iPhone 12: s ultrakraftiga A14-chip som kommer in i massproduktion nÀsta mÄnad

iPhone 12: s ultrakraftiga A14-chip som kommer in i massproduktion nÀsta mÄnad 1

FrÄn och med april, Apple leverantören TSMC kommer att öka produktionen av de 5nm-baserade A14-chips för iPhone 12, rapporterar DigiTimes med hÀnvisning till branschkÀllor.

Denna produktionsökning Àr inte förvÄnande Apple vanligtvis ökar produktionen av iPhone-komponenter mellan april och maj. Detta schema Àr nödvÀndigt för att företaget ska lansera sin nya iPhone 12 under hösten.

TSMC har varit den enda leverantören för Apple A-serieprocessorer som började med 16nm A10-chip 2016. Under Ären har TSMC investerat i sina tillverkningsprocesser och Àr fortfarande den primÀra leverantören för AppleMobilprocessorer.

Tillverkaren tillbringade förra Äret 25 miljarder dollar i 5 nm nodteknik sÄ att den kunde producera AppleS A14-chipset.

iPhone 12 rykten

Apple förvÀntas avslöja fyra modeller av iPhone 12 i höst. Handenheterna kanske levereras med en ny Time of Flight 3D-kamerasensor och integrerad 5G, en funktion som var önskvÀrd men inte fanns i iPhone 11.

IPhone 12-sortimentet kan innehÄlla en 5.4-inimodell, tvÄ 6.1-inch modeller och en 6.7-inimodell, pÄpekade pÄstÄenden Apple analytiker Ming-Chi Kuo.

Enligt de senaste rykten, Apple Àr nÀstan redo att debutera en lÀgre iPhone för att ersÀtta iPhone 8 i företagets sortiment. Den nya SE 2eller iPhone 9, som vissa antyder, kommer att inkludera A13-processor och detaljhandel för en prisvÀrd $ 399 prislapp.