InformationslÀcka avslöjar enorma detaljer om Samsung-kameror Galaxy S20

Samsung Galaxy S20, i alla dess varianter, har varit offer för enorma informationslÀckor. Efter igÄr fick vi veta din design med riktiga foton, idag avslöjades mÄnga detaljer om dina kameror.

KÀllorna till information Àr mycket pÄlitliga, vilket ger överlÀgsen noggrannhet för delade specifikationer. Allt indikerar att Galaxy S20 kommer att ha en av de bÀsta kamerorna pÄ marknaden!

InformationslÀcka avslöjar enorma detaljer om Samsung-kameror Galaxy S20

Vi Àr en mÄnad frÄn presentationen av det nya smartphones Galaxy Samsungs S20 och redan mycket kan ses om dessa nya klÀder. InformationslÀckor har visat vad som hÄller pÄ att förberedas och avslöjar vad som vÀntar oss.

Under de senaste mÄnaderna har det varit flera rykten. Men informationslÀckor frÄn normalt pÄlitliga kÀllor har nyligen rapporterats, vilket ger oss betydande detaljer om dessa smartphones.

InformationslÀcka avslöjar enorma detaljer om Samsung-kameror Galaxy S20

Efter igÄr delades riktiga bilder som visade Samsungs design Galaxy S20 +, idag har ett antal detaljer delats om sina kameror, som kommer att vara ett av höjdpunkterna i toppen av sortimentet.

LÀr dig nÀstan allt om Samsung-kameror Galaxy S20

Informationen avanceras av XDA-utvecklare, som pÄ nÄgot sÀtt hade tillgÄng till smarttelefonen i förvÀg. I det hÀr fallet Samsung Galaxy S20 +.

Huvudsensorn Àr Sony IMX 555 12 MP och den berömda sensorn pÄ 108 MP berÀknas endast anvÀndas pÄ S20 Ultra. Förutom huvudsensorn kommer den att ha en Samsung ISOCell S5KGW2 64 MP, en Samsung ISOCell S5K2LA och en fjÀrde sensor vars specifikationer för nÀrvarande Àr okÀnda.

InformationslÀcka avslöjar enorma detaljer om Samsung-kameror Galaxy S20

Den frÀmre kameran antar samma sensor som anvÀnds i Note10, utan nÄgon mÀrkbar utveckling i detta avseende.

Nyheterna i videon …

Kamerautvecklingen kommer uppenbarligen att Ă„terspeglas i bĂ€ttre foton … Förutom foton kommer video ocksĂ„ att gynnas.

Videor med 8K-upplösning nÄr nÀsta high end, Ätminstone kl Galaxy S20 + som nÄs i förvÀg. Detta görs vid 30 fps utan nÄgra alternativ att vÀlja mellan och inget HDR-stöd heller. Men i andra upplösningar kan anvÀndaren spela in vid 24 fps, 60 fps, etc. som var fallet i tidigare modeller.

InformationslÀcka avslöjar enorma detaljer om Samsung-kameror Galaxy S20 1 InformationslÀcka avslöjar enorma detaljer om Samsung-kameror Galaxy S20 2

En annan intressant förmÄga kommer att vara i ljudtagning! Detta var en aspekt dÀr smartphones av linjen Galaxy de kritiserades för att de inte tappade nÄgon tÀvling. SÄledes har Samsung implementerat förmÄgan att fÄnga ljud som passar linsens zoom. Det vill sÀga om du zooma in pÄ ett objekt riktas mikrofonerna sÄ att du kan hÀmta ljudet frÄn det objektet pÄ det mest trogna och realistiska sÀttet.

Nya lÀgen i Camera-appen

Tidigare hade vi redan visat vad rykten om eran förutspĂ„dde om de nya lĂ€gena i House-appen. ÄndĂ„ finns det nu ny information.

Enkel tagningslÀge tar flera foton under en tidsperiod, dÀr anvÀndaren sedan vÀljer den bÀsta ramen. Dessutom har den ett dedikerat anvÀndargrÀnssnitt utvecklat exklusivt för detta lÀge.

Men "Director's View" som nĂ€mns i de tidiga rykten tycks ha tappats … Åtminstone inte i denna Samsung Galaxy S20 + utforskas innan den officiella slĂ€ppningen!

InformationslÀckor relaterade till Samsung Galaxy S20 kommer sÀkert att fortsÀtta att dyka upp. Med tanke pÄ att det fortfarande Àr nÀstan en mÄnad kvar innan den officiella presentationen, borde vi ha mer information dÄ!

Benchmark tester cirkulerar ocksĂ„ …

0 Shares