Kommer England att lÄta Huawei erbjuda 5G-anslutningar pÄ dess territorium?

Som vi alla vet har Huawei haft starka konflikter med USA under det som har varit 2019 och nu ocksÄ hittills Är 2020. Detta företag anklagades av USA. att agera som en spioneringsplattform för Kinas regering.

Av den anledningen fick företaget sanktioner som inte bara omfattade begrÀnsningen av försÀljningen i det amerikanska landet utan ocksÄ förbudet mot amerikanska företag att arbeta tillsammans med företaget. DÀrför skulle omfattningen av det i USA vara minimal.

Detta veto pÄverkar emellertid endast de organ som omfattas av amerikansk lag. Oavsett om du gillar det eller inte, fortsÀtter andra lÀnder och företag att göra kontrakt med det kinesiska företaget.

Huawei-erbjudande

Kommer England att lÄta Huawei erbjuda 5G-anslutningar pÄ dess territorium? 1

Detta företag har varit dedikerat att expandera som ingen annan inom telekommunikationssektorn. PÄ grund av detta Àr det för nÀrvarande i spetsen för företag som kan erbjuda den nya 5G-anslutningen av hög kvalitet, god rÀckvidd och överkomliga priser.

Företaget har fÄtt uppdraget att söka nya allianser och kunder, bland dem, Àr det brittiska landet. Huawei erbjuder att aktivera sin 5G-tÀckningstjÀnst samt att dÀr marknadsföra den utrustning som skapats av företaget sjÀlv som kan arbeta med detta nya nÀtverk.

USA: s press

https://iunlocked.org/wp-content/uploads/2020/01/1580227864_323_Kommer-England-att-lata-Huawei-erbjuda-5G-anslutningar-pa-dess-territorium.jpgFör sin del har USA lagt press pÄ Englands regering att avvisa detta förslag. Grunden för hans framstÀllning ligger i hans initiala misstankar och anklagelser om att Huawei kommer att börja stjÀla uppgifter frÄn det brittiska landet.

PÄ grund av detta har Washington starkt begÀrt att denna koalition ska undvikas till varje pris. Med tanke pÄ detta har Huawei försvarat sig genom att sÀga att alla handlingar i USA inte beror pÄ mer utan av det faktum att det inte har nÄgot företag som kan erbjuda en tjÀnst som Àr sÄ komplett och av kvalitet som den som ges av dem.

Vad statsministern sa

https://iunlocked.org/wp-content/uploads/2020/01/1580227864_470_Kommer-England-att-lata-Huawei-erbjuda-5G-anslutningar-pa-dess-territorium.jpeg "width =" 686 "height =" 458Englands premiÀrminister, Boris Jhonson.

Före denna tirade, Englands premiÀrminister, har Boris Johnson förklarat att de kommer att börja strÀva efter det som kan kallas "en mittpunkt." Med det hoppas de att tillÄta Huawei att erbjuda sina 5G-anslutningar och vad de betyder för teknikens utveckling, utan att det blir ett hot av nÄgot slag för nationell sÀkerhet eller för landets utrikesrelationer.

För denna torsdag uppstÄr en diskussion dÀr detta fall kommer att behandlas och de befintliga alternativen kommer att lÀggas pÄ bordet för att övervÀga vilka som skulle vara det mest praktiska för nationen. Det totala mÄlet Àr att fÄ ett sÀtt att ge tillgÄng till Huawei utan att försvaga de hjÀrtliga förbindelserna som Storbritanniens regering har med USA: s. Resultaten av detta försök att balansera balansen? Vi ses i torsdag.

För nu, vad tror du? Kommer England att uppnÄ sitt uppdrag eller finns det inget sÀtt att hitta en medelgrund i denna frÄga? BerÀtta i kommentarerna!