IPhone SE 2020 lanseras för 399 dollar med A13 Bionic och trÄdlös laddning

Efter ungefÀr fyra Ärs vÀntan, Apple Det har Àntligen meddelat nÀsta generation av sina billigaste smartphones: iPhone SE 2020. Nyheterna kommer mitt under COVID-19-avstÀngning nÀr produktlanseringsevenemang försenas eller bara förvandlas till online-lÀge.

IPhone SE 2020 förvĂ€ntades ocksĂ„ lanseras i mars under Apple Avbruten hĂ€ndelse, betala dĂ€rmed billig iPhone-upptĂ€ckt i ungefĂ€r en mĂ„nad. I slutĂ€ndan hĂ€nvisade rykten till lanseringen i april – sĂ„ hĂ€r Ă€r vi och pratar om den nya iPhone.

Inte överraskande ser vi iPhone SE 2 Mycket nÀra vad tidigare rykten och lÀckor antydde om dess design och funktioner.

IPhone SE 2020-funktioner

IPhone iPhone SE 2020 drar kraft frÄn A13 Bionic-chipet som ocksÄ matar flaggskeppet Apple, inklusive iPhone 11 och iPhone 11 Pro / Pro Max. Naturligtvis Àr detta en betydande prestandauppgradering jÀmfört med den Àldre iPhone SE som har A9-chipet.

NÀr det gÀller utseende och kÀnsla, Àr den nya iPhone mycket lik iPhone 8 Hans Àldre bror, som har en bakglasdesign. Men den vita fÀrgen utmÀrker sig genom att ha en helt svart design framtill som kan locka vissa köpare.

Det finns i svartvita och röda produktfÀrgalternativ. Som förvÀntat kommer den nya iPhone SE med en 64 GB kÀrnlagring pÄ upp till 256 GB.

Iphone se fÀrger

I alla fall, Apple Prova att klippa hörn genom att vÀlja Touch ID istÀllet för Face ID, som nu Àr ett populÀrt syn pÄ nya iPhone-modeller. Men det kompenserar för det genom att lÀgga till touch support.

Enheten har en Retina HD-skÀrm 4.7 Inch stöder True Tone-skÀrmen och kan spela HDR10-kompatibla videor. Visst kommer anvÀndare att Àlska de ytterligare egenskaperna de kommer att fÄ i iPhone SE 2020.

En annan viktig höjdpunkt för den nya iPhone SE Àr den uppgraderade kameran Apple Det kallas "det bÀsta enda kamerasystemet nÄgonsin pÄ en iPhone." IPhone SE 2020 2020 bÀr en 12-megapixel vidvinkelkameralins (f / 1.8), Samma som för iPhone 11.

PÄ papper borde den kunna prestera bÀttre Àn iPhone XR tack vare ett kraftfullare chip ombord. Det förbÀttrar Neural Engine och A13 Image Processor för att möjliggöra funktioner som portrÀttlÀge, djupkontroll och smart HDR.

LÀr dig koden för reklamtorg

Den bakre kameran kan producera 4K60fps videor och stöder ocksÄ det utökade dynamiska omrÄdet för 4K30fps videor. Dessutom bÀr enheten en skytt 7 Megapixel för att ta hand om Facetime-samtal och slumpmÀssiga personlighetsattacker.

Innan du kallar det billigt har det "trÄdlös laddning"

LÄt oss nu prata om de funktioner som gör att du vill köpa iPhone SE 2020. Enheten kommer nu med stöd för trÄdlös laddning, snabbladdning och WiFi 6 Och Gigabit LTE, vattenbestÀndighet och eSIM som lÄter dig njuta av dubbla SIM-funktioner.

Som jÀmförelse har OnePlus nyligen lagt till trÄdlös laddning till OnePlus-serien 8 Flaggskeppet som lanserades igÄr och börjar pÄ 699 $.

Det verkar Apple Redo att utmana den budgetmarknad som för nÀrvarande styrs av Xiaomi, Oppo Vivo och OnePlus. Glöm inte att du fÄr hela paketet för 399 dollar.

Apple Han sa att förbestÀllningar för iPhone SE 2020 kommer att starta i USA den 17 april (5 Morning Pacific Time). Du kommer att nÄ Apple Butiker och auktoriserade distributörer i mer Àn 40 lÀnder den 24 april.

Oavsett detta, Apple Det tillkÀnnagav ocksÄ förbestÀllningar för det nya magiska tangentbordet för det nyligen slÀppta iPad Pro.