Hur man tjänar ett stiligt liv från spel


Hur man tjänar ett stiligt liv från spel 1Källa: Pexels

Sluta dagdrömma just nu och släppa in de faktiska sätten att tjäna pengar när du spelar spel.

Som alla framgångsrika företagare brukade säga: "Gör vad du älskar att göra". Så det måste finnas sätt för proffsspelare att tjäna för att sluta 9 till 5 jobb och tjäna liv medan du gör det enda de älskar att göra Рspel.

Vi lever i 2000-talet. Allt är möjligt nu, metaforiskt sett. Det finns flera sätt att uppfylla din dröm. De online-spelande industrin har vuxit som ett svamphuvud av en kärnkraftsattack. Snart kommer vi att ha eOlympics också.

Bästa sätten att tjäna online från spel

I den här artikeln har vi diskuterat de bästa möjliga och flera pengarströmmarna för spelspelare som är stabila, pålitliga, enkla, fulla av roliga och viktigast legitima.

Att vara legitim är viktigt eftersom det finns få så kallade spelbloggar som kör webbplatser för nedladdning av piratkopiering och tusentals människor laddar ner skadlig programvara och virus från dem. I gengäld är de inte fler få dimmar varje månad.

Twitch streaming

Uppenbarligen har du hört det Twitch om du spelar spel. Men låt oss anta att du inte har gjort det. Twitch är en streamingtjänst som låter dig strömma live-spel. Du kan helt enkelt leva stream medan du spelar Fortnite, PUBG eller något annat spel du spelar idag.

Hur ska jag tjäna? är den fråga du kanske har nu. Det är ganska enkelt. Folk betalar den månatliga prenumerationsavgiften för att titta på strömmen. Om du är en proffsgamer kommer människor att donera dina pengar också för att stödja dig med att köpa coola saker.

Hur mycket ska jag tjäna? Mycket att ha ett lyxigt liv. En kille namnger "disguisedToast" släppte nyligen en video på internet som förklarade hur han tjänar 20 000 dollar för ryckningar. Men håller uppenbarligen inte den enda inkomstströmmen. Leta också efter dessa andra alternativ.

Bli en YouTube Stjärna

Inte bara YouTube är den näst största sökmotorn. YouTube Gaming Рen exklusiv plattform för spelare som också har lanserats under tidigare år där du kan leva för att strömma ditt spel. Istället för donationer och prenumerationsavgifter kommer du att tjäna på annonserna här.

Men inte bara det, annonsörer betalar mycket pengar till spelare för att använda sina produkter som tangentbord, mus och spelutrustning. Tillsammans med det får du också betalt av annonsörerna för att granska spelen också.

En annan sak du kan göra är att dela Amazon anslutna länkar i beskrivningen av spelutrustningen som du använder, till exempel ratt, spelstol och till och med musmattor. Folk älskar att känna till och köpa saker du använder.

Starta en podcast

Jag lyssnar på podcast, det gör de andra också. Du kan starta en enkel podcast om spel och prata om olika spel, strategier som du använder, intervjua andra spelare, granska nya spel och liknande saker.

Men det viktigaste med podcasten är konsistensen. Om du inte är konsekvent när du släpper podcast, låt oss säga en gång i veckan, är det ingen nytta att köra en podcast och slösa bort din tid. Se till att strömma din podcast på flera kanaler som iTunes, Facebook, och Twitter.

Ju mer publik du når, desto fler annonsörer når du. Du kan prata om deras varumärke under podcasten, i början eller i slutet av din podcast. Men se till att organisera och planera din podcast. Var inte en introvert längre och bli en stjärna. Folk gillar att lyssna på nya människor och nytt innehåll.

eSports-turnering

Jag är säker på att du har hört talas om dem. Nu är det dags att delta i ett. Jag har fått en vän som började delta i eSports-turneringar enkelt från hans college, sedan hans universitet och sedan en annonsör arrangerade en statlig turnering av lag och han blev en del av ett lag.

Nu brukade han också delta i de internationella turneringarna. Få mycket pengar från annonsörer för att ha på sig kläder, använda sina växlar och prata om sina produkter. Den berömmelse han får från intervjuer och bloggar tillsammans med uppskattningen från spelgemenskapen har sin egen charm.

Nu som det finns internationella spelturneringar så som Call of Duty Championship, Counter-Strike: Global Offensive Major Championships, eSports World Convention, Intel Extreme Masters, FFIA eWorld Cup och många andra. Stora annonsörer anställer också pro-spelarna för att delta och spela på deras vägnar. Det är mycket pengar som löner, vinna priser och bonusar.

Skapa spelguider

Jag ska erkänna att jag inte är en professionell spelare. Men jag älskar verkligen att spela spel. För det mesta fastnar jag som många andra, då önskar vi att det skulle finnas någon guide för att spela just det spelet.

Ja, det finns några diskussioner tillgängliga på forumen, men det är sällsynt att du får den kompletta guiden för spelet online. Du kan verkligen utnyttja klyftan och skapa en guide om det speciella spelet du just har avslutat.

Efter att du har skrivit guiden är vad du kan göra antingen att ladda upp på din egen webbplats (om du vet hur du skapar en). Eller så kan du skapa en sida på Patreon där du kan få donationer till de människor som kommer att ladda ner och läsa din guide. Lita på mig, folk tjänar tusentals dollar på Patreon. Detta är den bästa plattformen för skapare och artister.

Gå med i spelbranschen

Spelindustrin blomstrar, det √§r en miljardollindustri och m√•nga tekniska j√§ttar investerar i den. √Ąven de som inte investerade tidigare. Spelbranschen involverar design, utveckling, marknadsf√∂ring och int√§ktsgenerering av spelen.

Det finns dussintals discipliner i spelindustrin där du kan passa in. Dessa inkluderar programmerare, designare av nivåer, konstnärer, producenter och artister. Du behöver bara polera dina färdigheter. Detta är ganska enkelt nu eftersom det finns massor av onlinekurser tillgängliga på Coursera, edX, Lynda och Udemy där du kan lära dig det.

Det bästa är att designa ditt eget spel med Unity Engine eller någon annan spelplattform. Det är mycket lättare nu. Du kan börja här om hur du gör skapa ditt första Unity-spel. Nästa sak du behöver göra är att dela spelet med dina vänner och familj. Om de godkänner, sälj det online.

Slutsats

Live är kort, lita på mig. Sluta göra vad du inte gillar att göra. Njut av varje ögonblick i livet. För att vara ärlig skrev jag den här artikeln eller någon artikel hittills, för det här är vad jag vill göra. Det finns ingen skam i det.

Nu med dessa metoder kan du tjäna pengar medan du spelar ditt favoritspel på din bekväma soffa med högen av pizzaskrin framför dig. Jag menar att inte uppmuntra att försämra din hälsa. Andas in frisk luft och gör kardio också.

Hur man tjänar ett stiligt liv från spel
4.9 (97.14%) 7 Votes