Hur man tar bort alla sparade meddelanden pÄ Snapchat pÄ en gÄng

NĂ€r Snapchat-appen för fotodelning och chatt rullades ut var en av appens huvudfunktioner att den raderade meddelanden en liten stund efter att de lĂ€stes. Detta skapade en förvĂ€ntning om att meddelanden var privata och att du var i en konversation snarare Ă€n att göra ett transkript. Även om mĂ„nga anvĂ€ndare av appen fortfarande gjorde saker som skĂ€rmdump av vissa meddelanden eller snaps, var appens allmĂ€nna kĂ€nsla en av att veta att dina snaps och chattmeddelanden aldrig skulle hĂ„llas mot dig – ett frigörande koncept i den tid dĂ„ gamla tweets eller Facebook inlĂ€gg kan komma tillbaka för att förstöra karriĂ€rer eller Ă€ktenskap.

NÀr tiden gick började Snapchat tillÄta anvÀndare att hÄlla meddelanden, och framstegen inom skÀrmdumpsteknologier eliminerade mer eller mindre garantin för att ingen hÄller ett register över dina meddelanden. Vissa anvÀndare hatar dessa förÀndringar medan andra Àr nöjda. Den största oroen Àr naturligtvis att vissa av dessa förÀndringar strider mot Snapchats ursprungliga syfte.

Hur som helst, faktum Àr att det nu finns nÄgra sparade meddelanden i Snapchat. MÄnga lÀsare av TechJunkie har frÄgat oss om det finns nÄgot sÀtt att ta bort alla dina sparade meddelanden i Snapchat pÄ en gÄng. Den hÀr artikeln kommer att besvara den frÄgan och visa dig alla alternativ vi vet om för att ta bort sparade meddelanden i Snapchat.

Först de dÄliga nyheterna: vi har skurat pÄ Internet, granskat anslagstavlor och undersökt alternativen, och den sorgliga sanningen Àr att du inte kan ta bort alla dina sparade meddelanden pÄ en gÄng pÄ Snapchat. Det finns ingen instÀllnings-, förlÀngnings- eller tredjepartsapp som hjÀlper dig att göra detta.

Vi kommer att fortsĂ€tta uppdatera denna artikel, och om situationen nĂ„gonsin förĂ€ndras kommer vi att lĂ€gga fram ett fullstĂ€ndigt genomgĂ„ng av hur man gör det – men för tillfĂ€llet Ă€r det inte ett alternativ att ta bort meddelanden samtidigt.

Med det sagt, lÄt oss ta en titt pÄ hur du kan ta bort alla dina sparade meddelanden i Snapchat.

Radera ett sparat meddelande

Det kanske inte Ă€r möjligt att ta bort alla dina meddelanden pĂ„ en gĂ„ng, men det Ă€r möjligt att ta bort enskilda meddelanden. NĂ€r du vill spara ett visst meddelande i en konversation, allt du behöver göra Ă€r att trycka och hĂ„lla i meddelanderutan. Ett popup-fönster visas, vilket ger dig nĂ„gra alternativ – vĂ€lj "Spara i chatt." Bakgrunden till det sparade meddelandet blir grĂ„tt.

Hur man tar bort alla sparade meddelanden pÄ Snapchat pÄ en gÄng 1

Att spara ett meddelande Àr lika enkelt. HÄll bara in den igen. Bakgrunden gÄr tillbaka till det normala, och nÀr du öppnar Snapchat kommer meddelandet att raderas automatiskt som vanligt.

Hur man tar bort alla sparade meddelanden pÄ Snapchat pÄ en gÄng 2

Men ibland gör du det hÀr, men nÀr du ÄtervÀnder till Snapchat Àr meddelandet fortfarande kvar? Varför Àr det sÄ?

Hur man tar bort alla sparade meddelanden pÄ Snapchat pÄ en gÄng 3

Det finns tvÄ parter i varje konversation, och om Annan person har sparat meddelandet, sÄ försvinner det inte frÄn din chatt förrÀn de inte sparar det. SÄ om du inte har sparat meddelandet men det fortfarande finns dÀr, Àr chansen att den andra parten rÀddade det.

Radera en konversation

Om du Àr mindre upptagen med att ta bort meddelandet frÄn historiken och mer uppmÀrksamma pÄ att rensa ditt flöde finns det ett relativt enkelt alternativ som faktiskt lÄter dig vÀldigt snabbt dela in ditt flöde, och det Àr att ta bort hela konversationer.

Nota: att radera en konversation raderar INTE sparade meddelanden – det tar bara bort konversationen frĂ„n din skĂ€rm. Om du och samma person utbyter fler chattmeddelanden eller snaps visas alla sparade meddelanden igen.

ÄndĂ„ Ă€r detta ett bra sĂ€tt att rensa upp din Snapchat om du har haft mĂ„nga konversationer som du hellre inte skulle dyka upp i ditt flöde.

Att ta bort konversationer Àr ganska enkelt.

  1. Öppna instĂ€llningsmenyn.
  2. Rulla ner till sekretessavsnittet och klicka pÄ "Rensa konversationer".Hur man tar bort alla sparade meddelanden pÄ Snapchat pÄ en gÄng 4
  3. En lista över alla dina konversationer visas; tryck pÄ X bredvid konversationen du vill radera.Hur man tar bort alla sparade meddelanden pÄ Snapchat pÄ en gÄng 5
  4. BekrÀfta att du vill rensa konversationen.Hur man tar bort alla sparade meddelanden pÄ Snapchat pÄ en gÄng 6

NÄgon som Àr relativt snabb med sina kranar kan sÄledes "radera" alla sina konversationer (och dÀrmed synliga meddelanden) ganska snabbt pÄ detta sÀtt. Men igen, kom ihÄg att de faktiska sparade meddelandena Àr inte borta.

Om du vill se om konversationen Àr borta kan du starta om Snapchat och gÄ till din inkorg. Det bör inte finnas nÄgra tecken pÄ trÄden nÄgonstans. Naturligtvis tar detta bara konversationen bort frÄn din enhet, sÄ den andra personen kommer fortfarande att ha det.

Radera lokal information

Vissa anvÀndare vill ta bort sin lokala information. Normalt Àr det Android-anvÀndare som har fördelen i denna typ av situation, men av nÄgon anledning kan Android-anvÀndare inte göra nÄgonting med sin lokala information som de inte kunde göra i appen. iPhone-anvÀndare har Ä andra sidan förmÄgan att ta bort information om Snapchat-meddelanden frÄn sin telefon.

Det finns nÄgra appar frÄn tredje part som lÄter dig rensa dina Snapchat-konversationer, men iMyFone Umate Pro verkar vara den mest populÀra. Programvaran Àr tillrÀckligt kapabel för att se till att alla dina samtal försvinner för gott.

Det kan ocksÄ ta bort all annan information som du inte vill se lÀngre, inte bara pÄ Snapchat utan i stort sett alla andra appar ocksÄ.

SÄ hÀr anvÀnder du programmet för att ta bort hela Snapchat-historiken frÄn din iPhone.

  1. Installera och kör iMyFone Umate Pro pÄ din PC eller Mac.
  2. Anslut din iOS-enhet till datorn.
  3. Öppna fönstret "Radera privata fragment" och vĂ€lj sedan Snapchat-ikonen.
  4. Klicka pÄ Radera nu.Hur man tar bort alla sparade meddelanden pÄ Snapchat pÄ en gÄng 7

Detta tar bort all privat information pÄ Snapchat, inklusive alla dina sparade meddelanden. Om du ocksÄ vill göra detta för andra appar, skulle det snabbaste sÀttet vara Radera alla data alternativ. Detta kommer att rensa all privat information frÄn din iPhone, sÄ se till att sÀkerhetskopiera vad du behöver först.

Det sista ordet

Bristen pÄ alternativ för borttagning av bulk i Snapchat Àr förmodligen bara en biverkning av appens ursprungliga syfte. Det var en tid dÄ behovet av att ta bort dina sparade meddelanden var löjligt, eftersom det inte fanns nÄgra sparade meddelanden. Det var i första hand hela poÀngen med appen.

SÄ Àven om det Àr frustrerande för anvÀndarna kommer Snapchats brist pÄ borttagningsalternativ förmodligen inte att Àndras nÄgon tid snart. Om du upptÀcker ett enkelt sÀtt att bli av med alla dina meddelanden i Snapchat pÄ en gÄng kan du gÀrna dela det i kommentarerna nedan.

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Om sÄ Àr fallet, goda nyheter: vi har mycket fler Snapchat-resurser för dig att granska!

HÀr Àr vÄr handledning om vad Snapchat Streaks Àr.

Vi har en guide till hur ofta din lista över bÀsta vÀnner kommer att uppdateras i Snapchat.

Naturligtvis kan vi berÀtta vad alla Snapchat bÀsta vÀnner emojis betyder.

Den sekretessinriktade vill lÀsa vÄrt genomgÄng av huruvida Snapchat kan upptÀcka en skÀrminspelare.

Har du problem med ditt ljud? SÄ hÀr gör du om ljudet inte fungerar i din Snapchat.

0 Shares