Kan Amazon Echo Show Spela Netflix?

Den brinnande frÄgan om Echo Show Àr denna: Kan Echo Show spela Netflix? TyvÀrr Àr svaret nej. Folk sÀger att det finns en lösning, men i all Àrlighet Àr det inte vÀrt ditt tag. Om du vill köpa den hÀr enheten bara för att titta pÄ Netflix, ge den ett pass.

Det Àr det inte AmazonFel, men i slutet av Netflix eftersom de saknar stöd för smarta hemskÀrmar. Du kan inte heller se Netflix pÄ Google Home-enheter. LÀs vidare för att lÀra dig mer om detta Àmne och instruktioner för en lösning som, som angivits ovan, inte Àr sÄ bra.

Varför kan inte Echo Show spela Netflix?

Vi planerar med dig – Echo Show Ă€r inte avsett för att spela Netflix. Detta Ă€r helt enkelt omöjligt Amazon Echo-enheter, utom tvĂ„ – Echo Show 8 (8-inch-skĂ€rm) och Echo Show 2nd gen (10-tums skĂ€rm).

Om du har vanlig Echo Show eller Echo Show 5, kommer du inte kunna spela Netflix alls. Det som saknas, vilket gör allt komplicerat, Àr bristen pÄ Netflix Alexa-skicklighet. Och Netflix Àr inte den enda strömningstjÀnsten som har missat. YouTube stöds inte heller.

Det bĂ€sta alternativet för att strömma videoinnehĂ„ll pĂ„ alla Echo Show-enheter Ă€r Amazon Prime Video. Över Ă„ren, Amazon lade till Hulu, CNN och NBC i sin lista. SjĂ€lvklart, Amazon vill att du ska titta pĂ„ deras streamingtjĂ€nst, men det Ă€r ingen ursĂ€kt för att lĂ€mna Netflix.

Å andra sidan Ă€r Netflix inte orolig av detta i onödan. Det verkar inte vara mycket samarbete mellan dessa tvĂ„ företag. Och ingen av dem verkar bry sig för mycket om den hĂ€r frĂ„gan.

StreamingtjÀnster kommer inte nÄgonstans, det finns faktiskt mÄnga fler som kommer att komma. Disney Plus har redan lanserat och Amazon bör definitivt övervÀga att lÀgga till det i sina strömmningsalternativ, tillsammans med Netflix.

eko show

Lösningen

Har du försökt titta pĂ„ Netflix pĂ„ en surfplatta eller en smartphone tidigare? Ärligt talat Ă€r det inte en fantastisk upplevelse. För det första tittar du pĂ„ en liten skĂ€rm som du mĂ„ste hĂ„lla nĂ€ra. För det andra Ă€r det svĂ„rt att navigera runt pĂ„ webbplatsen.

Netflix har massor av innehÄll, och att rulla och vÀlja en av de tusen TV-programmen eller filmerna kan vara mildt sagt utmanande. NÀr det gÀller lösningen Àr det ganska enkelt. Du behöver en stabil Wi-Fi-anslutning, helst minst 10 Mbit / s för videoströmning.

DÀrefter kan du vÀlja mellan att anvÀnda webblÀsaren Silk eller Firefox i Echo Show. Vi föredrar Firefox, men endera av dem kommer att fungera bra. Följ dessa steg:

  1. SÀg Alexa, öppna Firefox / Silk.
  2. GĂ„ till netflix.com.
  3. Om du har turen sÄ kan du logga in och anvÀnda webbplatsversionen av Netflix.

Det Ă€r dĂ€rför du behöver Echo Show 8 eller Echo Show 2: a gen. Du kan bli ombedd att gĂ„ in i portrĂ€ttlĂ€ge pĂ„ din enhet – och vissa Echo Shows har det inte. Alternativt blir du ombedd att ladda ner Netflix-appen frĂ„n Google Play Store. Endast Echo Show stöder inte Google Play Store.

eko show 8

Amazon och Google Àr stora konkurrenter. Som ett resultat skadas vissa anvÀndare av deras brist pÄ samarbete; de som vill titta pÄ Netflix pÄ Echo Show.

Alternativen

Det finns flera alternativa sÀtt att titta pÄ Netflix. Du kan fÄ en Amazon Spela tabletten och anvÀnd den för att spela Netflix. Den hÀr enheten har stort Netflix-stöd och det fungerar 100%. Den andra rutten du kan ta Àr att titta pÄ en annan strömningstjÀnst.

PÄ Echo Show Àr de bÀsta streamingalternativen till Netflix Hulu och Amazon Prime Video. Var och en har mycket innehÄll som uppdateras dagligen. DÀrför kan du avbryta ditt Netflix-abonnemang och prenumerera pÄ en annan tjÀnst.

Det hÀr Àr inte idealiskt, men det Àr det enda du kan göra för nÀrvarande. Kanske i framtiden kommer Netflix att vara tillgÀnglig pÄ Echo Show, men tyvÀrr verkar det ganska osannolikt.

Inga Netflix och Chill

Vem vet varför Netflix inte redan Àr en Alexa-skicklighet, och varför den inte har bÀttre integration med Echo Show? Hursomhelst, förhoppningsvis har den hÀr artikeln hjÀlpt dig att spela Netflix pÄ din Echo Show.

Om inte har du fortfarande nÄgra alternativ till ditt förfogande. Vilken valde du? LÄt oss veta i kommentarerna nedan.

0 Shares