Hur Marion blev viral | Biteable

Hur Marion blev viral | Biteable 1

Vi Àlskar att höra framgÄngshistorier dÀr Biteable spelar en stor roll, men den hÀr veckan snubblat vi över en som blÄste bort oss. Det hela började nÀr vi fick detta meddelande frÄn en klient, Marion Rose Ph.D., frÄn Transformation Through Mothering, pÄ vÄr supportkanal:

Vi svarade pÄ meddelandet, men en kort tid senare kom en annan:

Och andra:

Sedan, precis som vi kĂ€nde oss riktigt nöjda och nöjda med oss ​​sjĂ€lva, fick vi ett nytt meddelande som berĂ€ttade att reproduktionerna av videon var frĂ„n 9500.

SĂ„ 17 500.

Nu, frÄn skrivande sida, var visningarna upp till 23 000 efter bara en vecka. Inte illa för nÄgon som sa att deras nÀst mest delade video hade över 200 visningar! Vi beslutade att chatta med Marion för att lÀra oss lite mer om hennes verksamhet och hur Biteable har förÀndrat hur hon ser pÄ video som ett medium.

Bitbar: BerÀtta om ditt företag.

Marion: Jag arbetar frÀmst med mödrar pÄ tvÄ sÀtt: 1. Att hjÀlpa dem att förstÄ sina barn och barn för att ge dem den mest anvÀndbara starten i livet; 2. HjÀlp mödrar att befria sig frÄn skuld och sjÀlvbedömning, tillgodose deras behov och lyssna pÄ sina kÀnslor sÄ att de kan ge sina barn vad de behöver. Jag har 15 betalade onlinekurser och ett liknande antal gratiskurser. Jag erbjuder ocksÄ nÄgra privata sessioner.

Bite: Hur lÀnge har du drivit ditt företag?

Marion: I detta format, i 11 Är. Innan dess arbetade jag ocksÄ med mödrar, runt födseln och innan dess var jag en psykoterapeut i privat praktik.

Bite: Hur beroende pÄ Internet Àr ditt företag?

Marion: helt.

Bita: Hur mÄnga mÀnniskor brukar se dina sociala uppdateringar?

Marion: Det varierar verkligen. Det kan vara 50; men med video kan det vara 500.

Bitbart: Hur mÄnga har tittat pÄ din Biteable-video nu?

Marion: 23 000. Det var upp till det efter ungefÀr en vecka! Jag hade aldrig sett nÄgot liknande!

Bite: Varför bestÀmde du dig för att prova videon?

Marion: Min affÀrsmentor fortsÀtter att inspirera mig att anvÀnda videon.

Bitbart: Varför bestÀmde du dig för att prova Biteable?

Marion: Min affÀrsmentor gjorde en och jag trodde att jag skulle vilja prova.

Biteable: Vad har den hÀr Biteable-videon betydd för ditt företag?

Marion: Materiellt, jag har haft mÄnga prenumerationer pÄ mitt nyhetsbrev och nÄgra prenumerationer pÄ kurser. De bad mig göra ett par intervjuer. Men framför allt hade jag bokstavligen dussintals mÀnniskor som svarade pÄ mitt arbete med firande och uppskattning, som delade videon med deras sociala nÀtverk. Personligen var det en av de mest professionellt givande sakerna hittills: att dela min passion med sÄ mÄnga förÀldrar och fÄ mÀnniskor att svara pÄ otroligt passionerade sÀtt. Jag var drogad i flera dagar!

Bitbar: Har du sett en ökning av kommersiell trafik eller internet-trafik sedan du publicerade din Biteable-video?

Marion: Ja!

Bite: Hur mycket mer effektiv tror du att video har jÀmförts med dina andra former av kommunikation?

Marion: Helt annorlunda! Mycket effektivare! Jag har gjort mer Bitable och jag kan inte vÀnta pÄ fler videoklipp, för jag Àlskar att göra dem!

Bitbart: Vad tycker du mest om Biteable?

Marion: Att det Àr sÄ enkelt att göra nÄgot som ser sÄ professionellt ut och Àr otroligt inspirerande för mÀnniskor att se. Jag Àlskar det!

Du kan besöka Marions Facebook sida hÀr:

https://www.facebook.com/MarionRosePhD/

0 Shares