iOS 12, hÀr Àr videon frÄn den obundna jailbreak

iOS 12, den nya sistema operativo mobil av Apple, presenterades för bara tre dagar sedan, men denna korta tidsperiod rÀckte för att uppnÄ en video av obundet jailbreak-förfarande, den mest kompletta formen för att ta bort programvarubegrÀnsningar, eftersom de kvarstÄr Àven efter en eventuell omstart.

Jailbreak har utvecklats av Ali Security, som inte Àr smeknamnet pÄ en hacker eller ett företag som hanterar sÀkerhet utan till och med sÀkerhetsavdelningen i Alibaba-gruppen.

Verktyget utvecklat av kinesiska experter och visat i videon anvÀndes pÄ en iPhone X och inte dÀrför pÄ de senaste iPhone Xs eller Xs Max. En detalj som kan visa sig vara viktig. För att slutföra jailbreak-proceduren Àr det fortfarande nödvÀndigt att anvÀnda utöver det nÀmnda proprietÀra verktyget ocksÄ Cydia.

ios 12 jailbreak JPG

Ali Security bör dock noteras, har inte gjort verktyget tillgÀngligt, och det kommer sannolikt inte att göra det i framtiden, sÄ videon bör betraktas som en teknisk demonstration av brytbarheten hos sistema snarare Àn en metod som Àr tillgÀnglig för alla. Företaget kan dock fortfarande övervÀga att sÀlja det privat som en exploit.


Toms rekommendation

Bokningarna av iPhone Xs och Xs Max de lÀmnade den 14 september. MarknadstillgÄngen förvÀntas frÄn 21 september. Du kan komma Ät förbestÀllningarna pÄ den hÀr lÀnken.

0 Shares