Hur man övervinner Windows Boot Manager har blockerats av den nuvarande säkerhetspolicyn

Hur man övervinner Windows Boot Manager har blockerats av den nuvarande säkerhetspolicyn? Men innan det är det viktigt för dig att förstå vad en boot manager är och sedan veta hur du ska hantera den.

Windows Boot Manager är ett program som du hittar på nästan alla operativsystem Windows, Du kan till och med hitta Boot Manager på ett annat operativsystem men kanske med ett annat namn. Huvudfunktionen för Windows Boot Manager är för att göra flera start,

Genom att använda Windows Boot Manager, då kan vi göra justeringar av startprocessen så att vi kan avgöra ungefär vilket operativsystem som ska upptäckas av BIOS. Bortsett från det, Windows Boot Manager kan också användas för att välja ungefär vår dator kommer att starta igenom blixt, hårddisk och andra där dessa inställningar redan finns i BIOS.

Hur man övervinner Windows Boot Manager har blockerats av den nuvarande säkerhetspolicyn

Medan Boot Loader-programmet finns i BIOS och spelar en roll för att läsa kärnan i operativsystemet. På så sätt kan vi ha kontroll för att hantera kärnsystemet.

Till exempel vill du använda två operativsystem på en dator, nämligen Windows och Linux Ubuntu. Så du kan fastställa ungefär att din dator startar med operativsystemet Windows eller Linux.

    Slå på eller starta om din bärbara dator och tryck sedan på Fn + F2-tangent upprepade gånger tills den går in i BIOS-menyn. BIOS-skärmen är mer eller mindre så här (den kan vara annorlunda än din, beroende på bärbar datorns märke också). Efter det går du till fliken boot,Hur man övervinner Windows Boot Manager har blockerats av den nuvarande säkerhetspolicyn I alternativen Boot Mode, du väljer Legacy Support,Windows  Boot Manager har blockerats av den nuvarande säkerhetspolicyn 2 Efter det kommer ett alternativ att visas Startprioritet, vänligen välj Legacy först, Det är avsett att det uppstartsläge som används är Legacy, nej UEFI,Hur man övervinner Windows Boot Manager har blockerats av den nuvarande säkerhetspolicyn Windows 10 Efter det går du till fliken Utgång då väljer du Avsluta Spara ändringar för att spara inställningarna som du har ändrat tidigare.Windows  Boot Manager har blockerats av den nuvarande säkerhetspolicyn 4 Om en varning visas så här, välj bara Ja,Windows  Boot Manager har blockerats av den nuvarande säkerhetspolicyn 5

Andra sätt du kan prova

1, Om i steg nummer 1 tills numret 5 det fungerar fortfarande inte, då måste du återställa BIOS-inställningarna till standard genom att välja Ladda standardinställningar på fliken Utgång,Hur man övervinner Windows Boot Manager har blockerats av den nuvarande säkerhetspolicyn vid installationen Windows

2, Om en varning visas säger det Ladda optimala standardvärden, välj bara Ja,

Windows  Boot Manager har blockerats av den nuvarande säkerhetspolicyn 7

När felet är på Windows Boot Manager hände?

Vanligtvis är ett fel på Windows Boot Manager kan inträffa efter att du har installerat om operativsystemet. Sedan om installationen är klar kommer din dator att starta om automatiskt. Efter omstart hittar du plötsligt ett felmeddelande som säger det Windows Boot Manager har blockerats av den nuvarande säkerhetspolicyn.

När du har klickat hittar du vad som orsakade felet. Härifrån senare kan du göra förbättringar att övervinna Windows Boot Manager har blockerats av den nuvarande säkerhetspolicyn.

lock

Det är så att övervinna Windows Boot Manager har blockerats av den nuvarande säkerhetspolicyn lätt. En av processerna i BIOS är POST. Power on Self Test eller mer förkortat som POST är ett program för att kontrollera om komponenterna på en dator kan fungera korrekt.

POST kommer att göras under startprocessen. När datorn eller bärbara datorn har identifierats som har ett problem, kommer POST att skicka en signal eller ett meddelande till användaren i form av ljud. Dessutom kan detta felmeddelande också upptäckas genom datorns prestanda. Till exempel kommer datorn inte att slås på trots att strömbrytaren har tryckts in och har drivits med el.

Med POST kan användaren upptäcka, bestämma, isolera och hitta fel och sedan kan användaren omedelbart göra förbättringar. Faktiskt för hur POST fungerar på alla typer av BIOS samma. Men det finns faktiskt några saker som skiljer så användaren måste verkligen förstå POST-meddelandet i BIOS så att inga reparationer görs fel.

Zakaria

Grundare och chefredaktör på Nesabamedia.com. Föredrar att titta på filmer snarare än att skriva, skriv om det bara är stämningen. Hälsningar va!

0 Shares