JustStream-granskning: strömning av MAC till TV har aldrig varit enklare

MÀnniskor över hela vÀrlden flyttar nu frÄn kabel-tv till online-streaming nÀr det gÀller att titta pÄ TV-program och filmer. Detta beror pÄ att online-streaming ger Ätkomst till obegrÀnsat innehÄll med billigare prenumerationer och mindre annonser. Strömning av videor pÄ din bÀrbara eller stationÀra dator kan dock vara mer komplicerat Àn att titta pÄ dem pÄ din TV och kan krÀva anvÀndning av appar som har en inlÀrningskurva.

JustStream eliminerar denna kurva för Mac-anvÀndare.

JustStream Screen Mirroring Mac

Som en professionell MacBook-anvÀndare tyckte jag att denna app var mycket mer flexibel och lÀttare att anvÀnda jÀmfört med andra dupliceringsappar.

NÀr jag letade efter spegelappar upptÀckte jag att JustStream erbjuder en gratis 40-minuters streamingupplevelse med en demo. Omedelbart ville jag prova det.

Jag tittar pÄ mycket innehÄll online, frÄn mina favoritprogram pÄ Netflix till professionella handledning pÄ YouTube. SÄ en app som enkelt kan spegla allt detta pÄ TV förstÀrker bara min upplevelse. JustStream kunde göra samma sak. DÀrför köpte jag pro-versionen för att se alla funktioner sjÀlv.

I princip lÄter JustStream dig spegla din MacBook till din TV, Apple TV eller Chromecast via lokala WiFi-nÀtverk.

JustStream Mirroring Desktop för underhÄllning

Det betyder att om du tittar pÄ dina favoritfilmer pÄ din Mac sÄ kan du titta pÄ samma pÄ din TV med bara nÄgra klick. Till skillnad frÄn andra anslutningsapplikationer och programvara behöver du aldrig ytterligare hÄrdvara eller komplicerade konfigurationer.

Gör mycket mer med JustStream personligen och professionellt

Professionella möten och presentationer kan vara trÄkiga och trÄkiga, med tanke pÄ allt tekniskt arbete framÄt. Du mÄste ansluta projektorer och skÀrmar, och mÄnga gÄnger tappar IT-support Mac-integrationer.

Inte lÀngre! Med JustStream behöver du bara en smart skÀrm framför dig. Du kan kopiera hela skrivbordet, inklusive följande:

JustStream Mirroring Desktop för arbete

Den Àr kompatibel med ett stort antal enheter, inklusive de flesta TV-mÀrken som LG, Sony, Panasonic, Roku och Samsung. Du kan enkelt vÀlja din specifika enhet. En listruta lÀngst ner visar alla tillgÀngliga enheter i ditt lokala nÀtverk. Klicka bara pÄ önskad enhet och börja strömma.

VĂ€lj enhet att kopiera

JustStream har mer kontroll Àn nÄgon annan streaming-app

JustStream ger fler funktioner genom vilka anvÀndare kan styra olika aspekter av sin överföring. Du kan snabbt gÄ till preferenser och styra alla funktioner dÀrifrÄn.

JustStream-instÀllningar

Du kan enkelt fÄnga markörrörelser och musklick.

JustStream fÄngar klick och muspekaren

NÀr du markerar det första alternativet i bilden ovan börjar du se rörelsens rörelse pÄ den speglade skÀrmen.

JustStream fÄnga markören

Om du klickar pÄ det andra alternativet skapas markerade röda cirklar. Om du jÀmför bilderna med de andra tidigare duplikaten kommer du att mÀrka att markören saknas pÄ dem.

Detta gör att du kan ha bÀttre kontroll nÀr du presenterar presentationer eller analyser pÄ ett professionellt möte.

Kom bara ihÄg: Du mÄste starta om speglingen för att tillÀmpa Àndringarna effektivt.

Du kan ocksÄ justera skÀrmkvaliteten och andra skÀrminstÀllningar. Automatisk konfiguration kommer att upptÀcka den optimala upplösningen. Men om du vet vad du vill kan du vÀlja mellan 1080p Full HD-skÀrmen eller 720p HD-skÀrmen, beroende pÄ vilka enheter du Àger.

JustStream-skÀrminstÀllningar

Du kan arbeta med alla filformat

Jag har anvÀnt mÄnga streamingappar tidigare. De flesta av dem har vissa begrÀnsningar. MÄnga moderna applikationer Äterger inte konstiga format som MPEG eller AVI. Det Àr inte fallet med JustStream.

Undvik ocksÄ TV: s begrÀnsningar!

Det betyder att om din TV inte stöder ett format, appen kodar helt enkelt den i realtid. Det visar ingen fördröjning och du fÄr en smidig streamingupplevelse utan dröjsmÄl!

Andra ytterligare funktioner

HÀr Àr nÄgra mer betydande JustStream-funktioner du bör veta om.

# #1. Undertextsupport (avancerat)

Appen stöder alla filformat för undertexter och ser till att din tittarupplevelse tÀcker varje minutdetalj.

Om du anvÀnder Chromecast kan du ocksÄ anpassa fÀrg, storlek och typsnitt pÄ undertexter. Det Àr mycket bra!

# #2. Anpassade streaming-spellistor

MÄnga gÄnger har du en lista med videor som du vill titta pÄ, men du vill inte anstrÀnga dig för att kopiera och ansluta varje gÄng!

Med JustStream kan du skapa fantastiska spellistor som kommer att strömma automatiskt. Du kan luta dig tillbaka och koppla av.

# #3. Externt och integrerat ljud

Till skillnad frÄn mÄnga andra streamingappar synkroniserar JustStream med inbÀddat och externt ljud för att ge den bÀsta upplevelsen. Du kan dock behöva installera drivrutiner först. Vid behov kan det göras med ett enkelt klick.

JustStream Audio BĂ€dda in

Sammantaget Àr jag mycket nöjd med ansökan. Du kommer att kÀnna till alla funktioner inom de första tio minuterna efter att du har anvÀnt den. Vissa grundlÀggande frÄgor kan dock uppstÄ. Oroa dig inte, jag Àr hÀr för att prata med dem.

Vanliga frÄgor

Detta Àr nÄgra av de viktiga frÄgorna du kan stÀlla om JustStream.

F: Varför Äterspeglas inte ljudet?

Som standard Àr duplicering avstÀngd. Men du kan enkelt installera drivrutiner och fÄ ljud. För högre versioner av macOS kan du aktivera mikrofoner för appen och du Àr klar.

Hitta detaljerade instruktioner hÀr.

F: Min skÀrm Äterspeglas inte omedelbart efter installationen. Vad ska man göra?

Det kan hÀnda att enheten inte Àr pÄslagen eller inte Àr ansluten till lokal WiFi. Se till att instÀllningarna Àr korrekt konfigurerade. Om problemet kvarstÄr kan det finnas ett missförhÄllande mellan dess upplösning och TV: n.

NÀsta frÄga kommer att lösa upplösningsproblemet.

F: Den sÀger att filen Àr ogiltig. Vad ska man göra?

Det kan hÀnda om din TV-upplösning och MAC-upplösning inte Àr synkroniserad. Men det finns en enkel lösning. GÄ bara till FÄnga instÀllningaroch vÀlj Skala bilder sÄ att de passar din TV. Duplicering kommer att Äterupptas smidigt.

JustStream-upplösning

F: Undertexterna Àr för smÄ. Hur förstorar jag dem?

Du kan gÄ till preferenserVÀlj Textaoch öka storleken.

JustStream undertexter

En annan sak att komma ihÄg Àr att nÀr du startar appen första gÄngen kommer den att spegla sig pÄ den första tillgÀngliga enheten. Om du vill duplicera till en annan enhet, stoppa ÄtgÀrden och vÀlj lÀmplig enhet. Se till att den föredragna enheten Àr

PĂ„ Ansluten till samma WiFi som din Mac

Steg-för-steg-guide för att spegla din Mac-skÀrm

steg 1: Ladda ner och installera JustStream. Pro-versionen krÀver ett lösenord för verifiering. Du kommer att fÄ den efter att du har betalat Pro-versionen.

Starta JustStream efter installationen.

steg 2: Starta appen JustStream. Appikonen visas i den övre fÀltet frÄn din MAC.

JustStream-ikonen i aktivitetsfÀltet

steg 3: Du kommer automatiskt att se en lista med skÀrmmonitorer anslutna till din WiFi-router. Om du inte ser din enhet i listan, se till att bÄde din Mac och enheten Àr anslutna till samma WiFi-nÀtverk.

JustStream VĂ€lj spegel

steg 4: VÀlj den enhet du föredrar frÄn Airplay-ikonen vid fönstret.

steg 5: Klicka pÄ Börja strömma.

Börja strömma Mac till TV med JustStream

Spegla enkelt alla Mac-skÀrmar pÄ TV med JustStream

JustStream Àr ett utmÀrkt dupliceringsapplikation för Mac-anvÀndare.Den interna Mac-strömningsapplikationen tillÄter endast duplicering Apple TV och andra applikationer har en serie begrÀnsningar. Men jag fann att med JustStream kan jag spela alla typer av filer och ocksÄ skapa bÀttre professionella presentationer.

Utan alla hÄrdvaruproblem Àr appen ett mÄste för streamingentusiaster. Du kan luta dig tillbaka och njuta av dina favoritfilmer pÄ den stora skÀrmen, skapa spellistor och anpassa undertexter. Du bör definitivt prova det sjÀlv.

NÀr demonstrationen Àr över kommer det att vara svÄrt att motstÄ. Men om det inte passar dig kan du alltid avsluta prenumerationen efter demonstrationen.