IPhone 12 Pro kan uteslutande innehålla 120MHz ProMotion-skärm

√Ąven efter lanseringen av den nya iPhone SE, Apple Fyra andra iPhones v√§ntas lanseras i slutet av detta √•r. Alla kommande iPhones f√∂rv√§ntas ha OLED-sk√§rmar och 5G-anslutning. Men bara iPhone 12 Pro-modellerna kommer att ha √•tkomst till tv√• huvudfunktioner relaterade till en h√∂g uppdateringsfrekvens och 5G-anslutning.

Apple Rykten om fyra modeller som tillkännages i iPhone 12-serien: 5.4 IPhone 12 tum 6.1 IPhone 12 tum 6.1 IPhone 12 Pro tum 6.7 Inch iPhone 12 Pro. Det förväntas allmänt att alla fyra modeller i serien har 5G-anslutning och OLED-skärmar. Men bara iPhone 12 Pro-modeller har mer avancerade funktioner som högre uppdateringsfrekvens och snabbare 5G.

Enligt en Bloomberg-korrespondent Mark Gorman, IPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max kommer att ha OLED-skärmar med 120MHz ProMotion-skärmar. IPad Pro använder redan ProMotion-teknik med en uppdateringsfrekvens på 120Hz. Uppdateringsfrekvensen på skärmen gör det möjligt att variera var som helst mellan 1 Hz och 120 Hz, beroende på innehållet som visas eller de åtgärder som utförs.

Uppdateringsfrekvens över 60 Hz gör att handlingar som animering och rullning ser jämn och smidig ut, medan låg uppdateringsfrekvens när du tittar på 24 bps / 30 eller fps videor minskar batteriförbrukningen. Apple ProMotion-tekniken ser till att allt ser så bra ut som det borde vara utan att batteriets livslängd påverkas.

En annan funktion som kommer att vara exklusiv för Pro-modellerna i iPhone 2020-serien är mmWave 5G. Det är den snabbaste versionen av 5G och kommer troligtvis att vara frånvarande från icke-professionella iPhone 12-modeller. IPhone 12-modellen kommer sannolikt att vara begränsad till 5GHz 5G-sub, som är snabbare än 4G LTE men fortfarande långsammare än mmWave 5G.

Medan du kan förvänta dig dataöverföringshastigheter på 200-500 Mbps med 5 GHz 5 GHz, mmWave 5G ger åtkomst till 1 Gigabits per sekund och högre hastigheter. Emellertid förbrukar mmWave 5G mycket energi och har ett begränsat intervall och intervall, åtminstone under de närmaste åren.

Mark Gorman Upprepa det också Apple Det kommer att lansera ett alternativ till den nuvarande 13-tums MacPro Pro de närmaste månaderna och den uppdaterade 16-tums MacBook Pro i oktober 2020. Det verkar också som att Cupertino-baserad teknikjätte inte har några planer om att lansera fler iPad-proffs eller AirPods pro i år.

Företaget kommer sannolikt att lansera en ny produkt Apple TV med snabbare processor, iMac med ny design och Apple Watch Med sömnspårning, ARM-baserade Mac-datorer i år.

[Källa: Periscope]

0 Shares