Kommer din Samsung-smartphone att fÄ Android 10? Vet nÀr!

Android 10 Àr den senaste sistema operativo frÄn Google och börjar nÄ fler och fler enheter. Samsung förbereder redan implementeringen inom sortimentet Galaxy. Interna dokument visar nÀr och vad smartphones kommer att fÄ det!

Kolla in den hÀr listan som visar det sydkoreanska företagets planer. Listan Àr lÄng och omfattar olika marknadssegment.

Kommer din Samsung-smartphone att fÄ Android 10? Vet nÀr! Galaxy

Efter Googles officiella lansering av Android 10 Àr det vanligt att andra enhetstillverkare med denna enhet gör det sistema operativo göra det tillgÀngligt pÄ nÄgra av deras modeller. I den meningen överförs informationen till anvÀndare via en officiell lista eller bara genom att slÀppa uppdateringen.

NÀr det gÀller Samsung ger tillverkaren vanligtvis en officiell lista över utrustning som ska uppdateras och det förvÀntade slÀppningsdatumet för den nya versionen av Samsung. sistema operativo. Samsungs lista för Android 10 har Ànnu inte officiellt slÀppts, men en lÀcka frÄn företagets dotterbolag i Israel har gjort det möjligt för oss att veta dess planer.

fotnot 10

Enligt listan kommer de första modellerna att fÄ Android 10 vara topparna Galaxy S10 och Note10 nÄgon gÄng i januari 2020. Senare kommer flera modeller att följa, mestadels av S, Note och A. Men vissa tabletter och modeller J6 och J8 kommer ocksÄ att fÄ uppdateringen.

Mer detaljerat, efter topparna av 2019, bör nÀsta som ska uppdateras vara den Galaxy S9, i april. TillgÀngligheten kommer att fasas in till september 2020, beroende pÄ modellerna i frÄga.

OneUI 2.0, Samsungs eget grĂ€nssnitt, gör goda framsteg i Betaprogrammet och det finns till och med en chans att nĂ„ nĂ„gra enheter – belĂ€gna pĂ„ vissa strategiska marknader – redan i december 2019.

Kommer din Samsung att fÄ Android 10? Dela i kommentarerna!

Idag lĂ€r vi oss att Samsung Galaxy Fold kommer att marknadsföras i Portugal …