Steg 2: Precis som vi gjorde pÄ datorn, öppna en VPN-app och anslut till en U.S-server och hÄll den igÄng.

vpn ansluten pÄ app

Steg 3: NÀsta, öppna webblÀsaren pÄ din smartphone och logga in pÄ ditt konto pÄ IMDb. Se till att det Àr samma konto som vi skapade i föregÄende metod.

logga in i en webblÀsare

Steg 4: NÀr du har loggat in ser du en sida som denna, klicka pÄ en film eller video som du vill spela och omdirigerar dig att titta pÄ den pÄ din IMDb-app. Videon bör spelas direkt efter en annons.

filmen spelar med DRM pÄ

Sista tankar: Titta pÄ IMDb TV utanför USA

Sammantaget tack till Amazon hanterar produktionshus som Warner Bros., Sony Pictures Entertainment osv., IMDb TV erbjuder en bra katalog över andra gratis streamingtjÀnster.

Det finns unkippbara annonser, du kan inte ladda ner tv-program eller filmer för offline anvÀndning, det finns ingen förÀldrakontroll och grÀnssnittet Àr inte lika bra som Netflix (det Àr faktiskt baserat pÄ Amazon FrÀmsta). Men för en gratis streamingtjÀnst har jag det bra med allt detta.

Den enda nackdelen som jag ser hÀr Àr att sökfunktionen pÄ IMDb TV inte Àr lika bra som Netflix. Det finns inget alternativ att hitta filmer och TV-program baserat pÄ deras genre som du kan göra i en annan streamingtjÀnst. Jag hoppas att detta fixas med den framtida utvecklingen.

Du kan kolla in vÄr lista över bÀsta gratis online-streamingtjÀnster om du vill ha andra alternativ precis som IMDb TV.

0 Shares