Kommer det att vara det? Xiaomi lanserar igen Android 10-uppdateringen för Mi A3

Xiaomis uppdateringar för Android 10 har varit katastrofala. Mi-linjen har fÄtt Android One full av problem och med mycket kritiska situationer som förhindrar korrekt funktion av dessa smartphones.

Dessa har redan lanserats och dragits tillbaka flera gĂ„nger efterĂ„t, utan att hitta ett sĂ€tt att ha en stabil version. Mi A3 hade samma problem, men nu har Xiaomi slĂ€ppt en ny uppdatering. Är det sĂ„ att Android 10 fungerar utan problem?

Mi A3 Android10 Xiaomi-uppdateringsproblem

Android 10 tillbaka till Mi A3?

Lanseringen i början av mars lovade uppdateringen till Android 10 av Xiaomi Mi A3 att ge alla de goda nyheterna frÄn den nya sistema operativo frÄn Google för den hÀr smarttelefonen.

Faktum Àr att samma uppdatering sÄ smÄningom drogs tillbaka och bara nÄgra timmar senare. Orsaken identifierades och resulterade i stabilitetsproblem pÄ den hÀr smarttelefonen. Beslutet var snabbt och hade omedelbara effekter.

En ny uppdatering frÄn Xiaomi

Nu, tydligen efter att flera problem har lösts, dyker upp en uppdatering för Xiaomi Mi A3 som adresserar vissa situationer. Det kinesiska varumÀrket har inte specifikt avslöjat vad som tas upp i den nya versionen.

Mi A3 Android10 Xiaomi-uppdateringsproblem Mi A3 Android10 Xiaomi-uppdateringsproblem

De första Äsikterna frÄn anvÀndare av varumÀrket pÄ ditt forum Àr motsÀgelsefulla. De flesta avslöjar att den nya versionen faktiskt inte korrigerar nÄgra av de redan identifierade problemen och att den Àr begrÀnsad till nya sÀkerhetsÄtgÀrder.

Är problemen fortfarande kvar?

Att stödja dessa pÄstÄenden Àr sjÀlva uppdateringen. Den hÀr Àr bara 32 MB och avslöjar inte vad som Àr nytt. NÀr den vÀl Àr installerad kan man se att Googles sÀkerhetsuppdatering för mars nu Àr nÀrvarande.

Det finns fortfarande inget uttalande frÄn Xiaomi om den hÀr nya uppdateringen, men det verkar inte vara vad som förvÀntades av alla. Problemen finns fortfarande och vÀntar pÄ lösning. AnvÀndare klagar över att det inte bör finnas nÄgon sÀkerhetsuppdatering för en sistema med allvarliga misslyckanden.