Hur man tar bort 100% Bixby frĂ„n Galaxy S8 och S9 – (Inkluderar knapp …


Hur man tar bort Bixby frÄn Samsung Galaxy S8

Om du skakar en Galaxy S8 /Galaxy S8 + och du vill mata ut Bixby frÄn din mobiltelefon för alltid, och stÀnga av Bixby-knappen, följ bara dessa steg:

    Se till att du kör den senaste versionen av Bixby. För att verifiera, gĂ„ till Galaxy Ansökan, sedan Min ansökan. NĂ€r du vet att du har den senaste versionen, gĂ„ till Bixby hemskĂ€rm. Öppna InstĂ€llningar och det finns en omkopplare för att inaktivera Bixby- och Bixby-knapparna. NĂ€r den Ă€r klar försvinner denna Bixby för alltid. Och knapparna gör inte nĂ„gonting lĂ€ngre, sĂ„ ingen vaknar upp din mobiltelefon eller ex-samtal, konstiga farbröder eller vĂ€nner som du inte har kĂ€nt pĂ„ tio Ă„r eller mer.

Hur du avaktiverar Bixby pÄ Samsung Galaxy S9 / S9 +

För att inaktivera Bixby, det vill sÀga knappar, ljudaspekter och hemmaskÀrmalternativ, lÄt oss titta pÄ varje Bixby-funktion en efter en. PÄ det sÀttet, nÀr du gjort det, kommer du att vara fri frÄn Bixby för alltid. SÄ hÀr kan du ta bort Bixby (helt) frÄn menyn Galaxy S9 och Galaxy S9 +.

1) Bixby-knapp

NÀr du stÀller in Galaxy S8 /Galaxy S9, Samsung tvingar dig att aktivera Bixby-knappen. Men rÀdsla inte, du kan inaktivera det, och det Àr vÀldigt enkelt. Följ bara dessa steg:

    Tryck pÄ Bixby-knappen Ansökan bör öppnas Inuti, klicka pÄ vÀxelikonen VÀlj inaktivera alternativ

Bixby-knappen Àr nu död, sÄ det finns inte mer Bixby nÀr du av misstag trycker in den i fickan (vilket hÀnder under tid).

2) Bixby-röst

För att inaktivera Bixby Voice – "hey, Bixby" – följ bara dessa enkla steg:

    GÄ till Bixby-skÀrmen Tryck pÄ trepunktsmenyn VÀlj Alternativ för att inaktivera OFF Bixby Voice

3) Bixby pÄ hemskÀrmen

Nu, det sista steget! Med detta steg stÀnger vi Bixby helt. Allt du behöver göra Àr att:

    Öppna din startsida LĂ„ngt tryck pĂ„ tomt utrymme Dra nu till lĂ€ngst till vĂ€nster och stĂ€ng av Bixby

Och du Àr klar. Bixby Àr av!

Vad Àr Bixby?

Bixby tillkÀnnagavs, kom igen Galaxy S8 och Galaxy S8 + var för alla syften mycket besviken. Samsung satsar starkt pÄ virtuella assistenter inför det Google Assistant, Amazon Alexa och Microsoft Cortana, men Bixby, som föregÄende Samsung Voice, misslyckades.

Bixby hade brÄttom, inte allt var dÀr, och Jag har aldrig haft en chans att ta Google Assistant. Samsung bör vÀnta till 2019, köra det perfekt och sedan starta det pÄ Galaxy S9 Men det var inte fallet och nu har företaget Àgg i ansiktet.

Samsung slÀppte hur man stÀnger av Bixby tidigare i Är, men hÄrdvaruknappen för att aktivera Bixby fungerar fortfarande, och om man trycker pÄ den kommer den att vÀcka upp telefonen, vilket har orsakat mycket huvudvÀrk för anvÀndare under större delen av Äret.

NÄvÀl, Samsung har nu gett anvÀndare en chans att stÀnga av knappen helt, sÄ Àven om du trycker pÄ den kommer ingenting att hÀnda. Nu Àr det bara sorgliga och konstiga knappar pÄ sidan av din mobiltelefon. Fysiska pÄminnelser om att saker som digitala assistenter inte kan komma undan, att de bör göras och utvecklas över tid, inte bara smÀllas pÄ telefonen nÀr de Àr halvkokta.

Detta Àr mitt huvudproblem med Samsung; Vi skickar gÀrna nÄgot som inte passar syftet. Vi har sett det hÀnda mÄnga gÄnger genom Ären, du kanske tror att företaget skulle lÀra sig. Men nej, frÀmlingar kommer vidare.

Är Bixby död? Kanske ELLER, du kan göra Siri och bara sova tills Samsung Ă€ntligen gör det passande för Ă€ndamĂ„l. Problemet Ă€r, Ă€r det nĂ„gon som verkligen anvĂ€nder det efter att ha upplevt den hĂ€r första generationens beta-standard? Jag Ă€r inte sĂ€ker pĂ„ nĂ€r du har saker som Google Assistant dĂ€r ute som ett alternativ.

0 Shares