Hur man utlöser Amazon Fire TV Håll dig på avstånd

Hur man utlöser Amazon Fire TV Håll dig på avstånd 1

De Amazon Fire TV Stick är en av de mest populära strömningsenheterna för hemunderhållning. Denna lilla överförbara enhet ansluts helt enkelt till din TV: s HDMI-port och ger dig tillgång till TV-program, filmer, prenumerationstjänster och mer. Genom din Amazon Fire TV Håll fast kan du också fjärrstyra din TV byta kanal, utföra sökningar och mer! I den här guiden visar vi dig hur du utlöser Amazon Fire TV Håll dig på avstånd för en rad olika funktioner.

trigger Amazon Fire TV Håll fast med dessa tre metoder

Det finns tre olika metoder att utlösa Amazon Fire TV Håll dig på avstånd. Du kan antingen använda Alexa-röstfjärrkontrollen som ska inkluderas i din Amazon Fire TV Stick (om inte oroa dig inte för att du kan köpa det separat) eller så kan du använda valfri kompatibel Alexa-enhet, t.ex. Amazon Echo eller så kan du använda Fire TV Stick-fjärrappen.

Använda Alexa-röstfjärrkontrollen

Alexa röstfjärrkontrollen är en kompakt fjärrkontroll utformad för att styra din Amazon Fire TV Håll fast vid användning av röstsökning och kontrollknappar. Den innehåller en mikrofon, röstsökningsknapp samt val / navigering, meny, hem- och ryggknappar. Det finns också spolning, paus, snabbspolning framåt och stäng av knappar för uppspelning och de nyare versionerna har också en strömbrytare och volymkontroll.

Röstsökningsfunktionen gör det ännu enklare att använda Alexa röstfjärrkontrollen för att utlösa Amazon Fire TV Håll bara intryckt och håll in röstknappen (som ser ut som en mikrofon) längst upp på fjärrkontrollen. En mikrofon kommer att visas på TV: n och sedan tala dina sökkommandon. Du kan använda den för att söka efter filmtitlar, TV-program eller appar.

Använda Fire TV Stick-fjärrappen

Bara om du tappar fjärrkontrollen eller om den inte är tillgänglig för tillfället finns det en praktisk Fire TV Stick-fjärrapp som är tillgänglig från både Android- och iOS-appbutikerna. Denna app innehåller samma förmågor som den fysiska fjärrkontrollen plus en inbyggd knappsats och appgenvägslista. För att använda Fire TV Stick-fjärr-appen först ladda ner den och logga in på din Amazon konto. Välj sedan din Amazon Fire TV Håll fast och koppla ihop din telefon till enheten. Du måste acceptera parningsbegäran på TV: n, men när detta är gjort kan du börja använda din telefon som en Fire TV Stick-fjärrkontroll!

Använda en Alexa-enhet

Du kan länka din Amazon Fire TV Håll dig fast vid en Alexa-enhet för att få tillgång till mer avancerad röstsökningsfunktion samt röstkommandon som kan användas för att ge dig handsfree-kontroll över din TV-funktion. Med den här funktionen kan du styra videouppspelning, söka efter titlar, byta kanaler, öppna appar och mer!
För att använda en Alexa-enhet för att utlösa Amazon Fire TV Håll dig på avstånd, se först till att din Amazon Fire TV Stick är länkat i din Alexa-app. Du kan kolla detta i appen under Inställningar och TV och video. Du borde se din Amazon Fire TV Håll fast där, om inte följ instruktionerna på skärmen väljer du Länka enheter. När detta är gjort kan du använda röstkommandofunktionen på din Alexa-enhet för att styra Fire TV Stick-funktionerna!