Illustratör för iPad kommer 2020 och Adobe har börjat bjuda in anvÀndare att betatesta appen

Illustratör för iPad kommer 2020 och Adobe har börjat bjuda in anvÀndare att betatesta appen 1

Efter förra Ärets lansering av Photoshop för iPad planerar Adobe att slÀppa Illustrator för iPad Är 2020, och nu börjar företaget bjuda in mÀnniskor att hjÀlpa det att betatesta appen.

Du kan sjunga upp för att fÄ tidig tillgÄng till Illustrator för iPad över pÄ Adobes webbplats.

Appen tillkÀnnagavs i november, "gör inte bara kraften och precisionen i Illustrator mobil, den ombildar ocksÄ grÀnssnittet pÄ ett sÀtt som gör appen enklare och mer intuitiv att anvÀnda."

Adobe har bekrÀftat att Illustrator för iPad kommer att dra fördel av Multi-Touch, Apple Blyertspenna och iPadens underliggande hÄrdvara. Du kommer tydligen att kunna anvÀnda din iPads kamera för att fÄnga skisser och konvertera dem till vektorformer.

NÄgra kÀrnbegrepp som Adobe fokuserar pÄ inkluderar:

  • Sömlös anslutning mellan dina enheter: Allt du skapar i Illustrator kan sparas i Creative Cloud sĂ„ att du kan skapa pĂ„ skrivbordet och iPad.
  • Kraft och precision: Arbeta med Illustrator-filer utan att förlora detaljer och precision som du förvĂ€ntar dig frĂ„n Adobe. För mĂ„nga design du skapar idag kan du starta pĂ„ din iPad och avsluta pĂ„ din iPad.
  • Intuitiv upplevelse: Vi granskar grĂ€nssnittet igen sĂ„ att du kan spara tid och göra Illustrator lĂ€ttare och mer naturligt att anvĂ€nda.
  • Utnyttja surfplattagrĂ€nssnittet: Dra nytta av saker som kameran och Apple penna för att ta dina mönster till nya platser. Till exempel kan du ta en bild av en handritad skiss och Illustratör pĂ„ iPad hjĂ€lper dig att förvandla den till vektorformer.

Eftersom det Àr en del av Adobes Creative Cloud-tjÀnst kommer Illustrator för iPad att ge dig tillgÄng till alla dina tillgÄngar frÄn appen, inklusive Adobe Stock. Och tack vare molnets kraft kommer alla dina borstar, former, fÀrger, karaktÀrstilar och Adobe Typekit-teckensnitt direkt att finnas tillgÀngliga pÄ skrivbordet och mobila enheter.

Det ÄterstÄr att se hur kunderna accepterar iPad-versionen av Illustrator.

Om Photoshop Àr en indikation kanske den mobila versionen inte stÀmmer med alla funktioner i dess stationÀra motsvarighet. Mobilversionen kommer förmodligen att anvÀnda samma kodbas som Illustrator för skrivbord, och sedan kommer Adobe troligen att lÀgga till saknade funktioner över tid via gratisuppdateringar.

Som Bloombergs rapport frÄn oktober 2019 spekulerade skulle Illustrator för iPad "spegla mÄnga av funktionerna frÄn skrivbordsversionen nÀr de körs pÄ iPad", men inte alla.

Under tiden rekommenderas designers och kreativa proffs som inte vill acceptera kompromisser helhjÀrtat att kolla in Serifs Affinity Designer för iPad, en full-on vektorillustrationsapp med rik Apple Blyertsupport, avancerade funktioner och ett lÄgt pris.