Kan Grubhub-förare se? Tipset?

Grubhub Àr ett av de mest populÀra sÀtten att bestÀlla mat i USA. Den goda nyheten Àr att denna praktiska tjÀnst lÄter dig surfa och bestÀlla mat utan att ringa ett enda telefonsamtal.

Den enda personen du interagerar direkt Àr din leveransförare. Som du utan tvekan kommer att uppskatta arbetar dessa förare hÄrt och tjÀnar de flesta av sina pengar pÄ tips. Men hur ser du verkligen dessa tips? I den hÀr artikeln kommer vi att förklara allt om tips med Grubhub-leverans.

Du kan se tipset?

Denna frÄga Àr ganska ofta. Med tanke pÄ att allt betalas online, med kort eller PayPal, vad ser föraren nÀr det gÀller tips? Svaret Àr ingenting.

All den faktiska orderkvantiteten till lÀgsta orderpriser, leveranshastigheter och kampanjkoder Àr information som Àr tillgÀnglig för bÄde dig och leveransföraren, men detta inkluderar inte rÄd.

Tips, i motsats till vad mĂ„nga tror, ​​betalas inte med kort pĂ„ Grubhub. Det enda sĂ€ttet att tipsa din leveransförare Ă€r kontant vid leverans.

Om du tycker det. Tipset Àr en del av fraktavgiften, du har helt fel eftersom leveransförarna inte ser ett öre av dessa avgifter. I verkligheten betalar Grubhub dem bara ett ganska ödmjukt belopp. Detta betyder det tips förvÀntat pÄ Grubhubs bestÀllningar.

SÄ, se inte pÄ fraktpriserna och tÀnk inte pÄ vad förarna tjÀnar. Ett tips pÄ 20% bör gÄ utan att sÀga det. Du bör ocksÄ övervÀga ett bonusbelopp om La var sÀrskilt snabb leverans eller La effektiv och artig Driver.

kan grubhub förare se tips

NĂ€r ska jag tipsa?

NÀstan alltid Om allt hÀnder som vanligt och du inte blÄsas bort med leveransen men jag Àr inte heller besviken borde 20% rÀcka (sÄ lÀnge det Àr över $5) Om leveransen var exceptionellt sent eller leveransföraren var oförskÀmd mot dig (detta Àr sÀllan fallet) kan du vÀlja att hÄlla spetsen.

Du mĂ„ste dock ta hĂ€nsyn till vissa faktorer. Å ena sidan, om vĂ€dret utanför Ă€r tungt, om det regnar eller snöar, vĂ€nta inte pĂ„ att föraren kommer fram i tid. Om detta Ă€r fallet bör du göra det att vĂ€nta de Ă€r lite sena. Om de anlĂ€nder tidigt, gĂ„ vidare och ge dem lite körsbĂ€r pĂ„ toppen 20% Om de anlĂ€nder lite sent i dĂ„ligt vĂ€der, ge dem 20%, kanske till och med lite mer för anstrĂ€ngningen.

Hur mycket ska jag tippa det förflutna? Den 20%

Om du kÀnner att din Grubhub leveransförare förtjÀnar mer Àn de vanliga 20% (vilket de ofta gör), kan du hitta dig sjÀlv i ett pussel om hur mycket mer du ska ge dem. Detta beror pÄ vissa faktorer.

BestÀllningsstorlek

Om du bestĂ€ller en stor mĂ€ngd mat, nĂ„got som 15+ pizzor, bör du övervĂ€ga hur svĂ„rt det Ă€r att bĂ€ra detta. Även om din leveransförare anlĂ€nder med bil (de kör oftast mopeder) kan de behöva göra flera resor till din dörr. DĂ€rför en extra 3-5% bör göra tricket hĂ€r Det kommer definitivt att göra din Ă„terförsĂ€ljare le.

DÄligt vÀder

Om det regnar eller snöar och din leveransförare blötlÀgg, le med en $3-5 extra tips, ovanför La 20PS5)

kan grubhub förare se tipset

MĂ„nga steg

Om din hiss Àr trasig eller din byggnad inte har en, mÄste din leveransförare klÀttra pÄ alla trappsteg. I detta fall ytterligare $ 1-2 en 20% spets bör kompensera för anstrÀngningen.

Kombinera bonusar

Till exempel, om din bestÀllning var stor, tillverkad i dÄligt vÀder, eller frÄn en lÀgenhet pÄ översta vÄningen utan hiss, kombinera dessa bonusar. I detta fall, ge en 25% tips plus $7 det Àr inte riktigt för mycket

Grubhub drivrutiner och tips

Grubhub-ÄterförsÀljare Àr beroende av dina rÄd, sÄ kom inte till kort i denna avdelning. Dessa Àr dina leveranshjÀltar och du bör behandla dem i enlighet dÀrmed. Var inte rÀdd för att lÀgga till en bonus till det 20PS5) tipset.

Hur mycket tipsar du dina Grubhub-kontroller? Har du nÄgonsin kÀnt att du borde ha tippat dem mer? Kanske tror du att du har tippat dem för mycket vid ett tillfÀlle? KÀnn dig fri att trÀffa kommentaravsnittet nedan med alla tankar om Àmnet.

0 Shares