Informationsläcka avslöjar enorma detaljer om Samsung-kameror Galaxy S20

Samsung Galaxy S20, i alla dess varianter, har varit offer för enorma informationsläckor. Efter igår fick vi veta din design med riktiga foton, idag avslöjades många detaljer om dina kameror.

Källorna till information är mycket pålitliga, vilket ger överlägsen noggrannhet för delade specifikationer. Allt indikerar att Galaxy S20 kommer att ha en av de bästa kamerorna på marknaden!

Informationsläcka avslöjar enorma detaljer om Samsung-kameror Galaxy S20

Vi är en månad från presentationen av det nya smartphones Galaxy Samsungs S20 och redan mycket kan ses om dessa nya kläder. Informationsläckor har visat vad som håller på att förberedas och avslöjar vad som väntar oss.

Under de senaste månaderna har det varit flera rykten. Men informationsläckor från normalt pålitliga källor har nyligen rapporterats, vilket ger oss betydande detaljer om dessa smartphones.

Informationsläcka avslöjar enorma detaljer om Samsung-kameror Galaxy S20

Efter igår delades riktiga bilder som visade Samsungs design Galaxy S20 +, idag har ett antal detaljer delats om sina kameror, som kommer att vara ett av höjdpunkterna i toppen av sortimentet.

Lär dig nästan allt om Samsung-kameror Galaxy S20

Informationen avanceras av XDA-utvecklare, som på något sätt hade tillgång till smarttelefonen i förväg. I det här fallet Samsung Galaxy S20 +.

Huvudsensorn är Sony IMX 555 12 MP och den berömda sensorn på 108 MP beräknas endast användas på S20 Ultra. Förutom huvudsensorn kommer den att ha en Samsung ISOCell S5KGW2 64 MP, en Samsung ISOCell S5K2LA och en fjärde sensor vars specifikationer för närvarande är okända.

Informationsläcka avslöjar enorma detaljer om Samsung-kameror Galaxy S20

Den främre kameran antar samma sensor som används i Note10, utan någon märkbar utveckling i detta avseende.

Nyheterna i videon …

Kamerautvecklingen kommer uppenbarligen att √•terspeglas i b√§ttre foton … F√∂rutom foton kommer video ocks√• att gynnas.

Videor med 8K-upplösning når nästa high end, åtminstone kl Galaxy S20 + som nås i förväg. Detta görs vid 30 fps utan några alternativ att välja mellan och inget HDR-stöd heller. Men i andra upplösningar kan användaren spela in vid 24 fps, 60 fps, etc. som var fallet i tidigare modeller.

Informationsläcka avslöjar enorma detaljer om Samsung-kameror Galaxy S20 1 Informationsläcka avslöjar enorma detaljer om Samsung-kameror Galaxy S20 2

En annan intressant förmåga kommer att vara i ljudtagning! Detta var en aspekt där smartphones av linjen Galaxy de kritiserades för att de inte tappade någon tävling. Således har Samsung implementerat förmågan att fånga ljud som passar linsens zoom. Det vill säga om du zooma in på ett objekt riktas mikrofonerna så att du kan hämta ljudet från det objektet på det mest trogna och realistiska sättet.

Nya lägen i Camera-appen

Tidigare hade vi redan visat vad rykten om eran f√∂rutsp√•dde om de nya l√§gena i House-appen. √Ąnd√• finns det nu ny information.

Enkel tagningsläge tar flera foton under en tidsperiod, där användaren sedan väljer den bästa ramen. Dessutom har den ett dedikerat användargränssnitt utvecklat exklusivt för detta läge.

Men "Director's View" som n√§mns i de tidiga rykten tycks ha tappats … √Ötminstone inte i denna Samsung Galaxy S20 + utforskas innan den officiella sl√§ppningen!

Informationsläckor relaterade till Samsung Galaxy S20 kommer säkert att fortsätta att dyka upp. Med tanke på att det fortfarande är nästan en månad kvar innan den officiella presentationen, borde vi ha mer information då!

Benchmark tester cirkulerar ocks√• …

√Čvaluer cet article