"Jag kan inte fixa Asus-marknadsföringsbilder hela dagen"

slide asus som vi lanserade för tre dagar sedan, där jag jämförde olika aspekter av deras moderkort AMD X570 med människor från MSI och Gigabyte, de gav många saker att prata om, och efter att ha korsat pölen med nyheter hade varit på Reddit Gigabyte självgenom officiella representanter, de har beslutat bilden, som tas som ett slags skämt, för det visar att Asus samlas in felaktig information om din produkt och jag bestämde mig för att kommentera en av dessa bilder, specifikt för att "Jag kan inte granska och förbättra dina marknadsföringsbilder hela dagen"Knappen.

Gigabyte X570 Aorus Xtreme 6 740x493 0

Jag kan inte spendera hela dagen på att förbättra dina marknadsföringsbilder, men låt oss granska en för skojs skull.

https://cdn.videocardz.com/1/2019/07/0017-ASUS-X570-ROG-STRIX-Fighting-Guide.jpg

Aorus X570 Pro har Q Flash + (AKA BIOS Flashback) Kul faktum: Alla våra X570-kort har den här funktionen. Vi släppte vår VRM-lista, med full specifikation, vid lanseringen. Aorus X570 Pro har en PCB 6 udde nr 4. Vad är skillnaden mellan fläktkontakten M.2 och fläktkontakt?

Jag ger upp denna sista punkt. √Ąr l√§sningen fortfarande kul? Om de g√∂r bilder som detta m√•ste vi g√∂ra n√•got r√§tt.

tyv√§rr Matthew l√§mnade inget ytterligare uttalande i detta avseende. √Ąven om inl√§gget √§r relaterat till nyheterna om n√§stan 150 kommentarer, klagade m√•nga anv√§ndare Du tillbringar inte riktigt hela dagen, eller den tid som kr√§vs, att motbevisa all information som Asus tillhandah√•ller konsumenterna.

Följ dessa uttalanden Vi vet inte om företaget kommer att vidta liknande åtgärder. vill jämföra sina produkter för att avvisa information, om det är fel, eftersom den viktigaste detalj såsom temperatur och kvalitet på VRM, kontakter eller säljare nämn inte det. Allt är begränsat till mycket mindre aspekter som BIOS, en lista som visar antalet kraftfaser per moderkort, typografiska fel associerade med M.2-fläktanslutningen och andra fel som moderkortet har. PCB 6 lager är inte 4även om det naturligtvis finns ett moderkort 4-spelare är bättre än 6 och vice versa, inte mycket har förändrats.