Hur tar du bort Memoji- och Animoji-klistermÀrken frÄn din iPhone: s Emoji-tangentbord

iPhone-emoji-tangentbord med avsnittet Memoji-klistermÀrken visas

Om du inte anvÀnder klistermÀrken i dina snabbmeddelandekonversationer visar vi dig hur du kan bli av med det irriterande avsnittet om Memoji-klistermÀrken i emoji-vÀljaren för AppleStandard iOS-tangentbord, tack vare en funktion som visas i iOS 13.3.

I iOS 13.0, Animoji (AppleAnimerade emoji tecken) och Memoji (anpassningsbara Animoji som kan göras för att se ut som du) finns som klistermĂ€rken frĂ„n avsnittet ”ofta anvĂ€nda” i emoji-vĂ€ljaren pĂ„ din iPhone, iPad och iPod touch. Detta kan vara ganska problematiskt eftersom dessa saker tenderar att ta upp vĂ€rdefulla fastigheter i standard iOS-tangentbordet.

RUNDA UPP: De bÀsta emoji-tangentbordsapparna för iPhone och iPad

Medan funktionen Àr bra för mÀnniskor som föredrar att liva upp sina konversationer genom att skicka klistermÀrken av deras favorit Animoji- eller Memoji-karaktÀrer, skulle det inte vara bra om det fanns ett sÀtt att ta bort det avsnittet frÄn din iPhones emoji-tangentbord nÀr som helst? Med iOS 13.3, det finns!

NOTERA: Detta krÀver iOS 13.3 eller senare. iOS 13.3 slÀpptes tisdagen den 10 december 2019.

Följ med iDownloadBlogs snabba steg-för-steg-handledning som finns nedan nedan för att lÀra dig hur du tar bort Memoji- och Animoji-klistermÀrken frÄn din iPhone: s Emoji-tangentbord.

Hur man tar bort Memoji-klistermÀrken frÄn iPhone: s Emoji-tangentbord

För att göra mer utrymme för dina vanliga emoji-karaktÀrer i din iPhone: s Emoji-tangentbord mÄste du ta bort det avsnitt dÀr dina Memoji- och Animoji-klistermÀrken dyker upp. HÀr Àr hur.

1) Öppen instĂ€llningar pĂ„ din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 13.3 eller senare.

2) VÀlja AllmÀn frÄn huvudlistan.

3) Kran Tangentbord.

4) Skjut Memoji-klistermÀrken vÀxla lÀngst ner pÄ skÀrmen till OFF-lÀge.

Och precis sÄ Àr du tillbaka till iOS: s standard emoji-plockare som du kÀnner och Àlskar!

Behövs hjÀlp? FrÄga iDB!

Om du gillar denna sjÀlvstudie, skicka den till dina vÀnner och lÀmna en kommentar nedan.

Fastnade? Inte sĂ€ker pĂ„ hur du gör vissa saker pĂ„ din Apple anordning? LĂ„t oss veta via [email protected] och en framtida handledning kan ge en lösning.

Skicka in dina egna förslagsförslag via [email protected].

0 Shares