Hur man markerar a Facebook Meddelande som olÀst eller osynligt?

Hur man markerar a Facebook Meddelande som olÀst eller osynligt? 1

Ända sedan Facebook gruppen slĂ€ppte officiellt sina uppfinningar, det gjorde historia. De kom genom att öppna mĂ„nga fler möjligheter för överlevnad i den digitala eran. Facebook har alltid varit pĂ„ de största skapelserna, en massiv social media, och den Ă€r fortfarande kvar och dominerar. FacebookMessenger Ă€r emellertid en av de mest anvĂ€nda meddelandeplattformarna. Dess tjĂ€nst bryter frĂ„n att skicka dina vĂ€nner till att spela spel och tĂ€vla med dem!

Men nĂ„got kommer alltid att skrĂ€mma oss. Vi kanske Ă€r upptagna, nĂ„gon vi Ă€r nĂ€ra till skickar oss ett meddelande och du lĂ€ser det för att se till att det Ă€r nĂ„got avslappnat och inte nĂ„got dĂ„ligt. SĂ„ att lĂ€sa ett meddelande markerar det som det ses för avsĂ€ndaren. Antag att du inte vill svara pĂ„ ett meddelande som du har öppnat. För det hĂ€r fallet Facebook lĂ„ter oss markera ett lĂ€st meddelande som “Osynligt” eller “OkĂ€nt”. Det betyder att nĂ€r detta Ă€r gjort kommer meddelandet “sett” att Ă€ndras tillbaka till “levererat”. Du kan ocksĂ„ anvĂ€nda den hĂ€r funktionen för att pĂ„minna dig sjĂ€lv att svara senare pĂ„ ett meddelande som du har öppnat. SĂ„ sedan Facebook har gett oss kontroll över den hĂ€r funktionen kommer vi att se hur vi markerar en Facebook meddelandet som olĂ€st eller osynligt.

Hur du anvÀnder din tid pÄ Facebook

SÄ markerar du meddelandet som olÀst eller osynligt

Följande steg kommer att variera för en messenger i webblÀsaren och messenger i en telefon. Vi diskuterar bÄda nedan:

Markera ett meddelande som olÀst eller osynligt i webblÀsaren

  Öppna Facebook i din webblĂ€sare och logga in GĂ„ till meddelanden och klicka pĂ„ den
  Hur man markerar a Facebook Meddelande som olÀst eller osynligt? 2Nu pÄ den specifika chatten, du vill markera olÀsta eller osynliga, ser du en liten cirkel lÀngst upp till höger om deras chatbox.
  Hur man markerar a Facebook Meddelande som olÀst eller osynligt? 3

Markera ett meddelande som olÀst eller osynligt i Messenger-applikationen

  Öppna messenger-appen och navigera till chatten du vill markera olĂ€st
  Hur man markerar a Facebook Meddelande som olÀst eller osynligt? 4Tryck och hÄll pÄ chatt eller svep Ät vÀnster pÄ chatten. Det öppnar nÄgra alternativ pÄ höger sida av chatten
  Hur man markerar a Facebook Meddelande som olÀst eller osynligt? 5Klicka pÄ de tre rÀnderna
  Hur man markerar a Facebook Meddelande som olĂ€st eller osynligt? 6Du kommer att se en ny ruta med en lista med kommandon. VĂ€lj “Markera som olĂ€st” frĂ„n den.
  Hur man markerar a Facebook Meddelande som olÀst eller osynligt? 7

Stegen Àr ganska enkla. Med bara nÄgra fÄ klick kan vem som helst utnyttja denna effektiva funktionalitet. Funktionen kommer sÀkert att vara praktiskt för de som Àr engagerade i flera saker i sina liv och hoppas att inte svika sina nÀra mÀnniskor. Och med Facebookde ultimata resurserna som arbetar för att förbÀttra tjÀnsterna dag för dag, detta Àr bara en bit kaka!

0 Shares