Hur man aktiverar mörkt lÀge i Apple Böcker pÄ iPhone, iPad och Mac

Ett komplett mörkt lÀge i hela sistema Det verkar vara ett automatiskt alternativ nÀr du vill Àndra hela tonen i anvÀndargrÀnssnittet till svart för en enklare bild. Men det finns ett par problem som jag Àr sÀker pÄ att mÄnga av er skulle ha stött pÄ. Först stöder inte alla applikationer och webbplatser det mörka temat. Och pÄ nÄgot sÀtt sÀtter en nyckel i det hela. För det andra Àr Àndringen av basen efter ansökan om det mörka och ljusa lÀget fortfarande ett pÄgÄende arbete. MÄnga populÀra applikationer har Ànnu inte införlivats. Lyckligtvis Àr det inte fallet med Apple Böcker som applikationen har anvÀnt denna funktion i all sin prakt. Om du vill ge dig möjlighet att förbÀttra ditt lÀsglÀdje, lÄt mig visa dig hur du kan aktivera mörkt lÀge i Apple Böcker pÄ din iPhone / iPad och Mac.

Aktivera det mörka lÀget i Apple Böcker pÄ iOS, iPadOS och macOS

Apple Boken har flera teman som mörk, ljus, grÄ och gul för att göra lÀsningen till en trevlig upplevelse. DÀrför kan du nÀr som helst vÀxla mellan ljusa och mörka lÀgen i boklÀsningsprogrammet pÄ din iOS eller macOS-enhet. Spara det för tillfÀllen nÀr du selektivt vill anvÀnda det svarta temat utan att behöva aktivera det mörka lÀget under hela sistema.

Switch Mellan det ljusa och mörka lÀget i Apple Böcker pÄ iPhone och iPad

    frisÀttning böcker applikation pÄ din enhet.

Hur man aktiverar mörkt lÀge i Apple Böcker pÄ iPhone, iPad och Mac 1

2. Tryck nu pÄ bibliotek fliken lÀngst ner.

Tryck pÄ bibliotekfliken lÀngst ner

3. DÀrefter öppna boken vad vill du lÀsa

Öppna boken du vill lĂ€sa.

4. Tryck sedan pÄ skÀrmen till avslöja textknappen pÄ toppen. Rör vid honom.

Tryck pÄ textknappen lÀngst upp

5. Tills nÀsta gÄng, vÀlj det mörka temat pÄ menyn FörÀndringen trÀder i kraft omedelbart och gör hela grÀnssnittet svart. GÄ nu vidare och lÀs dina favorithistorier med önskad sinnesfrid. Och ja, det skulle förbli detsamma i hela applikationen.

VÀlj ett mörkt tema i Apple böcker

6. Om du nÄgonsin vill ÄtergÄ till Àmnet med ljus, behöver du bara trycka pÄ textknappen lÀngst upp och vÀlja ljusets Àmne alternativ i menyn.

Switch    mellan mörkt och ljust tema i Apple böcker pÄ iPhone och iPad

7. Om du inte vill utföra hela processen manuellt, dÄ se till att alternativet "Automatiskt natttema" Àr aktiverat. NÀr aktiverat, Apple Böckerna kommer att följa globala preferenser för det mörka lÀget du stÀllde in pÄ din iPhone.

automatisk natt tema

Switch Mellan det ljusa och mörka lÀget i Apple Böcker i macOS

    öppen Apple böcker pÄ din Mac

öppen Apple Böcker pÄ din Mac

2. nu, öppna boken vad vill du lÀsa

Öppna din favoritbok

3. HÄll nu musen i det övre högra hörnet till avslöja textknappen och klicka pÄ den

Klicka pÄ textknappen i appen Böcker för macOS

4. följande vÀlj det mörka temat i menyn för att omvandla hela grÀnssnittet till svart direkt.

Klicka pÄ det mörka temat i menyn kl Apple Böcker för macOS

Det mörka motivet inuti Apple Boka ansökan

Nu nÀr hela grÀnssnittet har blivit helt svart, gör en lÄng lÀsning med vetskap om att dina ögon kommer att kÀnna sig bekvÀma under hela resan. Naturligtvis skulle det trÀda i kraft under hela applikationen. Om du nÄgonsin vill ÄtergÄ till ljuslÀge, Klicka pÄ textknappen och vÀlj det tydliga temat.

Aktivera ljus och mörkt lÀge i Apple Böcker med lÀtthet

Nu nÀr du kÀnner till funktionen vÀl kan du göra det bÀsta av det för att förbÀttra din lÀsupplevelse. medan Apple Böcker kanske inte Àr applikationen med fler funktioner i horisonten till skillnad frÄn Audible eller Kobo Books, det har tillrÀckligt för att vara en mycket anvÀndbar tillgÄng för bibliofiler. En av mina favoritfunktioner i denna applikation Àr förmÄgan att sÀtta lÀsmÄl och hÄlla reda pÄ dem, eftersom det spelar en viktig roll för att förbÀttra lÀsvanor. Vad Àr din Äsikt om den hÀr applikationen och vad Àr det enda du vill lÀgga till? Var noga med att dela dina tankar om det.

0 Shares