Hur man fixar innehÄll inte tillgÀngligt Facebook Fel?

Hur man fixar innehÄll inte tillgÀngligt Facebook Fel? 1

Ibland dyker det upp en avisering pĂ„ din enhet om en Facebook fotouppladdning. En slĂ€kting eller en riktigt gammal vĂ€n till dig taggade dig pĂ„ ett foto, och du försöker se fotot, men ett felmeddelande dyker upp. Det stĂ„r – InnehĂ„llet Ă€r inte tillgĂ€ngligt just nu. Det kan vara riktigt frustrerande vid den tiden och förvirrande ocksĂ„. SĂ„ lĂ„t oss kolla de sannolika orsakerna till detta fel och hur du löser dem.

LÀgg till ytterligare ett par hÀr.

Hur man fixar innehÄll inte tillgÀngligt Facebook Fel?

Anledning till att innehÄll inte Àr tillgÀngligt?

HÀr Àr nÄgra orsaker till att du fortsÀtter att se innehÄll inte tillgÀngligt pÄ Facebook app eller webb.

Du Àr utloggad

Detta hÀnder sÀllan, men det hÀnder. Ibland blir du oavsiktligt lÄst för ditt konto. Det bÀsta du kan göra Àr att uppdatera sidan och om facebooks inloggningssida dyker upp Àr det problemet.

Logga bara in pÄ kontot igen, sÄ Àr du bra att gÄ.

DĂ„lig Internetanslutning

Av nÄgon anledning Àr din nÀtverksanslutning inte tillrÀckligt stark. Kanske Àr det en server lÄngsammare, eller allmÀn trafik lÄngsammare, oavsett vad som kan vara fallet. I ett sÄdant scenario Àr det hÀr felet frÄn Facebook kan dyka upp nÀr du öppnar ett inlÀgg.

Försök igen nÀr din anslutning har ÄterstÀllt till den ursprungliga genomsnittliga hastigheten.

InnehÄllet raderas frÄn Facebook

MĂ„nga gĂ„nger tenderar en anvĂ€ndare att ta bort de Ă€ldre inlĂ€ggen. Kanske Ă€r det ett gammalt foto frĂ„n gymnasiet, eller kanske ett foto med ditt ex. Vad som Ă€n Ă€r fallet, men det finns inlĂ€gg och bilder tagna ner frĂ„n Facebook av anvĂ€ndaren som laddade upp dem i första hand. I ett sĂ„dant scenario kommer försöket att fĂ„ tillgĂ„ng till ett sĂ„dant inlĂ€gg felet “InnehĂ„llet Ă€r inte tillgĂ€ngligt”.

Övertyga bara vĂ€nen att ladda upp igen. Annars finns det inget sĂ€tt att visa en raderad fil.

Ändring i sekretessinstĂ€llningar:

Ibland justerar en anvÀndare delningsegenskaperna för en viss eller alla inlÀgg. I Facebook, det finns fyra typer av sekretessinstÀllningar,

Offentligt – öppet för alla
VĂ€nner – din Facebook vĂ€nner kommer att kunna se innehĂ„llet
Only Me – Endast profilĂ€garen kan se innehĂ„llet
Anpassad – VĂ€lj manuellt vem som bland dina vĂ€nner ska se innehĂ„llet

SÄ detta kan ocksÄ leda till att innehÄllet inte Àr tillgÀngligt. Du kanske inte passar kravet för den integritetsinstÀllning som Àr vald.

SÄ bara övertyga uppladdaren att stÀlla in integriteten pÄ en nivÄ som ocksÄ inkluderar dig.

Facebook Borttagen det:

Ibland till och med Facebook myndigheter tenderar att ta ner inlÀgg frÄn anvÀndare. Det hÀnder nÀr inlÀgget utsÀtts för vÄld av sin integritetspolicy och gemenskapsstandarder. SÄ om det inte uppfyller facebooks standarder, tas det bort av dem.

Facebook tar bort innehÄll som Àr stötande enligt följande gemenskapsstandarder:

Vuxen nakenhet och sexuell aktivitetHatstatus Mobbning och trakasserierVoldigt och grafiskt innehÄllTerrorpropagandaChild Nakenhet och sexuell exploatering av barn Brott mot reglerade varorSpaminnehÄll

I det hÀr fallet finns det ingen lösning som Facebook Àr modifieraren hÀr. Du kan skicka feedback till Facebook, sÀger att innehÄllet de tog bort följer facebooks sekretesspolicy och gemenskapsstandarder.

Facebook borttagen profil:

Facebook tar inte bara bort inlÀgg, i princip bilder, frÄn Facebook, men det tar ocksÄ bort konton frÄn andra individer. Om Facebook hittar en profil som Àr skadlig, falsk eller publicerar sexuellt innehÄll, dÄ kommer den definitivt att införa ett tillfÀlligt eller primÀrt förbud mot den profilen. I de flesta fall Àr det dock ett tillfÀlligt förbud.

Om du försöker logga in pÄ en raderad profil ser du ett meddelande om att kontot Àr avstÀngt.

Den enda lösningen hÀr Àr att vÀnta pÄ Facebook ta bort förbudet.

ÅldersbegrĂ€nsningar:

Det finns ett alternativ att stÀlla in en Älderskategori för ett inlÀgg eller en sida. SÄ om du inte Àr i önskad Älder kan du inte se innehÄllet. Detta hÀnder oftast i grupper och sidor dÀr administratören beslutar att sÀtta upp begrÀnsningen för deras innehÄll.

Ett sÀtt att lösa det Àr att finjustera födelsedatumet Facebook sÄ att den överskrider den lÀgsta grÀnsen. I de flesta fall Àr det 18.

Geografisk begrÀnsning:

Facebook lÄter sina anvÀndare stÀlla in geografiska begrÀnsningar, tillsammans med ÄldersbegrÀnsningar. Detta innebÀr att om du surfar frÄn en region som har valt bort av uppladdaren kan du inte se innehÄllet. Detta Àr i grunden en instÀllning som vi ser pÄ sidor och grupper dÀr en grupp eller sidadministratör avgör platserna.

Dessutom finns det platser som Kina och Iran, dÀr anvÀndningen av Facebook Àr begrÀnsad eller begrÀnsad. BlÀddring frÄn dessa omrÄden kommer definitivt att resultera i ett fel.

En möjlig lösning Àr att anvÀnda en VPN-tjÀnst pÄ din enhet och vÀlja en region att blÀddra dÀr det inte finns nÄgon begrÀnsning.

SekretessinstÀllning Följ inte:

NÄgon laddade upp ett foto med begrÀnsningar instÀllt pÄ bara vÀnner. En av dina vÀnner har tillgÄng till innehÄllet och tÀnkte att mÀrka dig i det ocksÄ. Men du Àr inte en vÀn till den ursprungliga uppladdaren. Eftersom uppladdaren stÀllde instÀllningarna som bara vÀnner, kan du inte se innehÄllet som han laddade upp.

Det finns ingen lösning pÄ detta eftersom du inte kan vara vÀn med alla runt omkring Facebook.

Malware och buggar:

SÀllan ibland kan till och med skadlig kod eller fel vara den skyldige. Ditt system kan vara infekterat och det begrÀnsar din Ätkomst till innehÄll online.

Vi rekommenderar att du installerar ett antivirusprogram och kör en fullstÀndig skanning om detta Àr ett problem du tror att du Àr ett offer för. NÀr det fullstÀndiga svepet har rensat felen, logga ut frÄn Facebook, starta om systemet och logga sedan in pÄ ditt konto igen.

0 Shares