Inaktiva konton för över 6 MÄnader som ska raderas av Twitter

Om du inte har loggat in pÄ din Twitter redogöra för lÀnge, exakt för mer Àn 6 mÄnader, gör det idag för att undvika att det tas bort av Twitter.

Twitter har en massiv kundbas, som inkluderar bÄde aktiva och inte sÄ aktiva anvÀndare. Enligt de senaste nyheterna. Twitter Àr klar för att ta bort sitt vilande konto; Micro-Blogging Site meddelade nyligen att det skulle börja ta bort alla anvÀndare som inte har loggat in pÄ sina konton frÄn sist 6 mÄnader.

Som en del av dessa betydande förÀndringar, Det har redan börjat skicka varningsmeddelanden till alla inaktiva anvÀndare för att logga in pÄ sitt konto före 11 december innan det tas bort permanent frÄn Twitter Plattform. Att göra detta kommer att frigöra miljontals anvÀndarnamn.

Raderingen av vilande konton kommer dock inte att ske över en natt utan över tiden. Dessutom Àr det fortfarande inte klart att nÀr kommer det frisatta anvÀndarnamnet att bli aktivt för ÄteranvÀndning.

En talesman frĂ„n Twitter citerade att ”Alla de senaste tillkĂ€nnagivandena stĂ€mmer överens med vĂ„rt Ă„tagande att servera offentligt samtal pĂ„ ett bĂ€ttre sĂ€tt. Att ta bort vilande konton hjĂ€lper oss att tillhandahĂ„lla mer korrekt och trovĂ€rdig information som vĂ„ra anvĂ€ndare lĂ€tt kan lita pĂ„ ”. Detaljerna om samma nĂ€mns ocksĂ„ i vĂ„r policy för inaktiva konton.

Dessutom uppgavs det ocksĂ„ att ”För att undvika att skada vĂ„ra anvĂ€ndares kĂ€nslor följer vi ett proaktivt tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€tt. Vi informerar vĂ„ra inaktiva kunder att logga in pĂ„ sina konton före 11 december för att undvika att deras konton tas bort permanent pĂ„ grund av utökad inaktivitet.

De senaste Àndringarna tÀckte inte bara inaktiva kunder utan kommer ocksÄ att ha stor inverkan pÄ avlidneinnehavarnas konton. Till skillnad frÄn Facebook, Twitter erbjuder inga alternativ för att minnesmÀrka konton, vilket kan hjÀlpa till att bevara meddelanden frÄn den avlidne kontoinnehavaren.

Inaktiva konton för över 6 MÄnader som ska raderas av Twitter 1

En sÄdan typ av massiv aktivitet Àr inte sÄ ofta pÄ enorma onlineplattformar och tar mycket tid.

Du behöver inte tweeta nÄgonting för att spara ditt konto. Logga bara in och följ den nÀmnda instruktionen för att hÄlla dig kvar. Det betyder att du enkelt kan hÄlla fast vid ditt lÄnga inaktiva anvÀndarnamn med en enkel inloggning.

LÀs mer: Twitter Rullar ut "Lights Out" -lÀge för Android-anvÀndare

Andra viktiga tillkÀnnagivanden

Dessutom tillkÀnnagavs att anvÀndarnamn inom 5 karaktÀrer skulle inte fungera Twitter lÀngre, sÄ om du funderar pÄ att byta till ditt lÀnge beslutade anvÀndarnamn Àr det förmodligen en bra tid att tÀnka pÄ ett nytt.

Exempel E-post skickas till alla inaktiva kontoinnehavare.

"Förlora inte Ätkomst till @ konto-anvÀndarnamn" Twitters-mail kan lÀtt identifieras med den hÀr Àmnesraden.

LÄt nu se vad det exakt förmedlar

”Att fortsĂ€tta anvĂ€nda din Twitter konto mĂ„ste du acceptera de nuvarande villkoren, sekretesspolicyn och anvĂ€ndning av cookies. Detta gör att du inte bara kan fatta rationella beslut om vad du delar pĂ„ ditt konto utan kommer ocksĂ„ att hĂ„lla ditt konto sĂ€kert. För att fortsĂ€tta anvĂ€nda ditt konto mĂ„ste du logga in och följa de nĂ€mnda instruktionerna före 11 december 2019 ”.