Kohler lÀgger till nya produkter till sin smarta hem-sortiment, inkluderar duschhuvud med Alexa-integration

Tidigare idag tillkÀnnagav Kohler nya tillÀgg till sin sortiment för badrum och hemmakök. Erbjudandena markeras av Moxie duschhuvud med smart högtalarintegration, ett mÄste för alla som tycker om att sjunga i duschen. Andra produkter inkluderar en ny beröringsfri kran och ett vattenreningssystem.

Duschhuvudet Ă€r en bisarr snygg skapelse. Det tar den enkla designen Kohler Ă€r kĂ€nd för och blandar den med … en löstagbar högtalare. Det Ă€r inte den mest attraktiva produkten pĂ„ marknaden, men konsumenter som letar efter ett duschhuvud som ocksĂ„ fungerar som en Amazon Alexahögtalare har inte mĂ„nga andra alternativ. Priset Ă€r Ă€nnu inte slutfört, men produkten kommer i olika konfigurationer. Högtalaren börjar bara pĂ„ $ 99 med Bluetooth-anslutning, eller $ 159 för hela Alexa-upplevelsen. Endera av dessa alternativ gĂ„r ihop med duschhuvudet för ytterligare $ 70. Moxie-högtalaren har en batteritid pĂ„ upp till 7 timmar, levereras med en trĂ„dlös laddstation och har optimerats för att “övervinna vitt brus frĂ„n duschen.”

Kohler lÀgger till nya produkter till sin smarta hem-sortiment, inkluderar duschhuvud med Alexa-integration 1

Kohler avslöjade ocksĂ„ Aquifer Refine-systemet för vattenrening med inbyggd Wi-Fi-anslutning, vilket ger anvĂ€ndarna möjlighet att övervaka vattenanvĂ€ndning och filtrera livslĂ€ngd. Systemet erbjuds med ett valfritt lĂ€ckagedetekteringssystem och automatisk pĂ„fyllning av vattenfilter via Amazon Pil. TvĂ„ andra nya, men mindre spĂ€nnande, produkter tillkĂ€nnagavs ocksĂ„ – Setra beröringsfri kran med KOHLER Konnectoch DTV Mode digital duschsystem. Kranen, utöver att vara beröringsfri, gör det möjligt för kunder att koppla ihop den med en röstassistent för att fördela uppmĂ€tta mĂ€ngder vatten (Uppdatering: kranen tillkĂ€nnagavs faktiskt förra Ă„ret). Samtidigt har DTV-lĂ€get duschsystem möjlighet att kartlĂ€gga specifika dusch- / badinstĂ€llningar med en knapptryckning.

Försök rulla

0 Shares