Hur man laddar ner och anvÀnder Beta-tillÀgg i Chrome

Hur man laddar ner och anvÀnder Beta-tillÀgg i Chrome 1

Google Chrome Beta Ă€r en webblĂ€sare som syftar till att förbĂ€ttra Chrome genom att ge sina anvĂ€ndare en chans att ge insikt och förbĂ€ttring av nya versioner. Även om den inte Ă€r sĂ„ stabil som den slutliga utgĂ„van (betaversion innebĂ€r att den fortfarande testas) har den nya funktioner som Ă€nnu inte finns tillgĂ€ngliga i huvudwebblĂ€saren.

Huvudsyftet med Google Chrome Beta Àr att testa nya uppdateringar och funktioner innan de officiellt slÀpps för allmÀnheten. Google Chrome Beta innehÄller vanligtvis stÀndiga uppdateringar och nya funktioner och Beta-anvÀndare fÄr uppleva dessa uppdateringar innan nÄgon annan.

NÀr testet har testats kan anvÀndarna sedan ge vÀrdefull feedback direkt till Googles support. HÀr kommer de att dela sin erfarenhet och ocksÄ ge sina Äsikter och rekommendationer till utvecklarna.

I Beta-förlÀngning syftar Google till att förbÀttra minnesanvÀndningen, sÄ att den ger möjlighet att hÄlla mÄnga öppna flikar pÄ samma gÄng utan rÀdsla för att webblÀsaren kommer att krascha. Detta Àr en mycket attraktiv funktion speciellt för mÀnniskor som gillar att lÀmna öppna mÄnga flikar pÄ en gÄng.

NÀr det gÀller de mÀnniskor som trivs med att vara organiserade har Chrome Beta-förlÀngningen inte lÀmnat dem kvar antingen eftersom Google ocksÄ testar arrangemanget av alla sidor som du har bokmÀrkt alfabetiskt i Chrome Beta-förlÀngningen. Detta gör platsen för bokmÀrkta sidor ganska enkel att söka och mindre tidskrÀvande.

Uppdateringarna Àr inte pÄtrÀngande och kommer vanligtvis att ske i bakgrunden sÄ chansen Àr att vÀldigt mÄnga mÀnniskor inte troligtvis vet om och nÀr de har en uppdaterad version eller ens vilken version eller nummer det Àr. Ibland kan uppdateringarna krÀva att webblÀsaren startar om.

En punkt att notera Àr ocksÄ att det inte Àr möjligt att synkronisera Chrome Beta med normal Google Chrome-webblÀsare eftersom uppdatering till Beta build innebÀr att din befintliga stabila installation av Chrome kommer att skrivas över och de tvÄ inte kan köras sida vid sida.

SĂ„ hur laddar vi ner Google Chrome Beta Extension?

Om du har Windows PC, högerklicka pÄ Start-menyn, gÄ till kontrollpanelen, klicka sedan pÄ system- och sÀkerhetsfliken och fortsÀtt till sist till Systemmenyn för att se om din systemtyp Àr 32 eller 64-bitar Windows. GÄ sedan till Chrome Release Channels-sida, som lÄngsamt rullar upp uppdateringar och hÀr hittar du stabila kanalutgivningar för Chrome Beta-programvara för bÄde 32 eller 64-bitar windows. Ladda ner och installera Betakanalen, som Àr den mest stabila versionen för pre-release för mÀnniskor som vill se vad som Àr nÀsta utan att ta för mycket risk, som för nÀrvarande Àr tillgÀnglig och uppdateras stÀndigt. NÀr Beta-tillÀgget har installerats stÀnger du och öppnar sedan din Chrome-webblÀsare igen. Klicka sedan pÄ menyfliken till höger i webblÀsaren och vÀlj instÀllningsfliken. NÀr du Àr öppen kontrollerar du rullgardinsmenyn till vÀnster och klickar pÄ fliken Om Chrome. Detta visar dig det versionnummer du har. Det ska sÀgas Beta bredvid det numret som har visats och detta kommer att vara din standardversion tills en sÄdan tid nÀr du vÀljer att byta till en annan version.