Hur man Àndrar Google Assistant Röst pÄ Android

Android-anvÀndare kan bokstavligen utföra alla aktiviteter pÄ en smartphone bara genom att tala nÄgra ord till Google-assistenten. Vanligtvis kÀnnetecknas Google-assistenten av en mÀnsklig röst. Som standard fÄr vi höra en kvinnlig röst. Men en anvÀndare kan Àndra assistentens röst pÄ sina Android-enheter. Det finns totalt tvÄ typer av röster som man kan tilldela till Google Assistant. Tidigare versioner av assistenten hade tidigare upp till 8 typer av röster.

I den hÀr guiden kommer vi att förklara nÄgra coola metoder för att Àndra Voice of Google Assistant pÄ alla Android-enheter. Detta betyder att du inte bara kan Àndra den virtuella assistentens röst smartphones men ocksÄ pÄ dina integrerade smarta hemenheter. LÄt oss dyka in i guiden.

Hur man Àndrar rösten till Google Assistant

Med Android 10 finns det tvÄ röster i Google Assistant, en manlig och en kvinnlig röst. SÄ en anvÀndare kan vÀlja nÄgon av dessa tvÄ röster pÄ sin smarta enhet. Normalt finns det ett manuellt sÀtt att komma Ät instÀllningarna för Google Assistant. DÀr kan en anvÀndare vÀlja mellan tillgÀngliga röster. DÄ kan han byta assistentens aktuella röst till den nya.

AnvÀnda röstkommando

LÄt oss emellertid prova en enklare metod. Det innebÀr ett enkelt röstkommando genom Google Assistant sig. SÄ hÀr Àr det gjort.

 1. Starta Google Assistant (anvÀnd den dedikerade appen)
 2. Tala ut kommandot “Byt röst”
 3. Den virtuella assistenten kommer att byta röst till en ny röst
 4. DÄ kommer det att frÄga dig om du vill anvÀnda den nya rösten

Ändra rösten till Google Assistant av röstkommando

Om du inte bekrÀftar den nya rösten, Google Assistant hjÀlper dig att komma Ät assistenten i instÀllningarna och Àndra den. Den metoden vi har diskuterat i nÀsta avsnitt.

Relaterad: Hur man lÀgger till profilbild för lÄsskÀrm i Android 10

Öppna assistentinstĂ€llningar

 • GĂ„ till Google-appen> tryck pĂ„ den för att starta den
 • Klicka pĂ„ Mer i nedre högra hörnet> tryck pĂ„ instĂ€llningar
 • Under instĂ€llningar,> tryck pĂ„ Google Assistant
  Ändra rösten till Google Assistant i InstĂ€llningar
 • Navigera hĂ€r till Assistent flik
 • Klicka nu pĂ„ Assistent Voice
 • Du kommer att se "VĂ€lj den röst din assistent kommer att anvĂ€nda för att svara pĂ„ dig”
  Ändra rösten till Google Assistant
 • Nu kan du manuellt vĂ€lja bland tillgĂ€ngliga alternativ för att vĂ€lja vilken röst som helst.
 • En förhandsgranskning av voiceover för varje rösttyp spelas upp.
 • Varje röst du vĂ€ljer kommer att markeras med ett fĂ€stmĂ€rke.

Note: Google Assistant -funktionen Àr endast tillgÀnglig pÄ Android smartphones som kör Android 6.0 Marshmallow eller högre version av OS.

NÀr vi talar om handsfree-funktioner pÄ Android Àr det första vi tÀnker pÄ Google Assistant. Android har förbÀttrat sitt Artificial intelligence-spel till stor del under de senaste Ären om vi tittar pÄ dess populÀra virtuella assistent. Det var ursprungligen en del av Google Allo meddelandeapp. Dessutom var det en exklusiv funktion pÄ den första generationen Pixel-enheter. Men senare tog det sig in i andra smartphones, Android wearables, etc.

Nu med dessa detaljerade instruktioner kan du Àndra Voice of Google Assistant pÄ alla Android-smarttelefoner sÄvÀl som pÄ alla Android-smartenheter.

0 Shares