Hur man håller skärmvisning på

Om du har Windows 10, då har du antagligen lagt märke till att om du lämnar din dator inaktiv under en viss tid kommer du att aktivera din skärmsläckare. Din dator kan också gå i viloläge efter en tillräckligt lång period av inaktivitet.

Dessa funktioner är avsedda att hjälpa din dator att spara ström och kan också fungera som en säkerhetsåtgärd för när du är borta från din dator.

√Ąnd√• kan det finnas tillf√§llen d√• du vill att sk√§rmen ska stanna p√• oavsett om du aktivt anv√§nder datorn eller inte. Lyckligtvis √§r detta ganska l√§tt att g√∂ra.

I den här artikeln kommer jag att ge dig en grundläggande handledning om ett par olika sätt att konfigurera din sistema att alltid hålla skärmen på Windows 10)

Låt oss börja.

Windows    10

Hur man håller skärmvisning på Windows 10

Det finns två metoder du kan använda för att se till att skärmen alltid är på. Du kan göra detta genom att ändra din Windows 10 konfigurationer eller genom användning av ett tredjepartsverktyg.

√Ąndra din Windows 10 inst√§llningar

Låt oss först se hur du kan hålla skärmen på genom att ändra din Windows 10 inställningar.

Om du vill √∂ppna sk√§rmsl√§ckarens inst√§llningar skriver du "√Ąndra sk√§rmsl√§ckare" i Cortanas s√∂kruta p√• din Windows 10 aktivitetsf√§lt. V√§lj Byt sk√§rmsl√§ckare √∂ppna F√∂nstret som visas nedan. H√§rifr√•n kan du √§ndra alla sk√§rmsl√§ckarinst√§llningar.

windows    displayinställning "bredd =" 467 "höjd =" 511

Välj skärmsläckare listrutan och klicka på (Ingen) därifrån. klick ansöka och okej Använd inställningar som ändrar skärmsläckaren inaktiverad; Det finns emellertid några fler steg att följa för att se till att skärmen alltid förblir på.

Klicka sedan p√• √Ąndra str√∂minst√§llningar a F√∂nstets botten. V√§lj sedan √Ąndra n√§r datorn sover √∂ppna f√∂nstret nedan:

windows    skärmkonfiguration2 "bredd =" 690 "höjd =" 381

I det här fönstret har du möjlighet att ändra tiden det tar för din dator att sova och hur länge innan. Skärmen är av.

För att se till att skärmen alltid är på väljer du aldrig från rullgardinsmenyn och klicka på Spara ändringar.

Nu bör din PC-skärm aldrig stängas av förrän du stänger locket.

Använd tredjepartsverktyg

Du kan också behålla Show utan att ställa in något Windows 10 konfigurationer genom användning av programvara från tredje part.

Ett av dessa program √§r koffein, som du kan installera h√§rifr√•n. klick cafe√≠na.zip H√§mta det komprimerade programmet √Ėppna mappen i File Explorer, tryck p√• Extrahera allt -knappen och v√§lj sedan en s√∂kv√§g f√∂r att extrahera den. Du kan k√∂ra mjukvaran f√∂r extraherad mapp

Koffeinet simulerar effektivt någon som trycker på F15-tangenten (som på de flesta datorer inte gör någonting) var 59: e sekund så att Windows 10 tror att någon använder maskinen.

När den körs hittar du koffeinikonen i facket på sistema som visas nedan. Du kan högerklicka på den ikonen och välja aktiv att slå på den Du kan alltid stänga av den genom att klicka på det alternativet igen.

windows    skärmkonfiguration3 "bredd =" 303 "höjd =" 265

Testa det genom att välja en skärmsläckare som ska aktiveras efter en viss period. Slå sedan på det aktiva koffeinalternativet. Skärmsläckaren aktiveras inte alls.

Slutliga tankar

Som standard stänger de flesta, om inte alla, datorer av skärmen efter en viss tid. Detta kan hjälpa din dator att spara energi och avskräcka andra från att använda din dator medan du är borta, men det kan vara ganska irriterande att behöva ständigt aktivera din maskin.

Det √§r tv√• olika s√§tt du kan forts√§tta visa p√•. Har du n√•gra tips eller tekniker f√∂r att underh√•lla The Show med andra verktyg? Dela dem med oss ‚Äč‚Äči kommentarerna nedan!

Och glöm inte att kolla in andra fantastiska Windows 10 artiklar som RSAT (Remote Server Administration Tools) installeras på Windows 10)