Hur man gör en kanal lÀsbar endast i oenighet

Hur man gör en kanal lÀsbar endast i oenighet 1

Egendomlig freeware direktmeddelanden och digital distributionsplattform Discord Àr frÀmst utformad för att skapa samhÀllen frÄn spelare till utbildning och företag. Men denna spÀnnande meddelanden-app kan bli en enorm röra med vanliga anvÀndare som spammar. SÄ för att stoppa det mÄste du lÄta en kanal bara lÀsas.

Idag Àr vi hÀr med en annan spÀnnande guide för er alla, dÀr vi kommer att berÀtta hur ni kan göra en kanal Read Only In Discord. SÄ lÀs detta noggrant för att göra det.

Hur man gör en kanal lÀsbar endast i oenighet

Hur man gör en kanal endast för skrivskydd

För nÀrvarande föredrar mÄnga stora streamers Read-Only Discord-kanalen. De anvÀnder det bara för att beskriva den grundlÀggande information som deras fans behöver veta. Read-only Discord-kanal föredras för större klaner eller streamers pÄ grund av det stora antalet publik. Följ steget nedan för att skapa en sÄdan kanal:

Tja, dÀr har du det. Detta avslutar vÄr guide om hur du kan göra en kanal endast lÀst i Discord. Om du gillade den hÀr guiden, kom ihÄg att kolla in vÄr andra Windows Guider, spelguider, guider för sociala medier, iPhone-guider och Android-guider för att lÀsa mer. Om du har nÄgra frÄgor eller förslag, kommentera ditt namn tillsammans med e-post-ID, sÄ svarar vi inom kort. Prenumerera ocksÄ pÄ vÄr YouTube Kanal för att titta pÄ fantastiska videor om tips och tricks för spel och smarttelefoner. Tack.

0 Shares