Hur man spionerar pÄ en mobiltelefon pÄ distans

Hur man spionerar pÄ en mobiltelefon pÄ distansHur man spionerar pÄ en mobiltelefon pÄ distans

Att spionera pÄ en mobiltelefon pÄ distans Àr definitivt ett av de frÀmsta syftena för dem som tÀnker kÀnna rörelserna, lyssna pÄ samtal som skickats och mottagits och lÀsa meddelanden frÄn Àmnen vars rÀdsla för förrÄd eller felaktigt beteende.

Hur man spionerar pÄ en mobiltelefon pÄ distans 1

Idag Àr detta möjligt tack vare mer avancerade övervakningssystem som kan spionera pÄ surfplattor och mobiltelefoner. Det handlar om spionprogramvara för mobiltelefoner som Àr mycket enkla att hantera och var och en kan tillhandahÄlla specifika funktioner för alla behov. Bland de mÄnga programvaror som tillÄter dig spionera pÄ en mobiltelefon pÄ distans nÀrvarande pÄ marknaden kan vi inte lÄta bli att nÀmna en som kallas den bÀsta nÄgonsin och som svarar pÄ namnet pÄ MSPY.

Denna applikation Àr utrustad med kraftfulla funktioner för att hjÀlpa dig ta reda pÄ sanningen och vidta nödvÀndiga ÄtgÀrder. Med mSpy, fjÀrrspionera pÄ en telefon mobil eller aktiviteten pÄ nÄgon surfplatta blir enkel med fördelen att den Àr anonym.

Spionera pÄ mobiltelefoner: Vad du behöver veta!

NÀr man spionerar pÄ en mobiltelefon Àr den tillÀmpliga principen om allmÀn lagstiftning sekretess för korrespondens som finns i artiklarna i strafflagen. Det Àr ocksÄ nödvÀndigt respektera lagen om integritet med hÀnvisning till den civila koden.

Som sagt, det finns undantag nĂ€r spionage intrĂ€ffar mellan makar. Till exempel kan en man söka efter sin hustrus e-postmeddelanden och extrahera bevis pĂ„ sin otrohet för att fĂ„ dem till domstol. Beviset ska dock förstĂ„s som “övervakning” och inte “spionage”. I det hĂ€r fallet Ă€r makan inte ansvarig för nĂ„got brott och kan dĂ€rför agera enligt samvete och behov som den senare ofta dikteras av sökandet efter psyko-fysisk lugn, framför allt syftar till att rĂ€dda ett Ă€ktenskap och skydda sina barn.

Hur man spionerar pÄ en mobiltelefon pÄ distans 2

Spy-programvara för att maximera resultatet

Om du vÀljer mjukvaran som heter mSpyefter installationen fungerar den pÄ mobiltelefonen i osynligt lÀge och lÄter dig göra det samla information Som samtalsloggar, meddelandeloggar, e-postmeddelanden och sÄ vidare.

All information kommer dÄ att finnas lagras pÄ mSpys privata server och dÄ överförs till kontrollpanelen AnvÀndare. Du mÄste dock ha ett konto och lösenord för att spionera pÄ telefonen och visa dess detaljer.

Installationen bland annat kan det helt enkelt hÀnda avlÀgset dÀrför utan att ha makens mobiltelefon till hands med en enkel lÀnk som ska skickas och att om den klickar pÄ den fungerar enheten pÄ distans.

De starka punkterna i mSpy

√ Övervakning av WhatsApp, samtal och 25 andra funktioner

√ Kompatibel med de mest populĂ€ra operativsystemen Android och iOS

√ TillgĂ€nglig frĂ„n alla webblĂ€sare pĂ„ mobiltelefoner, datorer och surfplattor

√ Gratis online-support för den första installationen

De bÀsta funktionerna i mSpy

De mSpy-programvaran fungerar via wi-fi och nÀr du vÀl har installerat kan du vÀlja att dölja appikonen eller inte. Detta kommer att förhindra den spionerade personen att lÀra sig om det. Oavsett om det Àr doldt eller inte, finns det inga instÀllningar som kan Àndras av appen pÄ mÄltelefonen.

NÀr den har installerats pÄ mÄlenheten, mSpy har tillgÄng till nÀstan allt pÄ telefonen eller surfplattan. I sjÀlva verket samlar den in dessa uppgifter och skickar den till online-instrumentpanelen för visning nÀr det Àr enkelt.

Hur fjÀrrövervakning fungerar med mSpy

Programmet mSpy anvÀnd telefonens internetanslutning (wifi eller 3G / 4G) för att skicka all information till din instrumentbrÀda. Detta innebÀr att mÄlenheten mÄste vara Internet-aktiverad. Det beror inte pÄ din plats och fungerar nÄgonstans i vÀrlden sÄ lÀnge det finns en internetanslutning.

Det Àr ocksÄ möjligt kontroll nÀr samtal tas bort direkt frÄn kontrollpanelen. Om telefonanvÀndaren rensar samtalsloggen har du fortfarande en historik oavsett vad som Àr lagrat pÄ sjÀlva telefonen.

De tvÄ andra utmÀrkta ytterligare funktioner

Äntligen finns det tvĂ„ ytterligare funktioner det gör mSpy en verkligt kraftfull app. Det Ă€r faktiskt möjligt att stĂ€lla in blockering av inkommande samtal för specifika nummer eller kontakter. Att ge ett exempel om du inte vill att din dotter ska ta emot samtal frĂ„n 22:00 till 8: 00 kan du stĂ€lla in det pĂ„ din kontrollpanel. Precis som Samtalslogg, med den hĂ€r applikationen kan du ocksĂ„ kontrollera nĂ€r meddelanden tas bort frĂ„n din vĂ€gg. Även om Ă€garen till telefonen tar bort textmeddelanden kommer du dĂ€rför att kunna se dem.

0 Shares