Hur man gör skärmbilder Huawei P20 / P20 Pro och P20 Lite

Hur man gör skärmbilder Huawei P20 / P20 Pro och P20 LiteHur man gör skärmbilder Huawei P20 / P20 Pro och P20 Lite

I den här guiden kommer vi att förklara alla metoder som det är möjligt skapa en skärmdump Huawei P20 / P20 Pro och P20 Lite. Föreställde du dig att Huawei skulle bygga en smartphone som skulle förvåna alla smartphoneälskare runt om i världen? För att vara ärlig trodde jag aldrig det, även om Huawei P20 / P20 Pro och P20 Lite är de bästa telefonerna som någonsin har byggts vad gäller design och prestanda från Huawei.

De senaste nyheterna låter oss veta att många enheter redan har sålts, och eftersom du läser den här artikeln antar jag att du redan har en Huawei P20 / P20 Pro och P20 Lite och nu vill du veta hur du utför en grundläggande operation, hur man gör en skärmdump Huawei P20 / P20 Pro och P20 Lite.

Många av er har frågat oss hur man gör en Huawei P20 / P20 Pro och P20 Lite eftersom Huawei-företaget ändrade telefonens design jämfört med tidigare modeller.

Så om du letar efter en metod som löser problemet på hur man tar en skärmdump på Huawei P20 / P20 Pro och P20 Lite, Då är du på rätt plats. Läs guiden nedan om du vill veta hur.

För några dagar sedan skrev vi några guider som kan vara användbara för din enhet. Alla tutorials för hur man gör Har Återställ, Nedladdningsläge, Fastboot-läge etc., du kan hitta dem alla i detta avsnitt.

Hur man tar en skärmdump på Huawei P20 / P20 Pro och P20 Lite via hårdvaruknapparna

    Gå först till skärmen eller området du vill ta en skärmdump av. När du är redo trycker du och håller ned volymknapparna och strömbrytaren samtidigt i en eller två sekunder. Släpp de tryckta knapparna när du hör ljudet av ett klick eller ser en animation på skärmen. Det betyder att du har tog framgångsrikt en skärmdump Huawei P20 / P20 Pro och P20 Lite. Du hittar den fångade skärmen i aviseringspanelen eller i Galleri-appen. Du kan redigera eller dela din skärmdump därifrån. Du har gjort!

Hur man tar en skärmdump på Huawei P20 / P20 Pro och P20 Lite via Genväg

Tack vare denna metod kan du göra ett skjutande skärmdump längst ner på sidan och fånga all information på sidan i en enda skärmdump. Om du behöver redigera (klipp ut, rita en rad) kan du göra det med standardredigeraren.

    Rulla nedåt i statusfältet för att öppna meddelandepanelen. Tryck på saxikonen för att ta en skärmdump. Tryck sedan på ikonen i rutan inom tre sekunder för att ta skärmdumpen. På så sätt rullar skärmen automatiskt ner och fortsätter att fånga skärmdumpen. Under rullningsprocessen, tryck på bläddringsområdet för att avsluta skärmdumpen. Lätt är det inte?

Hur man sparar en skärm på Huawei P20 / P20 Pro och P20 Lite via app

Om ovanstående metod inte fungerar av något (svårt) skäl kan du försöka använda metoden nedan.

    F√∂rst av allt m√•ste du ladda ner APK-sk√§rmbilden p√• din Huawei P20 / P20 Pro- och P20 Lite-smartphone. Installera sedan applikationen. Se till att du har aktiverat Hur man aktiverar “Ok√§nda k√§llor” p√• Android och att du enkelt kan installera applikationen. Starta det installerade programmet s√• visas alla instruktioner du beh√∂ver f√∂lja f√∂r att f√• en sk√§rmdumpar p√• Huawei P20 / P20 Pro och P20 Lite.

    √Ąven om jag tror att du inte beh√∂ver den h√§r applikationen !!!

Det var alla steg du var tvungen att göra för ta en skärmdump på Huawei P20 / P20 Pro och P20 Lite med tre metoder. Tveka inte att använda kommentarrutan för frågor. Vi kommer att göra vårt bästa för att komma tillbaka till dig så snart som möjligt.

0 Shares