Hur man skickar ett meddelande pÄ Hot or Not

Hot or Not har funnits för alltid (2000) och till stor del flög under radaren, trots att det har cirka 384 miljoner anvÀndare över hela vÀrlden frÄn det senaste rÀknet.

Liksom mÄnga liknande appar mÄste du vara minst 18 Är för att skapa ett konto och börja trÀffa andra mÀnniskor, oavsett i syfte att hitta en sjÀlsfrÀnde eller en filmpartner.

NÀr du skapar ett konto delar du din personliga information i din profil för andra medlemmar av Hot or Not för att bestÀmma om du Àr en match. Detta beslut kan till och med komma till din profilbild!

Du Àr en match om nÄgon gillar dig och du gillar dem tillbaka. Du kan sedan börja chatta och kanske lÀra kÀnna varandra. Men hur skickar du ett meddelande pÄ Hot or Not? HÀr Àr en guide.

Sekretess pÄ Hot or Not

Innan vi gÄr vidare för att förklara hur du skickar ett meddelande till nÄgon du gillar pÄ Hot or Not, lÄt oss gÄ igenom nÄgra potentiella problem med sekretess för anvÀndare av denna webbplats.

Precis som alla andra sociala nÀtverk, Àr sÀkerhet din prioritet pÄ Hot or Not.

Du kommer antagligen att avslöja massor av personlig information nÀr du börjar interagera med en frÀmling, men det Àr i ditt bÀsta intresse att inte ge bort information som din:

 1. lösenord
 2. Adress
 3. Kreditkortsuppgifter

Om du börjar kÀnna dig obekvÀm, kÀnn dig fri att rapportera eller helt enkelt blockera den Hot or Not-medlemmen.

SÄ hÀr kan du rapportera en person.

 1. Klicka pÄ deras profil för att öppna den.
 2. Det finns en ikon med tre punkter i det övre högra hörnet av sidan – klicka pĂ„ den.
 3. Hitta alternativet Block eller rapport och klicka pÄ.
 4. VĂ€lj orsaken till vilken du rapporterar personen.

Hur skickar jag ett meddelande pÄ Hot or Not?

NÀr du hittat en match och du vill kÀnna dem bÀttre Àr det dags att skicka ett meddelande och starta en privat konversation.

Om du klickade pĂ„ Ja – Jag vill trĂ€ffa den hĂ€r personen kommer du att kunna skicka ett meddelande pĂ„ ett villkor. Den hĂ€r personen mĂ„ste klicka Ja pĂ„ dig ocksĂ„ – dina "kĂ€nslor" mĂ„ste vara ömsesidiga för att fortsĂ€tta kommunikationen.

Det finns ett annat trick. Vissa medlemmar kan bara chatta om deras konto har verifierats. Du kan verifiera din profil om du ansluter till en profil pÄ din sociala media och stÀller in en profilbild som följer exemplet som skickas av Hot or Not-teamet.

skicka ett meddelande pÄ hett eller inte

NÀr du har fÄtt ett meddelande om att en person gillade dig tillbaka kan du kontakta dem.

 1. Öppna dina meddelanden frĂ„n menyn till vĂ€nster pĂ„ skĂ€rmen.
 2. Öppna meddelandet om en person som klickar ja pĂ„ dig ocksĂ„.
 3. Klicka pÄ personens profil.
 4. Skriv in ditt meddelande och klicka pÄ Skicka.

NÀr du börjar prata med en person pÄ Hot or Not kan de kanske be dig om en selfie, Àven om de redan har sett dina bilder. De kan göra detta med ett nytt alternativ tillgÀngligt pÄ Hot eller Not called Request a Selfie.

Nota: att detta alternativ ursprungligen skapades för kvinnor, infördes för att fÄ dem att kÀnna sig Ànnu sÀkrare nÀr du anvÀnder denna webbplats. Om du startar en konversation med en kvinna och hon begÀr en selfie, se till att du har gett alla nödvÀndiga behörigheter relaterade till din webb- eller telefonkamera.

Den selfie som tas via denna begÀran kommer bara att synas i konversationen och inte i din profil.

Hur tar jag bort meddelanden pÄ Hot or Not?

Som nÀmnts kan du alltid blockera och rapportera en person till Hot or Not-teamet.

Men om du bara vill avsluta kommunikationen med en matchning kan du ta bort meddelandetrÄden. Se till att det hÀr Àr vad du verkligen vill göra för att radera dina meddelanden raderar ocksÄ matchen med anvÀndaren. Du kan inte nÄ dem igen om de inte skickar ett meddelande först.

NÀr du tar bort en meddelandetrÄd frÄn din inkorg kommer den andra personen fortfarande att kunna se den. Om du letar efter en konversation i dina meddelanden och du inte verkar hitta det kan den andra personen ha tagit bort sitt konto eller sÄ kan kontot ha blivit begrÀnsat för att bryta mot reglerna för att anvÀnda webbplatsen.

Spela sÀkert!

SÄ lÀnge du följer riktlinjerna frÄn Hot or Not och anvÀnder lite sunt förnuft finns det ingen anledning för dig att inte njuta av upplevelsen. Har du redan ett konto pÄ Hot or Not? Vilken Àr din mest anmÀrkningsvÀrda upplevelse pÄ webbplatsen, om nÄgon? Dela dina erfarenheter i kommentarerna nedan!

Hur man skickar ett meddelande pÄ Hot or Not
4.8 (96.84%) 19 Votes